Bu arada 18 yaşındayım ve daha önce de psikolojik sorunlarım vardı. Neyse... biraz önce komşu çocuğu kapıyı çalıp saklandı ben de yerini bulup ne oldu neden çaldın kapıyı dedim sakince (kız 11 yaşında ) bir şey yok dedi nasıl yani dedim niye çaldın cevap vermedi ben de uğraşmak istemedim eve girdim. Beş dakika sonra arkadasiyla birlikte yine calip saklandilar sonra ben disari ciktim tekrar , uyardim bunlari. İkisi de bana bakip bir şey yok dediler ben tam eve girecektim ki tipimle dalga geçtiklerini duydum elim ayagim titredi benim tepem atti tabi. "Defolun lan burdan" diye öyle bir bagirmisim ki apartman inledi agzima geleni saydirdim ben bagirinca bayagi korktular. . Ama o an ben bile kendime sasirdim beni sessiz sakin biri , kimseyi kirmak istemeyen biri olarak bilirler normalde
Galiba o kadar psikolojik sorumun yaninda bi de bu cikti. Ilk halimi gorseydiniz melek derdiniz sonradan seytana donusmem cok garip oldu sakinligimi koruyamadim kendimde degildim o an. Ne zaman sinirlensem boyle oluyor sanki tansiyonum yukseliyor agzima geleni saydiriyorum ne yapmaliyim? Cocuklarin annesi ben gittikten sonra disari cikti ve cocuklara kizdi niye rahatsiz ediyorsunuz diye. Birkac dakika sonra da cocuklar gelip ozur dilediler ben de pisman oldum aglayabilirim su an.