Sinir hastasıyım galiba! ■

yiddish0

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
5
0
16
29
Bu arada 18 yaşındayım ve daha önce de psikolojik sorunlarım vardı. Neyse... biraz önce komşu çocuğu kapıyı çalıp saklandı ben de yerini bulup ne oldu neden çaldın kapıyı dedim sakince (kız 11 yaşında ) bir şey yok dedi nasıl yani dedim niye çaldın cevap vermedi ben de uğraşmak istemedim eve girdim. Beş dakika sonra arkadasiyla birlikte yine calip saklandilar sonra ben disari ciktim tekrar , uyardim bunlari. İkisi de bana bakip bir şey yok dediler ben tam eve girecektim ki tipimle dalga geçtiklerini duydum elim ayagim titredi benim tepem atti tabi. "Defolun lan burdan" diye öyle bir bagirmisim ki apartman inledi agzima geleni saydirdim ben bagirinca bayagi korktular. . Ama o an ben bile kendime sasirdim beni sessiz sakin biri , kimseyi kirmak istemeyen biri olarak bilirler normalde

Galiba o kadar psikolojik sorumun yaninda bi de bu cikti. Ilk halimi gorseydiniz melek derdiniz sonradan seytana donusmem cok garip oldu sakinligimi koruyamadim kendimde degildim o an. Ne zaman sinirlensem boyle oluyor sanki tansiyonum yukseliyor agzima geleni saydiriyorum ne yapmaliyim? Cocuklarin annesi ben gittikten sonra disari cikti ve cocuklara kizdi niye rahatsiz ediyorsunuz diye. Birkac dakika sonra da cocuklar gelip ozur dilediler ben de pisman oldum aglayabilirim su an.

Sende gidip kusura bakmayın bir anda çok gerildim de. İnsanlık hali olabilir. Bende sinir olurdum ama tabi bu kadar sert tepki vermezdim herhalde.

İnsanız sonuçta tepkilerimiz her zaman ılımlı olamayabiliyor..kendini kotu hıssetme..

Bu sürekli olan bir durum olsaydı evet ofkeni kontrol edemıyorsun derdim..ama canını sıkacağın bı durum yok..

Bende tip konusunda çok hassasım dışımdan bi olay olsa tepki veremesem bile bazen içimden tepki veririm. Bence bi sorun yok, arsız çok onlar o dilden anlar anca. Seviyesizliğe bak ya bi insanın tipiyle dalga geçiyolar, kapı çalıp taciz ediyorlar. Az bile yapmışsın. Öfke patlaması yaşamakta haklısın bence.

Daha önceki psikolojik sorununuz neydi? Anksiyete bozukluk falan mi? Kendinizi iyi hissetmiyorsaniz destek alin

Hak etmişler .. Bu kadar ağır bi tepki olmasa da bi tepki verilmesini hak etmişler.. 11 yaşındaki bir çocuğun başkalarının tipiyle görünüşleriyle dalga geçilmemesi gerektiğini bilmesi gerekirdi.. Bi daha kimseyle dalga geçmezler umarım

anneleri olgun kadınmış..özür diletmiş sizden ..siz de kapısını çalıp kendisinden özür dileyin birden kendimi tutamadım deyin..
çocuklar bazen çok acımasız olabiliyor pek aldırmamak lazım..

Küçükken bizde çok basıp kaçardık zillere,ne hoşumuza giderdi insanları sinir etmek,çocuk aklı işte oyun oynardık kendimizce.Ama şuan düşünüyorum da sana hak veriyorum.Bana da aynı şey yapılsa tepem atardı herhalde sinirden.Biraz fazla olmuş tepkin ama olabilir,insanlık hali.Sende onları bir daha gördüğünde sakince yaptıklarının yanlış olduğunu anlat,birer çikolata al ver onlara tatlıya bağlayın,için rahat etmiş olur seninde :) Annesine de çok sinirlendim,sizde kusura bakmayın de olsun bitsin.

Bende cocuktum bende yaptim bu aptal işi onların yerine birde ben Özür dilerim.
Ama sen hasta değil haklısın

Regli misin ya da regli olmak uzere misin? Bu donemlerde bazen benimde icimden bir canavar cikiyor da ondan sordum. Bende inanamiyorum kendime. Vayy arkadas diyorum nasil bir ofke patlamasi yasadim ben oyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…