o kadar cok hevesle baslamıstım kı arkadaslar cok umutluydum ustelık sacımı yenı kestırmısıtım nasılsa bu bakımla uzatırım dıye ama ne yazık kı 5.kurunde bıraktım...
cok uzgunum cok heveslenmıstım ustelık sankı uzmana bıle vardı ama sacım cok dokuldu zaten dokulmem normalde baya fazlaydı demır eksılıgımden dolayı ılaclarımı duzenlu kullanamadım:2:sankı bu kurle daha fazla dokuldu hatta bır yerımde bıraz acılma olmus sankı...
ne yapıcam sımdı bennn
Bak şimdi canım, bu tarz kürlerde uzama zamanı durmuş ve dökülmeye meyilli olan saçların atılmasını ve yeni bebek saçların çıkmasını sağlıyor... Küre devam et 8 haftayı tamamla ayrıca bak ne güzel demir eksikliğim var diye, sen ilaçlarını düzenli kullanmazsan tedavi olamazsın ki, o zaman saçlarında istediğin gibi olmaz... İLaçlarını düzenli olarak içmeye başla ki kısa zamanda hem demir eksikliğin geçsin hem dökülme vs problemin sona ersin... Eğer bu sorunu ortadan kaldırmazsan çıkan saçlarında hayrını görmezsin...
Evet canım öyle oluyor, yağlı bakımlarda da aynı biçimde dökülme oluyor sonra saçlar kendini toparlıyor... Şu an bende ki yeni saçları görsen şaşırırsın, o kadar yeni saçım var ki köklerden aşağı kadar diken diken sanki kırılmış gibi duruyorlar halbu ki hepsi yeni çıkanlaroyle mı dersın canım:26:sen boyle deyınce tekrar baslayasım geldı...yanı sonunda yenı saclarım cıkacaksa ve normalse dokulmem tabı kı devam etmek mantıklı..evet cok haklsın tedavı olamıyorum bır turlu cunku hıc kullanmıyorum sureklı zamamında unutuyorum sonra da gec kalıyorum ıcmek ıcın cunku ac karnına olacak..pekı gecen hafta yapmadım bu hafta tekrardan baslasam basa donmus mu olurum yoksa sorun olmaz mı cunku duzenlı olması lazımmıs
cok tesekur ederım yardımın ıcın canımm
o kadar cok hevesle baslamıstım kı arkadaslar cok umutluydum ustelık sacımı yenı kestırmısıtım nasılsa bu bakımla uzatırım dıye ama ne yazık kı 5.kurunde bıraktım...
cok uzgunum cok heveslenmıstım ustelık sankı uzmana bıle vardı ama sacım cok dokuldu zaten dokulmem normalde baya fazlaydı demır eksılıgımden dolayı ılaclarımı duzenlu kullanamadım:2:sankı bu kurle daha fazla dokuldu hatta bır yerımde bıraz acılma olmus sankı...
ne yapıcam sımdı bennn
galıba hata yapmısım bırakarak..ama ne bılım gorunce cok korktum zaten sacım gur degıl hatta acık bolgeler bıle var Allah tan gorunmeyen yerlerde de ıdare edıyorum...oyle de dokulme gorunce dedım az olan sacımdan da olmayayım:2:
cevaplarınız ıcın tesekur ederım arkadaslar ınşallah dedıgınız gıbı olur cunku saclarımın gercekten ıhtıyacı var toparlanmaya...
pekı gurlesmesı yaklasık ne zmana fark edılır:26::26:
Demir eksikliğini doktor eşliğinde kontrol altına alıp sinemakiye devam et umuyorum saçların eskisine göre daha canlı olacak ve sana tavsiyem kesinlikle düzleştirici ve maşadan uzak dur çok fena yıpratıyor saçları
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktor eşliğinde kontrol altına almak ? Doktor zaten demir ilacı vermiş hatun içmiyor sonda ottan yağdan sonuç bekliyor sorunumuz bu...
Eğer kullandığı ilaç etkisini göstermiyosa doktor kontrolünde farklı ilaçlara geçer demek istediğim buydu:) tahlil sonuçları normal çıkan bizler ne yapalım işte her hafta saçlara birşeyler sürüyoruz evi kokutuyoruz: ) saçlarımın kimyası bozulacak bu gidişle:))
Eğer arkadaşımız ilaçlarını içmeye karar verirse işe yarayıp yaramadığını anlayacağız ama, neyse biraz daha baskı yapalım belki kullanmaya karar verir... Yok hayır demir eksikliğinde tek sorun saç dökülmesi değil, farkına varamadığı problemlerede yol açacak ona üzülüyorum, ne gerek var haksız mıyım ama
Bozulmaz bozulmaz merak etme
Evet çok haklısın demir eksikliğini hafife almış sanırım kullanmıyor ilacını zorla içirtelim bizde :)) inşallah bozulmazz :) sen şuan hangi kürlere devam ediyosun?
Elimden gelse öyle yapacağım
Ben Hardal Maskesi ve yağ bakımı yapıyorum, hardal haftada 1 , yağ bakımı 2...
Hardal maskesini yapıyım dedim sonra sinemakiye başladım nasıl gidiyo şuan memnun musun?
canim son durumun nedir demir eksikligini giderdin mi sac dokulmen durdu mugalıba hata yapmısım bırakarak..ama ne bılım gorunce cok korktum zaten sacım gur degıl hatta acık bolgeler bıle var Allah tan gorunmeyen yerlerde de ıdare edıyorum...oyle de dokulme gorunce dedım az olan sacımdan da olmayayım:2:
cevaplarınız ıcın tesekur ederım arkadaslar ınşallah dedıgınız gıbı olur cunku saclarımın gercekten ıhtıyacı var toparlanmaya...
pekı gurlesmesı yaklasık ne zmana fark edılır:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?