sinir ediyor beni

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
sevinçle hazırlandım bebeğimizi görmeye kontrole gtcektk bugün..gittik eşim ödemeyi yapıyo bankodaki memur kıza bende oturuyorum bekleme bölümünde..kız işlemleri yaptı muayene parasını istedi eşim gülerek bi yandan parayı çıkarıyo cebnden biyandan bikerede almayın ya şu parayı diye takılıyo..sanki kız tanıdığımız biri.elin kızı işini yapıyo ne gerek var bu tavıra öde paranı gec.surat yaptım bende..bu ne ya dedim saçma sapan davranıyosun sonra amanede kıskanç oluyo dedim.açıklama yapmaya çalışıyo ne var bunda askım diye..iyi dedim bişey yoksa bende bundan sonra aynı seklde davranırım kapat konuyu dedim.ama sinirlerm çok bozuldu..
adım amanede kıskançtıra çıktı bu saçmalıkları yznden.hala aynı benmi abartıyorum bilmiyorum ama çok gereksiz tavırlar değilmi bunlar

bende sinir olurdum ama çokta canınızı sıkmayın..

açarsa konuyu bende bundan sonra en yakın zamanda senle bir yere gittiğimizde para öderken erkek kasiyere aman canım ya ne gerek var almanıza diye kahkaha atar öyle öderim parayı sonra da gör bakalım nasıl oluyormus dynn.. ve yapacagınıza inandırın eğer tepki verirse madem yanlıs bir şey sen neden yaptın diye sorun böylelikle kendı tuzagına dusurmus olursnuz...

ve sorun bakalım o çalışan erkek olsaydı aynı cumlelerı kuraarmıymıs acaba?

Tavirinda ne varki? Sir karsi cins diye saka yapilinca bu hemen flört anlaminami geliyor?
Cok saçma bir düsünce. Ben sizin hamileliginize veriyorum yada özgüveniniz yerinde degil, oda olabilir.

bende sinir olurdum ama çokta canınızı sıkmayın..

açarsa konuyu bende bundan sonra en yakın zamanda senle bir yere gittiğimizde para öderken erkek kasiyere aman canım ya ne gerek var almanıza diye kahkaha atar öyle öderim parayı sonra da gör bakalım nasıl oluyormus dynn.. ve yapacagınıza inandırın eğer tepki verirse madem yanlıs bir şey sen neden yaptın diye sorun böylelikle kendı tuzagına dusurmus olursnuz...

ve sorun bakalım o çalışan erkek olsaydı aynı cumlelerı kuraarmıymıs acaba?

sorunda burda adım gbi emnm amacı kıza takılmak değil ordaki erkekte olsa aynı tepkiyi verrdi eşim..ki yapmıslığıda vardr..ama bi erkeğe takılmasıyla kıza takılmasının bir olmayacağını sinirleneceğimi düşünemiyomu koca adam..tuhaf davranan kendi sonra onun yznden ben kıskanç damgası yiyorum çok moralim bozuluyo

ben evlı degılım:) sevgılım var yedı aydır ıyı anlasıyoruz guzel ama erkek arkadasımdan sanırım bıraz sogudum ayrılmayı bıle dusunuyorum

Tavirinda ne varki? Sir karsi cins diye saka yapilinca bu hemen flört anlaminami geliyor?
Cok saçma bir düsünce. Ben sizin hamileliginize veriyorum yada özgüveniniz yerinde degil, oda olabilir.

düşüncenize saygı duyuyorum ama şu noktayı anlamıyorum bakın kendiniz diyosunuz şaka yapılınca diye..yahu ne alaka elin kzıına şaka yapıyo mantığı ne bunun.. istediği gbi istediği herkese saka yapsın bnm eşim bende özgvenimi yüksek tutayım normal karslıyım..bilmiyorum bana normal gelmiyo bu malesef

benim eşimde yapıyor bazen bu tarz şeyleri :1: ama hiç kıskanmak yada öfkelenmek aklıma gelmiyor
hatta onunla beraber bende gülüyorum komik buluyorum çünkü...

Ne varki bunda.Bende eşim yanımdayken böyle rahat,bazen laf olsun diye konuşurum.
İyi ki şimdiye kadar hiç uyarmadı:47: Çocuk terbiye eder gibi olmuş.Daha hoş görülü olursanız
( sadece bu yazdığınıza göre yorumum) sizde mutsuz olmazsınız eşinizde mutlu olur.

adım amanede kıskançtıra çıktı bu saçmalıkları yznden.hala aynı benmi abartıyorum bilmiyorum ama çok gereksiz tavırlar değilmi bunlar

ben bu en son yazdıgınız cümlede kendı yorumumu fazla kattım herhalde:) bunu sık sık ve kadınlara tekrarladığı bır sey oldugunu dusundum..

eğer erkege de yapar dıyorsanız tavrı tarzı bu dıyorsanız evet abartıyorsunuz diyebilirim:)

Ne varki bunda.Bende eşim yanımdayken böyle rahat,bazen laf olsun diye konuşurum.
İyi ki şimdiye kadar hiç uyarmadı:47: Çocuk terbiye eder gibi olmuş.Daha hoş görülü olursanız
( sadece bu yazdığınıza göre yorumum) sizde mutsuz olmazsınız eşinizde mutlu olur.

ztn o mutlu olsun diye ben paso susup mutsuz oluyorum cnm..çocuk terbiye eder gbi olmus olabilir.ama madem bu tavrı grmek istemiyo o zmn davranıslarına kendisi dikkat etmeyi bilecek..hep aynı sey

benim eşimde yapıyor bazen bu tarz şeyleri :1: ama hiç kıskanmak yada öfkelenmek aklıma gelmiyor
hatta onunla beraber bende gülüyorum komik buluyorum çünkü...

benm eşim sürekli heryerde herkese yapıyo ama bi susuyorum iki gülüyorum kendi anlasın istiyorum yok anlamıyo adam en sonunda patladım bugn..ben mlletn adamlaryla laubali olmuosam saka yapmıosam işimi halledip dönüosam arkamı oda öyle davrncak çok sey değil normal olanı istyorum cnm

benm eşim sürekli heryerde herkese yapıyo ama bi susuyorum iki gülüyorum kendi anlasın istiyorum yok anlamıyo adam en sonunda patladım bugn..ben mlletn adamlaryla laubali olmuosam saka yapmıosam işimi halledip dönüosam arkamı oda öyle davrncak çok sey değil normal olanı istyorum cnm

hmm eşin espiriyi seven birisimi? sen aynısını yapsan sana kızarmı?

espriyi sevr ama ben aynısını yapsam emnm bozulur tabi çok uzatmaz bunada emnm..bi kere adm gbi kıskanıldığımı hissedemedm ztn hayvanlar bile eşlerini kıskanır bzmknde yok öle bişey ama bozulurdu

sen kıskanmayı ve kıskanılmayı seviyorsun anlaşılan,eğer bozulursa belkide kıskandığından bozuluyor olamaz mı?
erkekler genelde öyledir ben yaparım ama sen yapma sen kadınsın sana yakışmaz düşüncesinde oluyorlar
benim eşimde böyle düşünür genelde,bazen yaptığı bişiden hoşlanmam ben yapsam kızarsın derim
o da evet kızarım sen yapma sen benim için özelsin,kadına yakışmaz diye konuşuyor
belkide eşinde böyle düşünüyor olamaz mı?

sen kıskanmayı ve kıskanılmayı seviyorsun anlaşılan,eğer bozulursa belkide kıskandığından bozuluyor olamaz mı?
erkekler genelde öyledir ben yaparım ama sen yapma sen kadınsın sana yakışmaz düşüncesinde oluyorlar
benim eşimde böyle düşünür genelde,bazen yaptığı bişiden hoşlanmam ben yapsam kızarsın derim
o da evet kızarım sen yapma sen benim için özelsin,kadına yakışmaz diye konuşuyor
belkide eşinde böyle düşünüyor olamaz mı?

olabilir ama böyle düşünüyosa bile bana yakıstırmadığı bişeyi kendide yapmamalı cnm

düşüncenize saygı duyuyorum ama şu noktayı anlamıyorum bakın kendiniz diyosunuz şaka yapılınca diye..yahu ne alaka elin kzıına şaka yapıyo mantığı ne bunun.. istediği gbi istediği herkese saka yapsın bnm eşim bende özgvenimi yüksek tutayım normal karslıyım..bilmiyorum bana normal gelmiyo bu malesef

Hayir, sizin mantiginiz ne? Sonucta kizi ister gibi agiz acik bakmamis, kiza iltifatlarda bulunmamis, sadece bir saçma sapan saka yapmis. Bunda kiskanacak ne vari? Benim esimde öyledir, insanlarla saka yapmayi çok sever ve bende bazen esimin haline gülüyorum hatta.

Bu sadece özgüveni degilki, ayrica esine güvenmekte var. Bence sizde ikiside yok. Size simdiden söyleyim, böyle davrancaksaniz, esiniz çok bunalir, ki bende bunalirdim benim esim böyle olsaydi.

ben kiskanip kusecek bi$ey goremedim anlattiginiz durumda
o kiza gunde birsuru insan ayni bayat espriyi yapiyodur buyuk ihtimalle
ayrica komikde olmu$tur oyle izlemesi :)

Sizinle yaramak zor sanirim.ben esime helede hastane gibi kalabalik bir yerde boyle davransam esimin tepkisini tahmin bile edemem, zaten oyle bir yerde boyle bir davransi kendime yakistiraman

Strese girecek bir durum yok ortada... benim esimde boyle seyler yapar kasiyerlere espiri yapar guleriz..sen boyle seylere kiziyorsan esinide uyardigin halde boyle seyler yapiyorsa ayip etmis

Kızma ama özgüvenin hiç yok ya da bu kıskanmayı aşk göstergesi olarak algılayıp benimsemişsin.
Verdiğin tepki çok bunaltıcı. Emin ol o espriyi günde kaç erkek yapıyodur o kıza. Kur yapmak mı bu?
Her kadınla olan diyalogu kıskanacak mıyız yani...
Biraz rahat olmak da fayda var ikiniz içinde.
Çünkü cidden abartmışsın bazı şeylerde erkek-kadın diye ayırmadan direk "insan" olarak bakmak lazım. Eşinde zaten cinsiyet ayırmıyomuş demekki adam böyle espriyi seven bi'adam.

Back
X