sınıfım için için düzenleyeceğim kermes

riyala

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
62
15
288
Trabzon
arkadaşlar ben 2. sınıf okutan bir öğretmenim sınıfım için kermes düzenleyeceğim .Daha önce iki kez düzenledim ama pasta börekle olmuyor.çoğu kişi hijyen konusunda çekimser kalıyor bu nedenle yeterli kazanç elde edemedim.İhtiyacımız çok bu sefer kapsamı genişleterek yapmak istiyorum kermesi .ürün satışı yapmak istiyorum fakat esnaftan katkıda bulunmalarını isteyince dilenciymişim gibi davranıyor ya sizden önce başka okul gelmişti diyor ya da en işe yaramaz ürünü verip yanında bol bol iğneliyorlar.İşte bu başlığı açmamın sebebi yardımlarınıza ihtiyacım oluşundan.Kermesimizde satışa koyabilecek ürünler gönderebilirseniz çok mutlu olacağım bir o kadar da minnettar.şimdiden teşekkür ediyorum

Elif Güney
büyükliman ilkokulu vakfıkebir TRABZON
TEL:05325685103

Merhalar kermesiniz ne zaman olacak? Sınıfınızın eksikleri nelerdir?

size de merhaba kermesimiz 11 haziranda eksiğimiz çok başlıca eksiğimiz bilgisayar .ama asıl sıkıntım şu sınıfım için farklı bir uygulama yapmak istiyorum .sırasız eğitim. sınıfın belirli bir alanını çocuklar için parke döşeyerek onların bağımsız hareket alanı sağlamak istiyorum bunun için bu alana yerleştirebileceğim küçük bir dolap ve içine sınıf düzeyine uygun (2.sınıf)oyuncak zeka geliştirici oyunlar minderler.okulumuzda kışın bahçeye çıkmaya beden eğitimi dersi yapmaya imkan yok onun için sınıfta enerjilerini boşaltabilecek eğlenecek öğrenmeye hazırlanabilecekleri bir ortam yaratmaya çalışıyorum ama asıl sebep sırasız eğitimin etkisinin ne olacağını öğrenmek çünkü pek çoğunun ailesi köyden göçmüş çocukları dşarıya bırakamıyorlar çünkü korkuyorlar bonzai illeti her yanda kol geziyor çocuklar adete tecrit altında.enerjisini harcayamayan çocuklar sürekli sınıfta hareket halinde derse konsantre olmaları çok zor elimden geldiğince onlara hareket alanı oluşturma çabasındayım .şu an sınıfımda ilaç kullanan 4 tane hiperaktif çocuğum var özellikle onları eğitim ortamına kanalize etmede sıkıntı yaşıyorum evde sokağa adım atmayan bu çocukları kazanmanın peşindeyim umarım bu yardım çığlığıma bir ses verirsiniz

Merhaba umarım yardımcı olabilecek arkadaşlarımız vardır sitede..

Ben yardımcı olmayı çok isterim, kırtasiye malzemeleri gönderebilirim hani doğrudan satışını yapabileceğiniz bunlar dışında ne vardır örnek olarak söylerseniz ayarlamaya çalışırım inşallah..

küçük mutfak eşyası ev tekstili ürünleri çocuk kıyafeti kozmetik ütünler vs olabilir işin aslı bu tarz kermesi bu okulda ilk kez yapıyorum açıkçası ilgi olarak bunlara meyledebileceklerini düşünüyorum

merhaba kırtasiye malzemelerinizi dört gözle bekliyoruz

Merhalar kermesiniz ne zaman olacak? Sınıfınızın eksikleri nelerdir?
kırtasiye malzemesi hikaye kitapları özellikle ingilizce hikayeler vs .bilgisayar yazacağım ama utanmıyorum dersem yalan olur öğrenci masası sınıfı boyatmak için boya daha ne diyeyim işte eksiğimiz çok

kırtasiye malzemesi hikaye kitapları özellikle ingilizce hikayeler vs .bilgisayar yazacağım ama utanmıyorum dersem yalan olur öğrenci masası sınıfı boyatmak için boya daha ne diyeyim işte eksiğimiz çok
merhaba bende kitap gondermek istiyorum nacizane yardimci olabilirsek ne mutlu eger sizin sectiginiz kitaplar varsa mesaj atmanizi rica etsem

Nacizane demekle tevazu sahibi olduğunuz belli oluyor .duyarlılığınız için çok ama çok teşekkür ederim.hikaye kitaplarına ihtiyacımız var sınıfım 2.sınıf. ingilizce hikaye kitaplarına da ihtiyacımız var.seçtiğim kitap yok aslında ama karakter eğitimine önem veren timaş çocuk yayınlarından veya damla yayınlarından haddim olmayarak sizden talep ediyorum saygılarımla...

okumayi cok seviyorum bi kitapligim vatr insallah ogrencilerinizde kitap kurdu olur. size en kisa zamanda kargo gonderecegim. bu hafta icinde insallah. dediginiz yayin evlerini not aldim insallah faydamiz olur. oyuncak da gondermek istiyorum arkadaslarima bahsettim dun aksam onlardanda destek bekliyorum insallah cocuklarinizin yarinlari guzel olur.

inanın bugün aldığım en güzel haber bu oldu çok teşekkür ederim çocuklarımızın yarınları sizin gibi duyarlı insanlar sayesinde güzelleşecek çok sağolun

sanıyordumki çok kişiye ulaşabilirim ama yok ben elimden geleni yaptım her gün siteye büyük bir hevesle girdim acaba bir cevap yazılmış mı diye nafile.... sınıfım için çabaladım olmuyor işte (cevap yazanlar istisna)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…