Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Babamın dediği beni yalnız hissettirdi.ayrıca bir diş için 2000 lira gerekiyorsa ilerdeki masrafları 2500 lira maaşımla nafaka almadan nasıl kaldırabilirim.babam nafaka alma diyor ama nasıl olucak.kendimi çok yalnız hissediyorum
Baban neye güvenerek diyormuş bunu bakma sen ona al nafakayı
Kendine almıyorsun çocugunuz için alıyorsun
Sen idare edebilirsin belki ekonomik konularda ama o idare etmek zorunda degil daha cocuk
Al almazsan hata edersin
Peki babası çocuğunu hiç görmüyor mu???
Nafaka almazsan hayatından hemen çıkar,bu yanlış
İllaki o adam o çocuğun babası görecek sevcek ilgilenecek
Nafakayı da verecek isteyin tabiki
Benim oğlumun da üst 4 dişi çürük bende daha gidemedim doktora devlet hastaneleri neden yapmıyor ki ücret de çok geldi bana
biraz birikim yapıyım gelecwğimiz için semiştim ama hiç birikim yapamucam sanırım.bşka bir hastaneye daha götürdüm oğlnı 200 lira diş muayenesi sadece 3000 liraa da dolgu ücreti anestezili.hastaneye güvendim açıkçası canım sıkılıyor
hangi şehirdesiniz bilmem ama bir çok devlet hastanesinde genel anesteziyle diş tedavileri yapılıyor..araştırın bence durumunuz yoksa vermeyin o kadar parayı..
hangi şehirdesiniz bilmem ama bir çok devlet hastanesinde genel anesteziyle diş tedavileri yapılıyor..araştırın bence durumunuz yoksa vermeyin o kadar parayı..