- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
-
Bizde öyle düşündük kendimizi bahane edip gidelim diye ama önce bi psikoloğa mi gitmeliyiz yoksa dogrudan sinir ruh sağlığı hastanelerine mi“Benim psikolojik sorunlarım var beni doktora götür” diyip götürseniz? Yani sizin için gider gibi yaparsınız.
Kesinlikle öyle hergün sebepsiz kavga tedaviyi Nerede yaptiniz ilk psikologa mi gittiniz yoksa hastaneye mi hangi hastaneDayim da aynıydı ikna edemedik hic cokta sakin sessiz konustuk yillarca ama yok abin gibi delimiyim dedi ne aile ne çevresi kaldi . Hos olmasa da Evde kavga da cikartik inam.polisi cagirdik alin.yatirin dedik ama bir suru prosedür saydi kendi.ayagi ile gelecek dedi ... en sonunda ikna.oldu 3.hafta hastanede yattı simdi iyi zaten ordaki daha agir olan vakalari.gorunce kendi haline sukrediyor ... cok zor.evin.kapin ayri olsa da aile.icinde huzursuzluk cok zor
O direk bakırköy hastanesi gitti orda psikolog vs var hergun seanslara girmis surekli gozlem altindaydi iyi geldi zaten duzelmeden taburcu edilmiyorKesinlikle öyle hergün sebepsiz kavga tedaviyi Nerede yaptiniz ilk psikologa mi gittiniz yoksa hastaneye mi hangi hastane
Aman evlenir düzelir deyip de sakın evlendirmeyin de.
Psikolojik tedavi şart. Başka türlü olmaz.
Bence durumun ağırlığına göre karar vermelisiniz. Psikiyatrist ilaç tedavisi psikolog terapi demektir. Yani çok ağırsa psikiyatrist ile başlayıp psikologla desteklenebilir diye düşünüyorum. Ama devlet terapi desteği sağlamıyor sanırım. Çok bilgim yok ama uzun süreli psikologa gitmek maddi olarak zorlayabilir.Bizde öyle düşündük kendimizi bahane edip gidelim diye ama önce bi psikoloğa mi gitmeliyiz yoksa dogrudan sinir ruh sağlığı hastanelerine mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?