Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ne kadar aralıklarla yapıyorsunuz ? Haftada bir mı her gün mü herkes farklı söylüyor kafam karıştı yardımcı olabilirseniz sevinirimmm :)))
Çok sagol canım,umarım güzel sonuc alırım.bir de sacların boyalı mı renginde değişme oldu mu :44:merhaba canım ben haftada 1 gün yaptım kendinne bir gün belirle her hafta aynı günde yap 8 kür yapınca 2 hafta ara ver en çok o 2 hafta dinleneme süresinde belli oluyor sonra 2.tura başlarsın umarım faydalı olur sevgiler...
merhaba canım ben haftada 1 gün yaptım kendinne bir gün belirle her hafta aynı günde yap 8 kür yapınca 2 hafta ara ver en çok o 2 hafta dinleneme süresinde belli oluyor sonra 2.tura başlarsın umarım faydalı olur sevgiler...
merhaba canım ben haftada 1 gün yaptım kendinne bir gün belirle her hafta aynı günde yap 8 kür yapınca 2 hafta ara ver en çok o 2 hafta dinleneme süresinde belli oluyor sonra 2.tura başlarsın umarım faydalı olur sevgiler...
arkadaslar ben 11 kür yaptım ve hiçbir değişiklik olmadı sadece saçlarımı çok güzel parlattı yada öyleydi yenı yenı farkettım soru sormak isteyenler bana sorabılır birkaç şey daha denedim sonuç olarak saçlarım gene aynı uzunlukta bu sıteyede sırf sizlere bunları söylemek için katıldım bi konu vardı sinemaki kullanlarmı ne ona yazmıstım sabahın köründe uzun uzun ama o konuyu daha bulamadım 2 gun felan oldu yada olmadı![]()
Kızlar ne kadar aralıklarla yapıyorsunuz ? Haftada bir mı her gün mü herkes farklı söylüyor kafam karıştı yardımcı olabilirseniz sevinirimmm :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=349242 canım burdan bak bi istersen
Canım yeni gördüm cok tesekkür ederimm. Kullanıyorum ve arada ki farkı cok iyi gördüm. Kesinlikle mükemmmel :)
Rica ederim :) Bende uyguladım ve kesinlikle cok iyi tabi uzun süre sacımdan gitmeyen vitamin kokusunu saymazsak![]()
Evet o konuda haklısın kokusu cok uzun sure kalıyo ama güzel olmal kolay iş değiil :)