Sinir bozucu bir durum

Alweer

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
1.378
698
323
hanımlar merhaba
pazar akşamı çok ilginç bir şey oldu ama forum tadilatı nedeniyle konuyu açamadım. Ben iki haftadır bebeğimle birlikte yurtdışında ailemin yanında tatildeyim, eşimle akşamları whatsupp dan konuşuyoruz pazar gece internettim yoktu. Ben yazmayınca eşim aramaya başladı( bazen telefon elimde olmadığı için de çaldırıyor ) ben meşkule aldım mesaj yazdım netim yok dedim ,ama tekrar aradı yine meşkule aldım bu sefer kim var yanında kimdi o teli açan dedi şaşırdım kaldım.Bir erkek alo alo demiş ve kapatmış hemen cevap verdim konuştuk izah ettik evden birini telefona çağırmamı istedi yaşlı anannemi uyandırdım konuştular öyle ikna oldu.Ben Avea hattı kullanıyorum daha öncede burda benzeri konular açılmıştı galiba ama başıma geldi çok gerildim neyseki burda ailemleyim ve telefona anannemi çağırdım ya evde yalnızken olsaydı neyapardım acaba bilemiyorum.

Eşin şüpheye düşmekte haklı canım.Sen de iyi etmişsin birini konuşturmakla.Bu konuyu bi daha açıp canınızı sıkmayın ona güvensiz bir koca imajı da çizdrimeyin bence.

karsına erkek cıkmasındansa,sana ınanmayıp annanenle konuşması daha enteresan olmuş..
eşim bana güveniyor canım ,güvenmese buraya göndermezdi zaten ama nasıl oldu anlam veremedik ikimizde beni aramış ve bir erkek cevap vermiş

eşim bana güveniyor canım ,güvenmese buraya göndermezdi zaten ama nasıl oldu anlam veremedik ikimizde beni aramış ve bir erkek cevap vermiş

esiniz size guvenmiyor
hemde ailenizin yanina gönderdigi halde guvenmiyor
esiniz su an nerde kiminle kaliyor?
ben hep söyle düsünürüm kisi kendinden bilir isi.
sevgiler

Boyle bir durum annemin basina gelmisti. Kardesimin yasadigi bir sehirde deprem olmustu. Annem kardesimi aradi. Baskasinin sesi cikti. Megerse hatlar karismis depremden dolayi.

Karsisina erkek falan cikmiyor sen telefonu acmayinca seni kandiriyo boyle agzindan laf almak icin.. Neden her seye kolayca inaniyo bu kadinlar acaba

15 yillik avea kullanicisiyim, bir kere erkek sesi duyulmadi telimden

hanımlar merhaba
pazar akşamı çok ilginç bir şey oldu ama forum tadilatı nedeniyle konuyu açamadım. Ben iki haftadır bebeğimle birlikte yurtdışında ailemin yanında tatildeyim, eşimle akşamları whatsupp dan konuşuyoruz pazar gece internettim yoktu. Ben yazmayınca eşim aramaya başladı( bazen telefon elimde olmadığı için de çaldırıyor ) ben meşkule aldım mesaj yazdım netim yok dedim ,ama tekrar aradı yine meşkule aldım bu sefer kim var yanında kimdi o teli açan dedi şaşırdım kaldım.Bir erkek alo alo demiş ve kapatmış hemen cevap verdim konuştuk izah ettik evden birini telefona çağırmamı istedi yaşlı anannemi uyandırdım konuştular öyle ikna oldu.Ben Avea hattı kullanıyorum daha öncede burda benzeri konular açılmıştı galiba ama başıma geldi çok gerildim neyseki burda ailemleyim ve telefona anannemi çağırdım ya evde yalnızken olsaydı neyapardım acaba bilemiyorum.
sana güvenmemesi ayrı bir konu başlığı fakat bazen şebekeler karışıyo benim başımada çok geldi..hatta biri annemin telefonuna ben ünideyken anne hakkını helal et daha fazla dayanamayacağım intihar edeceğim diye mesaj atmış annem numarayı aradıkça çocuk meşgule veriyomuş meğersem hat üzeri benim numara gözüküyomuş şebeke karışmış...kıssadan hisse var böyle şeyler yani :D

Ailenizin yanına göndermesi güven göstergesi mi yani? Güvenmese AİLENİZE göndermeyecek miydi? Kusura bakmayın ama güven anlayışınız enteresan.

Ara sıra oluyor, hatlar karışıyor. Büyütülecek bir durum değil. Avea kullanırken çok başıma geldi benim de. Hatta bir keresinde bütün izmirin aveaları 6 saat boyunca birbirine girmişti. Aynı numarayı her arayışta başka biri çıkıyordu. Çok eğlenmiştim ben o zaman :KK38:

Canım bnada aveadan o tarz gbi bisey oldu.ben telfnumu kapatp yatıyorum.
Esim ararmş her aradgnda ben meskule vermisim.en 30 kez aradm dyor.halbuki telfnum kapalı.nasl oldu anlamadm.telfnum hep meskul degl bu arada.açıkmış çalıyomuş ama meskule veriyormusum.evi ayaga kaldırdı resmen.

hanımlar merhaba

bu yine iyi, daha önce attığım bir mms mesaj başka numaraya gönderilmiş ve beni aradı alan kişi.
bakıyorum gönderilmişlerde doğru ama yanlış gitmiş....

Bence eşine güven...bizim de başımıza geldi.annem ve babam hastaneye gittiler bende avm de dolaşıyorum.annemi aradım bi adam açtı..adını söyledi..hatta ben babam beni işletiyor diye düşündüm.tamam ama şakanın tadı kaçtı falan dedim.adam en son senin adın ne bebeğim nerdesin deyince pat kapattım..aradığım numara annemin numarası...annem telefonu açmış..ama ses yokmuş...İşte böyle..oluyor bazen..Ayrıca empati yap diyen arkadaş haklı aynı şey başına gelse mutlaka sende teyit etmek istersinn..

Back
X