sinemmmmmm Burun Estetiği Ameliyatı

bu arada burnu gerçekten güzel olmuş ama fotolar biraz puslu çıkmış tam net değillerdi hatırladığım kadarıyla.. ben büyük ihtimalle Ömer Ambarcıoğluna olucam.. onun hastalarını birebir gördüm memnundular ki görünüştede doğal ve güzel olmuştu.. hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar karar vermek çok zor:50:

bu arada burnu gerçekten güzel olmuş ama fotolar biraz puslu çıkmış tam net değillerdi hatırladığım kadarıyla.. ben büyük ihtimalle Ömer Ambarcıoğluna olucam.. onun hastalarını birebir gördüm memnundular ki görünüştede doğal ve güzel olmuştu.. hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar karar vermek çok zor:50:

lilyumcuk oldun mu sen ameliyatını? Ben de Ömer beyle görüşmüştüm aslında, beğendim de yaklaşımını. Bu arada sinemmm'in fotoğraflarını göremiyorum ama anlaşılan herkes çok beğenmiş. Mustafa Beyle hiç görüşmedim burayı okuduktan sonra onunla da görüşsem mi diyorum. Benim de isteğim doğal ve güzel bir burun. Senin Ömer Beyle ameliyatının nasıl geçtiğini, memnuniyetini merak ediyorum açıkçası :)

Back
X