sinir bozucu yüzsüz insanlar

Baltika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
153
81
28
kızlar merhaba ben üniversite öğrencisiyim ve iki yıldır sevgilim var derdim şu sevgilimin sınıfında bir kız var ben bu kızın sevgilime birşeyler hissettiğini düşünmeye başlamıştım hani kadınlar hisseder ya o misal sonra konduramadım kuruntu yapıyorumdur dedim sevgilime söylemedim sonra facebooktan ekledi kız sevgilimi sevgilim sordu kabul ediyim mi diye paranoyak görünmemek için kabul et dedim sınıf arkadaşı diye sonra sevgilim bigün bana derste bana çok bakıyor dedi benim kan beynime sıçradı sevgilimin facebookundan sildim bu kızı sonra bir iki hafta sonra gene ekledi sevgilime dedim mesaj atıcam niyeti neymiş yapma hocalara çok yalakalık yapıyo gider s öyler rahatsız ediyolar beni der suçlu oluruz bişey yapma bana güvenmiyo musun dedi yani bu nası bi kaşarlıktır kızın facebook profili hep karşılıksız aşk sözleri ile dolu ya kafayı yiycem kızlar çok takıntılı bi insanım sevgilime gerçekten çok güveniyorum Allah razı olsun anlatır bana herşeyini ben genede kuruntulu oldugumdan sınıfta muhammed diye bi arkadası var onada sordum yok kızla hiç konuşmuyo yanyana gelmemeye çalışıyo dedi yani kızlar bu nedir yani neyin umududur hissediyorum yani gerçekten bişeyler hissediyo

sevgilinize karşı bir şey hissediyor olması,,facebookta aşkla ilgili sözler paylaşması kaşarlık değildir.sizin dediğiniz sevgiliniz yüz vermezse olur.bence sevgiliniz ilgiden hoşlanıyor.üniversite öğrencisi kalkıp ilkokul çocuğu gibi hocalara şikayte gitmez.gitse hoca bile üstüne güler

Universiteliden cok liseli gibi davranmissin. Birak hoslanirsa hoslansin... engelleyemeyiz ki bunu...

Hem sen de kendini sansli hisset. Kizlarin begendigi ama gozu bitek seni goren bi sevgilin varmis daha ne

Kiskanabilirsiniz, gidip mesaj atmaniz konusmaniz cok cocukca olur.
Sonucta sevgilinizi sadece eklemis kalkip bir sey demeniz cok yanlis olur.
Bence birakin guveniyorum demeyi
Siz sevgilinize guvenmiuorsunuz.

Lise öğrencisi olsaydınız bu durumunu anlayabilirdim de üniversite diyorsunuz. Sizin yaşınızdaki bireyler için çok çocukça kalmış davranışlarınız. Üniversitede hiçbir hoca hiçbir öğrencisinin erkek muhabbetlerini dinlemez. Ne alaka yani hocalara şikayet eder diye korkmanız onu komik ve anlamsız buldum.

Kız istediği kadar sevgilinize baksın, ilanı aşk etsin... Sevgiliniz dönüp konuşmadıkça, cevap vermedikçe herhangi bir problem yok.

kızın herşeyi ağlayarak dekana şikayet etmesini birçok kişiden duydum öyle bi insan yani buyüzden konuşsam bile dediklerimi çarpıtıp beni rahatsız ediyorlar diye söyleyebilir buda sevgilimin başını ağrıtabilir yani bunu anlatmaya çalıştım

sakın mesaj falan atmayın cidden seviyenizi lise değil ilkokul çağına düşürmeye gerek yok. sevgilinize güveniyorsunuz madem kız da platonik platonik takılsın. aşk dolu şyler yazıyo face den ekliyo diye de kaşarlıkla itham etmeyin. sonuçta daha üniversitedesiniz ve sevgilisiniz çok basit ama nasıl olsa evli değiller belki ayrılabilirler umudu bile kızın sevgilinizle bağını koparmasına bir engeldir unutmayın. sizi kötüleyen ya da sevgilinizi yoldan çıkarmaya çalışan hareketler yapmıyorsa bırakın ne hali varsa görsn face den sözler paylaşsın şarkılar yazsın vs vs. unutmayın yasak elma her daim daha tatlıdır siz kıza gidip sevgilimden uzak dur gibi bi tavır sergilerseniz o zaman daha da kızı gaza getirirsiniz. sevgilinize direk bu tarz ekleme vs dışı bir hareketi olmadığı sürece uzak durun bişi sölemeyin

haklısın canım çok sağol

ben de olsam senin yerinde sinirlenirdim. aşırı sahiplenci biriyimdir
sen iyi bile dayanmışsın. ben olsam o kızın saçını başını yolardım.
lady değilim ben. kimse adamıma bakamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…