Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yahu ne makbuzu toplanan para belli aldıklarınızin fişini ogretmenede gösterin gurubada yazın bitti gitti sanki devlet bütçesi ben bıraktım kurtuldum darısı başınıza oh beee dünya varmış diyorumSinif annesi sinif ihtiyaclari ve bütçe için topladigi para karşılığında makbuz verir mi?bilen var mi?
Ben o topa hiç girmedim gidip okul aile birliğiyle falan hiç tanışmadım anaokulu diye aklımada gelmedi açıkçası iyikide gelmemiş sizde boşverinBen sandim ki sinif icinde ihtiyac duydukca öğretmen yönlendirecek sadece.
Ama aile birligi yonetiyormus.
Gözünü aç konu sahibiiiii....Kesin bırakın nolur
Bizim okuldur o :))) kesin, geliri yüksek çalışmayan annelerin boş kaldıkça sınıf annesine sardığı okul herkes bir alemSınıftan iki arkadaşın konuşurken duymuştum sınıf annesinin ayağını kaydırma planlarini
Bizim okuldur o :))) kesin, geliri yüksek çalışmayan annelerin boş kaldıkça sınıf annesine sardığı okul herkes bir alem
Kadınin sınıf anneligini elde edene kadar çevirmedigi entrika kalmadı :)) en sonunda elde etti.olamasaydi nolurdu o kadincagizin halı bilemiyorum.simdi hepimizin gözbebeğim :)Bizim okuldur o :))) kesin, geliri yüksek çalışmayan annelerin boş kaldıkça sınıf annesine sardığı okul herkes bir alem