eşim bana güveniyor canım ,güvenmese buraya göndermezdi zaten ama nasıl oldu anlam veremedik ikimizde beni aramış ve bir erkek cevap vermişkarsına erkek cıkmasındansa,sana ınanmayıp annanenle konuşması daha enteresan olmuş..
eşim bana güveniyor canım ,güvenmese buraya göndermezdi zaten ama nasıl oldu anlam veremedik ikimizde beni aramış ve bir erkek cevap vermiş
sana güvenmemesi ayrı bir konu başlığı fakat bazen şebekeler karışıyo benim başımada çok geldi..hatta biri annemin telefonuna ben ünideyken anne hakkını helal et daha fazla dayanamayacağım intihar edeceğim diye mesaj atmış annem numarayı aradıkça çocuk meşgule veriyomuş meğersem hat üzeri benim numara gözüküyomuş şebeke karışmış...kıssadan hisse var böyle şeyler yanihanımlar merhaba
pazar akşamı çok ilginç bir şey oldu ama forum tadilatı nedeniyle konuyu açamadım. Ben iki haftadır bebeğimle birlikte yurtdışında ailemin yanında tatildeyim, eşimle akşamları whatsupp dan konuşuyoruz pazar gece internettim yoktu. Ben yazmayınca eşim aramaya başladı( bazen telefon elimde olmadığı için de çaldırıyor ) ben meşkule aldım mesaj yazdım netim yok dedim ,ama tekrar aradı yine meşkule aldım bu sefer kim var yanında kimdi o teli açan dedi şaşırdım kaldım.Bir erkek alo alo demiş ve kapatmış hemen cevap verdim konuştuk izah ettik evden birini telefona çağırmamı istedi yaşlı anannemi uyandırdım konuştular öyle ikna oldu.Ben Avea hattı kullanıyorum daha öncede burda benzeri konular açılmıştı galiba ama başıma geldi çok gerildim neyseki burda ailemleyim ve telefona anannemi çağırdım ya evde yalnızken olsaydı neyapardım acaba bilemiyorum.
Ailenizin yanına göndermesi güven göstergesi mi yani? Güvenmese AİLENİZE göndermeyecek miydi? Kusura bakmayın ama güven anlayışınız enteresan.eşim bana güveniyor canım ,güvenmese buraya göndermezdi zaten ama nasıl oldu anlam veremedik ikimizde beni aramış ve bir erkek cevap vermiş
hanımlar merhaba
pazar akşamı çok ilginç bir şey oldu ama forum tadilatı nedeniyle konuyu açamadım. Ben iki haftadır bebeğimle birlikte yurtdışında ailemin yanında tatildeyim, eşimle akşamları whatsupp dan konuşuyoruz pazar gece internettim yoktu. Ben yazmayınca eşim aramaya başladı( bazen telefon elimde olmadığı için de çaldırıyor ) ben meşkule aldım mesaj yazdım netim yok dedim ,ama tekrar aradı yine meşkule aldım bu sefer kim var yanında kimdi o teli açan dedi şaşırdım kaldım.Bir erkek alo alo demiş ve kapatmış hemen cevap verdim konuştuk izah ettik evden birini telefona çağırmamı istedi yaşlı anannemi uyandırdım konuştular öyle ikna oldu.Ben Avea hattı kullanıyorum daha öncede burda benzeri konular açılmıştı galiba ama başıma geldi çok gerildim neyseki burda ailemleyim ve telefona anannemi çağırdım ya evde yalnızken olsaydı neyapardım acaba bilemiyorum.
kesinlikle katılıyorum burada çoğu insan empati yapmadan yorum yapıyor deli oluyorumböyle bi durumda kim olsa inanmaz sen yazılanlara kulak asma.
senin eşinin telefonuna başka bi kadın çıkıp alo dese buna nası ikna olurdun?
biraz empati lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?