Sinir bozucu durum

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Oğlumun diş çürükleri var genel aneztezi ile olacwğundan 2000 lira işlem maliyeti çıktı.benim için büyük bir rakam.eşimden ayrılms durumundayım.babam o adamdan boşan da nafaka da isteme lazım değil bir çocuğa mı bakamıcaz diyor da.ameliyatı için gerekirse evimi satarım diyen babam 2000 lira için senin sorunun diyor.neyse altınlarımı bozdurup hallederim de demek maddi olarak kimseye güvenmicekmişsin demek.

Oğlumun diş çürükleri var genel aneztezi ile olacwğundan 2000 lira işlem maliyeti çıktı.benim için büyük bir rakam.eşimden ayrılms durumundayım.babam o adamdan boşan da nafaka da isteme lazım değil bir çocuğa mı bakamıcaz diyor da.ameliyatı için gerekirse evimi satarım diyen babam 2000 lira için senin sorunun diyor.neyse altınlarımı bozdurup hallederim de demek maddi olarak kimseye güvenmicekmişsin demek.
Geçmiş olsun canım benim oğlumda birbuçuk yaşındayken biberon çürüğü ile dişlerini kaybetti üstten dört tanesini.
Biz özel hsstanelerde yaptırmak istedik ama hiçbiri kabul etmemişti.
Sadece üniversite hastanesi kabul etti yaşından dolayı. Ücretsiz diş çekimi yapıldı. Siz de araştırın isterseniz maddi durumunuz sıkıntılıysa şuan için .

Cocugunu ilgilendiren bir şey, istemelisin eski eşinden. o altınlar yarın bir gün daha acil durumlarda kullanılır. her şey yarı yarıya! o adam maddi olanaklarıyla daha rahat hayat yaşarken cocugunuz varken sen niye eziyet çekeceksin ki. gururlu kadın ayakları insanı yıpratmaktan başka bir şeye yaramıyor. kendin direkt isteme, istet, haber gönder filan.

E bozdur o zaman altın zaten böyle günler icin koymuşsundur eminim

Anne babaya da güven olmuyor evet devir gerçekten bencillik devri
Babamın dediği beni yalnız hissettirdi.ayrıca bir diş için 2000 lira gerekiyorsa ilerdeki masrafları 2500 lira maaşımla nafaka almadan nasıl kaldırabilirim.babam nafaka alma diyor ama nasıl olucak.kendimi çok yalnız hissediyorum

İstemem ondan diye gurur yapmanın bir anlamı yok. Sizin çocuğunuzsa onun da çocuğu teşbihte hata olmaz eşşşeeek gibi ödeyecek. Nafakanızı da alıp çatır çatır yiyeceksiniz çocuğunuzla
Bu da size ders olsun ''biz bakarız, nafaka alma '' diyen adam şimdi torununun dişini yaptırmıyor, babanıza bile güvenmeyin

E bozdur o zaman altın zaten böyle günler icin koymuşsundur eminim

Anne babaya da güven olmuyor evet devir gerçekten bencillik devri
biraz birikim yapıyım gelecwğimiz için semiştim ama hiç birikim yapamucam sanırım.bşka bir hastaneye daha götürdüm oğlnı 200 lira diş muayenesi sadece 3000 liraa da dolgu ücreti anestezili.hastaneye güvendim açıkçası canım sıkılıyor

Babamın dediği beni yalnız hissettirdi.ayrıca bir diş için 2000 lira gerekiyorsa ilerdeki masrafları 2500 lira maaşımla nafaka almadan nasıl kaldırabilirim.babam nafaka alma diyor ama nasıl olucak.kendimi çok yalnız hissediyorum
Babanızın lafına güvenip sakın nafaka almamazlık yapmayın.
Sonuçta siz annesisiniz o da babası.
Bugün diş için bu parayı ödediniz altınlarınız vardıda ilerde daha büyük masraflarda ne yapacaksınız.
Bunu düşünün.

Bundan sonra babanızın verdiği sözlerin altının boş olduğunu öğrenm

Babanızın lafına güvenip sakın nafaka almamazlık yapmayın.
Sonuçta siz annesisiniz o da babası.
Bugün diş için bu parayı ödediniz altınlarınız vardıda ilerde daha büyük masraflarda ne yapacaksınız.
Bunu düşünün.
İşte sadece korkuyorum gelecek adına çok yalnız hissediyorum.dün maliyet vs çıkınca gerildim açıkçası.

Nafakayi kendin icin degil cocugun icin almalisin . Adamin maddi durumu maasi nasil

Nafaka size değil çocuğunuza verilecek. Ne demek almam, babası ise o alacaksınız çocuğunuza iyi bir hayat sunabilmek adına. Bu arada neden devlet hastanesine götürmüyorsunuz ssk nız varsa ücretsiz yapılır her şey.

Back
X