Sinir bozucu hikayem

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
Kizlar ben iki tane normal seyrinde giden gebelik yasadim sadece ikiside 2 hafta geriden geliyordu. Benim kanamam vardi iki gebeliktede. Ama cok az. Ben acile gittigimde igne vurdular dusmemesi icin ve kanamam cogaldi. İlkinde birseydemedim sagliksizdir dediler. 2. Gebelikte sordum ben ikidir bu igneyi vuruluyorum kanamam artiyor diye. Hemsire bana demezmi olabilir eger ignenin icindeki maddelerden birine alerjin varsa duser dedi. Boyle birsey yasayan var mi bunu merak ediyorum igne vurulupta kanamasi cogalan??

Yok artık ! Ne densiz saygısız bir hemşireymis. Ne iğnesi bu ?

Canimm soyledim hatta ikinciye vurulmucaktim anlattim derdimi vuralim saglikliysa zaten durur dedii yeniden vuruldumm.suan hamileyim ama kimyasal gebelik yasiyorum.

Muhtemelen sana prolutan depot adindaki igneyi yaptilar o hemsire saçmalamış bence sen takma düsük tehdidi olan hemen hemen her gebeye yapyolar bu igneyi dr a muayeneye girriginde bu durumu anlat kafan rahatlar hemde.bide 2 hafta geriden geliyo demişsin pıhtilaşma ve genetik testleri yapildimı sana?

Canimm soyledim hatta ikinciye vurulmucaktim anlattim derdimi vuralim saglikliysa zaten durur dedii yeniden vuruldumm.suan hamileyim ama kimyasal gebelik yasiyorum.
Bu msjini okumadan yazdim ama canm kimyasalsa zaten kan degerin düsücektir bu teşhis konduysa igne yapmanin mantigi ne onu anlamadim

Cnm igne yaptirmadimm. Diger 2 gebeligimde yaptirdim. Olsun cnmm sorun degil:)
Bu msjini okumadan yazdim ama canm kimyasalsa zaten kan degerin düsücektir bu teşhis konduysa igne yapmanin mantigi ne onu anlamadim

Hayit cnm yapilmadi devlet hast 3 dusukten once test yapmiyor. 3 tane dusuk yaptim rahat etsinler simdi baksinlar neyim var neyim yokk

Hayit cnm yapilmadi devlet hast 3 dusukten once test yapmiyor. 3 tane dusuk yaptim rahat etsinler simdi baksinlar neyim var neyim yokk
Iyide 3 düsuk yaptim deseydin dr a bilemyolar sonucta herkes hastanede düsuk yapmyo...su an hamilemisin anlamadim ben tam olarak kimyasalmiydi hepsi

Canim gorunuyor bilgisayardan. 2 tane 7 ve 9 haftalik gebelik dusugum var. Simdide kimyasal gebelik yasiyorum
Iyide 3 düsuk yaptim deseydin dr a bilemyolar sonucta herkes hastanede düsuk yapmyo...su an hamilemisin anlamadim ben tam olarak kimyasalmiydi hepsi

Canim gorunuyor bilgisayardan. 2 tane 7 ve 9 haftalik gebelik dusugum var. Simdide kimyasal gebelik yasiyorum
Biliyorum görundugunu de
Evde düsügum olmuştu diyebilirsin 1 tanede kadin dogumda çalisan ve hastane sistemlerinden anlayan biri olarak söylüyorum ben 2 kayiptan sonra yaptırdim:)3.yü beklemedim

Bende oyle gittim 3 dusugum var diye ama adam buda rahim gilmi cekilmiyor dedi ne kadr dogru bilemem arastirma hast. Hemde 3. Kimyasal gebelik dedim harbidende gercek oldu suan kiyasal gebelik yasiyorum:)
Biliyorum görundugunu de
Evde düsügum olmuştu diyebilirsin 1 tanede kadin dogumda çalisan ve hastane sistemlerinden anlayan biri olarak söylüyorum ben 2 kayiptan sonra yaptırdim:)3.yü beklemedim

Bebekler 2 hafta geriden geliyo dedin ya sende pıhtılaşma bozuklugu olabilir kan degerin normale döndükten 1 2 ay sonra bu testleri yaptir hemen geciktirme sonra hiç bişey olmaz allahn izniyle üzme kendini hamile kalabiliyosun bu rahatlatsin seni önce sonrada saģlikla gecirirsin tedaviyle gebeligini insallah

Bende oyle gittim 3 dusugum var diye ama adam buda rahim gilmi cekilmiyor dedi ne kadr dogru bilemem arastirma hast. Hemde 3. Kimyasal gebelik dedim harbidende gercek oldu suan kiyasal gebelik yasiyorum:)
Rahim filmi degil pıhtılaşma ve genetik test eşin ve sen kan veriyosun ikinizinde genetigine bakiliyo

Canim zaten yarin gidicem arastirma hast. Baktiricam kendime. Ne var ne yok. Ayrica ikinci evliligim bu da kimyasal oldu sanirim sorun bende

Ne kadar çirkin ve terbiyesizce bir uslüp. Sen mi bileceksin onların içinde ne var senin neye alerjin var. Onların işi neymiş

Cnm bazen bazi seylerin olmamasiiyi oluyor sukrediyorum iyiki oyle bi karaktersizden cocugum olmadi. Suan kimyasal gebelik yasiyirum uzuluyorum cunku karsimda cocugumuz olmasini hakeden bi ADAM var hamdolsunn
Ne kadar çirkin ve terbiyesizce bir uslüp. Sen mi bileceksin onların içinde ne var senin neye alerjin var. Onların işi neymiş

Cnm bazen bazi seylerin olmamasiiyi oluyor sukrediyorum iyiki oyle bi karaktersizden cocugum olmadi. Suan kimyasal gebelik yasiyirum uzuluyorum cunku karsimda cocugumuz olmasini hakeden bi ADAM var hamdolsunn

Mevlam ne eyliyorsa güzel eyliyor işte. Sonra şerden de hayır çıkıyor.
Tabi hemşireye yinede kızgınım o melese ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…