Sınıfta havalı tipler var

darlingsoap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
64
32
3
27
Merhaba öncelikle bu sene lise 3'e gidiyorum ve okul değiştirdim.Gittiğim sınıfa yeni gelen tek kişi benim yani herkes önceden kaynaşmış vaziyette.Ve ben arkadaşlık bulmada bir problem yaşıyorum.Ama kendi kendime yetebilen birisiyim bu sebeple beni fazla germiyor yalnızlık.Zaten derslerimle ilgileniyorum.Tek sorunum sınıftaki aşırı havalı olan kız gruplarıyla.Dha doğrusu onların sorunu benimle.Okulun başından beri hiçbirşey yapmadım onlara.Bir keresinde bir olay oldu,bir yanlış anlaşılmaydı onu düzelttik ama o zamandan beri bana karşı bir kinleri varmış gibi geliyor.Özellikle o gruptan birisiyle biz önceden (yani senenin başından) yakındık sonra bu kız bahsettiğim gruba dahil oldu.Çok sakin birisiydi ama o kadar açılmış ki ben birşey diyorum böyle direk bozuyor beni.Sınıfta soru soruyorum,sorduğum soruyu kast ederek "ne kadar saçma" diyor tüm sınıf gülüşüyor falan.Ne yapacağım ben böyle?Bana rahatlatıcı birşeyler yazsanız yeter.Şimdiden çok teşekkürler

Umursama

Çalış dersine

Onlar da bunların normal olmadığını sonra anlar

Bir kız vardı lisede, üniversite ikide bana telefon etmişti ben seninle lisede uğraşırdım hatalıymışım özür dilerim diye

Ben öyle rahatsız olmazdım ondan oysa, zira bence dikkate alınacak biri değildi Güler geçerdim ettiği laflara da

Mean girls
Benle de araplar çok uğraşırdı lisedeyken.
Ciddiye alma dersine odaklan sen. Tepki görmeyince uğraşmayı da bırakırlar.

Hımm akran zorbalığı demek...
Yani bu tiplerle konuşarak anlaşmak imkansızdır. Bunlar grup aklı ile hareket eden, tek başına bir halt edemeyen birileridirler. Lisede kral/kraliçe gibi hissetmeleri onlar için büyük bir fırsattır. Merak etme zaten saltanatları ancak lise bitene kadar sürer. Şimdi ona buna gülüp, efendi çocuklara eziyet ederek üstünlük sağlamayı bir şey zannediyorlar. Üç gün sonra gerçek hayatta alacaklar boylarının ölçüsünü zaten.
O yüzden sana tavsiyem, bunlara kafa yorup da enerjini hiç boşa harcama. Dersini çalış, muhatap olma. Hedefine ulaşmak için çabala. Çünkü diğer şeyler ancak zaman kaybı.
Bunları nereden mi biliyorum? Benzer şeyler yaşadım. Benle uğraşan birisi vardı, şu an kendisi babasının yanında çırak. Okulda güya benden üstündü...

Hic cevap verme derslerine yogunlas.Zaten seneye universite sinavina gireceksin onun yogunlugu olcak bu sene de ilk donem bitti sayilir.Az daha sabret ve derslerine asil.
Kendine yetebilen biriymissin bu da guzel bi sey.En azindan sirf arkadas bulmak ugruna sacma sapan kisilerle samimi olmazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…