- Konu Sahibi dencere_tava
-
yavrım gişeye gidip şu filme şu saate bilet alcaz diosun. orda yazıo filmin seansları. girmeden arkadaşnlan karar veriosun gişedekinden alıosun biletleri. nereyi veriyim dio önlerden izlersen boynun tutulur mazallaho yüzden arkalardan olsun de. daha güzel gözüküo hem. sonracıma biletin üstünde yazıo şu salonda şu koltuk diye. sinemaya girincede şu salon şurda bu salon burda diye oklar var. onları takip ediorsun ve salonunu buluyorsun. daha sonrada koltuk numarana bakıosun biletten. a dan başlayp gidiyo işte yan taraflarında yazıo ordan buluosun atıyorum h-21 diye bi koltuk numarası. h yi bulup orda ilerleyip üzerinde 21 yazana oturuosun:79:
sonracıma film başlıo arada ister 5dk dışarı çıkın ister oturun hiç farketmez sonra tekrar başlıyo film sonrada bitio işte. umarım anlatabilmişimdir tuhaf hissettim
bak şeker şimdi gişeye gidiyorsun şu filme bilet almak istiyorum arka ortalardan olsun diyorsunbu sana bir tüyo daha rahat izlersin önde oturursan boynun agrır bileti alıp salonun önune gidiyorsun herkes içeri giderken sende gidiyorsun zaten görevliler yer konusunda yardımcı olur ama yinede söyleyeyim harf ve nolardan olusur koltuk mesela A5 koltuk kenarında yazar hiç sıkma canını ama cok stres olurum diyorsan çık tek basına bi git izle gör
ah canlarım benim nası faydalı bilgiler oldu bunlar bilemezsiniz ççoooook çoook tşkler :)canım, arkadaşların sölediklerine ek olarak film arası olur, reklam arası gibi bişey; genelde o arada salondan çıkıp patlamış mısır, kola filan alınır, film başlamadan önce de alabilirsin tabi; film türleri var komedi adı üstünde komik filmdir, romantik komedi olabilir bu da aşk hikayesi gibi bişey anlatılır ama komiktir yine, aksiyon hareketli; patlamalı çatlamalı film yani kısaca, korku filmi malum korkunç sahneler olur, gerilim, dram vs vs hepsinin adı üstünde zaten; bu arada bilet alırken eğer öğrenciysen, öğrenci bileti al genelde daha ucuz olur; öğrenci kimliğini göstermeni isterlerse pasonu veya öğrenci belgeni neyse işte onu gösterirsin, arka sıralar daha makbuldür; bide 3Dli film diye bi olay var yani 3 boyutlu; o filmlerde de girişte bi gözlük verilir film başlayınca o gözlük takılır, bu arada sinema kantinleri çok pahalı olur; su, sakız gibi şeyleri dışardan alırsan daha iyi olur; snemaya giderken günlük herangi bi kıyafetin giyip gidersin:) şimdilik aklıma gelenler bunlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?