Saç Uzatma Yöntemleri Sinemaki kullananlar yardımm :))

Cerenkkoc

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
22
2
6
35
İstanbul
Kızlar ne kadar aralıklarla yapıyorsunuz ? Haftada bir mı her gün mü herkes farklı söylüyor kafam karıştı yardımcı olabilirseniz sevinirimmm :)))

Kızlar ne kadar aralıklarla yapıyorsunuz ? Haftada bir mı her gün mü herkes farklı söylüyor kafam karıştı yardımcı olabilirseniz sevinirimmm :)))

merhaba canım ben haftada 1 gün yaptım kendinne bir gün belirle her hafta aynı günde yap 8 kür yapınca 2 hafta ara ver en çok o 2 hafta dinleneme süresinde belli oluyor sonra 2.tura başlarsın umarım faydalı olur sevgiler...

merhaba canım ben haftada 1 gün yaptım kendinne bir gün belirle her hafta aynı günde yap 8 kür yapınca 2 hafta ara ver en çok o 2 hafta dinleneme süresinde belli oluyor sonra 2.tura başlarsın umarım faydalı olur sevgiler...
Çok sagol canım,umarım güzel sonuc alırım.bir de sacların boyalı mı renginde değişme oldu mu :44:

evet saçlarım boyalı renginde benede çok az açılma olmuştu .bazılarında fazla olmuştu sanırım bence başladığın zamana birraz dişini sık boyatma mola verince boyat dinlensin saçların ..

bu arada rica ederim..:)

arkadaslar ben 11 kür yaptım ve hiçbir değişiklik olmadı sadece saçlarımı çok güzel parlattı yada öyleydi yenı yenı farkettım soru sormak isteyenler bana sorabılır birkaç şey daha denedim sonuç olarak saçlarım gene aynı uzunlukta bu sıteyede sırf sizlere bunları söylemek için katıldım bi konu vardı sinemaki kullanlarmı ne ona yazmıstım sabahın köründe uzun uzun ama o konuyu daha bulamadım 2 gun felan oldu yada olmadı:21:

Kızlar benim saçlarım omzumun azıcık altında.Saçlarımın belime gelmesini istiyorum.Sizde bilirsinizki omuzdan aşağı saçın inması biraz zor.Ben de bu kür çok övüldüğü için başladım.7. kürümüde yaptım.Yalan yok saçım çok güzel oldu.Çok canlandı.Herkes denemeli bence ama uzama olmadı malesef :( Nedenini bilmesemde iki haftalık ara veriliyormuş.O arada uzar mı acaba.Benim gibi durumda olan var mı..?? :(

Canım benim omzumun azıcık altında.Bu kürüde yapıyorum.7.kürümü yaptım.Senin dediğin gibi bir gün belirledim bende o gün yapıyorum.Ama uzama olmadı.İki haftalık arayı bekliyorum inşallah olur.Sence benim saç kaç kürden sonra belime iner .s

canım birşey sormak istiyorum neden 8. hafta sonunda 2 hafta ara veriyoruz nasıl yani öyle daha mı hızlı uzuyor canım beni bilgilendirirmsin canımm ..

arkadaslar ben 11 kür yaptım ve hiçbir değişiklik olmadı sadece saçlarımı çok güzel parlattı yada öyleydi yenı yenı farkettım soru sormak isteyenler bana sorabılır birkaç şey daha denedim sonuç olarak saçlarım gene aynı uzunlukta bu sıteyede sırf sizlere bunları söylemek için katıldım bi konu vardı sinemaki kullanlarmı ne ona yazmıstım sabahın köründe uzun uzun ama o konuyu daha bulamadım 2 gun felan oldu yada olmadı:21:

canım hiç uzama farketmedin mi bak bir kız var saçları sinameki syesinde 3 ayda uzadı konu açtım bak bi istersennn Eki Görüntüle 968714 bak işte mucize kız kimse artık bu bulmaya çalışıyorum ya :( :ssz:

bizzat yaptım uyguladım bi formül var sinameki otu, bemiks ampul ve tatlı badem yağı saçı uzatmada ve güçlendirme canlandırmada ayrıca saç rengini bile parlak yapmada birebir :34: deneyen pişman olmaz

Back
X