- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
Başlık yeterince aciklayici oldu aslında abim 27 yaşında cok sinirli bi yapıya sahip alkol almadığı tek bi günü yok sinirlendimi duvar felan yumruklar esyalari kırardi sehpa dolap ne gelirsr aklıniza her geçen gün daha da kötüye gidiyor gecen gün birseye sinirlenmis elini kapının buzlu camina gecirmis hemde iki elini birden dirseklerine kadar kesikleri dikisleri var bizde onu bi psikolok veya sinir ruh doktoruna götürmek istiyorux ama kabul etmiyor delimiyim ben gitmem diyor her fikre ihtiyacim var belki böyle akrabasi yada abisi olan vardir neler yaptiniz bize ne onerirsiniz
Ozellikle bi ekleme yapmak istedim kendisi evliliğe cok uzak biri hiç düşünmüyor istemiyor da
2.Ekleme: yaşadığı yer çok küçük bi köy herkes herkesi tanır yani duzelse bile kimse kızını vermez bizim ailede evlendirmez biz ailesi olarak onunla bas edemiyoruz başkasının ahını neden alalim ki yazik değil mi çocukları olsa böyle babalari olsun isterler mi sadece kızın değil olacak çocuklarının da bi cok kişinin hayatının mahfina sebep olunmaz o yüzden mevzuyu evliliğe degilde bu tarz sorunlari cevresinde ailesinde yaşayan gorenlerden fikir alip çözüme kavusturmak istiyoruz
Ozellikle bi ekleme yapmak istedim kendisi evliliğe cok uzak biri hiç düşünmüyor istemiyor da
2.Ekleme: yaşadığı yer çok küçük bi köy herkes herkesi tanır yani duzelse bile kimse kızını vermez bizim ailede evlendirmez biz ailesi olarak onunla bas edemiyoruz başkasının ahını neden alalim ki yazik değil mi çocukları olsa böyle babalari olsun isterler mi sadece kızın değil olacak çocuklarının da bi cok kişinin hayatının mahfina sebep olunmaz o yüzden mevzuyu evliliğe degilde bu tarz sorunlari cevresinde ailesinde yaşayan gorenlerden fikir alip çözüme kavusturmak istiyoruz
Son düzenleme: