Sinir bozucular

Merhaba bayanlar.kaynanamla bir araya geldik mi agzini acip bir kelime konusmaz benimle bir yillik evliyim.birde nisanli eltim var.her aksam kaynanami kayinbabami arar saatlerce konusur.dun aksamda bizdeydiler.yine eltim aradi saatlerce agzi acilmayan kaynanamin konusasi tuttu.bu durumda benim zoruma gitti.ayrimcilik yaptigini dusundum.ister istemez suratim dustu onlar gittikten sonra esimle bu konuyu konustum annesinin benimle tek kelime sohbete girmedigini eltimle nasil konustugunu kendin gordun dedim.ama malasef esim beni anlamadi.
canım benim . insanları kendinle konuşturmak için ne kocanı zorlayabilirsin . ne de kv , kp ni

zorla güzellik olur mu.
konuşmazsa konuşmasın.
siz bi araya gelince nasıl tek kelime bile konuşamıyorsunuz onu anlamadım . nasılsın iyi misin deyip susuyor musunuz.

Demek ki siz eltiniz kadar konuşkan değilsiniz. Siz konuşmuyorsanız kadın ne bulsun da konuşsun aranızda bir sorun yaşansa neyse ama o da yok yani. Ne yapıyor yani siz konuşsanız bile size cevap vermiyor mu? anlamadım ben. Bence eltinizi kıskanma gibi bir durum var ancak bu durum sizden kaynaklı biraz daha yakın olsanız sizinle de öyle olur.
Onun gibi gerekli gereksiz herseyi kanusmak yerine bu sekilde kalmayi uzak durmayi tercih ederim.olup biten ne var ne yok eltim anlatiyor.bu da onun hosuna gidiyorki sohbeti uzatip laf aliyor.benden herseyi anlatmami bekledu sanirim ama bu benim yapimda degil gereksizsanimiyet kurmak.buyuzden de taraf degistirdi

BU dert değil ki arkadaşım. Hayattaki en güzel şey :KK70: Konuşup sinirlerini bozacağına sessizce otursun boşver.

canım benim . insanları kendinle konuşturmak için ne kocanı zorlayabilirsin . ne de kv , kp ni

zorla güzellik olur mu.
konuşmazsa konuşmasın.
siz bi araya gelince nasıl tek kelime bile konuşamıyorsunuz onu anlamadım . nasılsın iyi misin deyip susuyor musunuz.
Aynen oyle.kp cok konuskan o konu acar bizde dahil oluruz.benim demek istedigim birebir soh etimiz olmuyor

Aynen oyle.kp cok konuskan o konu acar bizde dahil oluruz.benim demek istedigim birebir soh etimiz olmuyor
çok garip. daha ısınamamış olabilir misiniz birbirinize
böyle konuşkan ise güzel sohbet de olur.
ben de çok konuşurum.
kv ile kp ile.
ilk başlarda baya resmi gibiydik kv ile . çünkü daha ısınma turlarındaydık. sonra sonra açıldık
birden bire eltinizin de bu kadar konuşkan olması belki doğru değil. belki o da samimi değil . kendini sevdirmek için yapıyor. sizin konuşkan olmadığnızı duymuş da kendisi özellikle böyle davranmış olabilir mi.

ama bence dert etme.
herkesin yaradılışı farklı
sen konuşmayı sevmezsin . az konuşma olur.

eltin çok konuşur . bayılır konuşmaya. ama bakarsın evlendikten sonra kavga kıyamet kopar aralarında. bunu şimdiden bilemezsin . bence senin yaptığın doğru .

Esim de boyle dusunseydi sikinti yapmayacaktim.ama esim kv benim soguk davrandigimi konusmadigimi dusunuyor
kONUŞACAK BİR ŞEY OLMAYINCA NE YAPABİLİRSİN Kİ? Benim de kv ile konuşacak ortak bir konum yok o yüzden nasılsın iyimisinden öteye geçmez muhabbetimiz. Kendisi bir şeyler sorarsa cvp veririm o kadar.

Üzülüp actigim konuya bakiyorum ve gülüyorum:)
.yazdiginiz her yorumu simdi daha iyi anliyorum.nisanli olan eltimde evlendi.eltimlede aralari acildi canim cicim dönemleri erken bitti.

Back
X