- 24 Aralık 2014
- 153
- 81
- 28
kızlar merhaba ben üniversite öğrencisiyim ve iki yıldır sevgilim var derdim şu sevgilimin sınıfında bir kız var ben bu kızın sevgilime birşeyler hissettiğini düşünmeye başlamıştım hani kadınlar hisseder ya o misal sonra konduramadım kuruntu yapıyorumdur dedim sevgilime söylemedim sonra facebooktan ekledi kız sevgilimi sevgilim sordu kabul ediyim mi diye paranoyak görünmemek için kabul et dedim sınıf arkadaşı diye sonra sevgilim bigün bana derste bana çok bakıyor dedi benim kan beynime sıçradı sevgilimin facebookundan sildim bu kızı sonra bir iki hafta sonra gene ekledi sevgilime dedim mesaj atıcam niyeti neymiş yapma hocalara çok yalakalık yapıyo gider s öyler rahatsız ediyolar beni der suçlu oluruz bişey yapma bana güvenmiyo musun dedi yani bu nası bi kaşarlıktır kızın facebook profili hep karşılıksız aşk sözleri ile dolu ya kafayı yiycem kızlar çok takıntılı bi insanım sevgilime gerçekten çok güveniyorum Allah razı olsun anlatır bana herşeyini ben genede kuruntulu oldugumdan sınıfta muhammed diye bi arkadası var onada sordum yok kızla hiç konuşmuyo yanyana gelmemeye çalışıyo dedi yani kızlar bu nedir yani neyin umududur hissediyorum yani gerçekten bişeyler hissediyo