Sinir krizi gecirdim diyenler buraya

Benim gibi geçiren olmamıştır herhalde esinle kavga ediyorduk KV geldi ne giriyon araya demi
KV ye ağzıma geleni soledim sonrasında sinir krizi nöbetler halinde ağlama titreme uyuşukluk sonra tekrar ağlama ama ole böle değil dört beş saat yerinden kalkamadim uç gün kendime gelemsdim
Sanki beynimi başkası yönetiyordu ayy çok kotu
Allah dusmanima yaşatmasın

Bende dün akşam sinir krizi geçirdim maalesef.. hep ağlama krizlerim olurdu ama bu sefer ki çok farklıydı çaresizlik köşeye sıkışmışlık ve ne yapacağını bilmemek beni delirtti adeta ağlama krizi geçirdim kendimi tutamadım bağıra bağıra ağladım ellerim kasıldı oynatamıyodum hissetmedim dizlerimden aşasıda yine aynı şekildeydi saatlerce öyle ağladım eşim çok zor sakinleştirdi sinir krizi nasıl geçiriliyormuş böylece anlamış oldum.. yarın psikyatriden randevu aldım dr a gidicem yaşadıklarımı başka türlü atlatamayacağım sanırım... İnsanlar çok acımasız kendilerinin yüzünden karşısındakinin o hale girdiğini görünce yeterince mutlu oluyolarmıdır acaba asla hakkımı helal etmiyorum buna sebep olan insana :KK43:

Bende dün akşam sinir krizi geçirdim maalesef.. hep ağlama krizlerim olurdu ama bu sefer ki çok farklıydı çaresizlik köşeye sıkışmışlık ve ne yapacağını bilmemek beni delirtti adeta ağlama krizi geçirdim kendimi tutamadım bağıra bağıra ağladım ellerim kasıldı oynatamıyodum hissetmedim dizlerimden aşasıda yine aynı şekildeydi saatlerce öyle ağladım eşim çok zor sakinleştirdi sinir krizi nasıl geçiriliyormuş böylece anlamış oldum.. yarın psikyatriden randevu aldım dr a gidicem yaşadıklarımı başka türlü atlatamayacağım sanırım... İnsanlar çok acımasız kendilerinin yüzünden karşısındakinin o hale girdiğini görünce yeterince mutlu oluyolarmıdır acaba asla hakkımı helal etmiyorum buna sebep olan insana :KK43:
Aynen bacaklarim tutmadı..eşim banyoya götürüp yüzümü yikamisti..çok kötü oluyor..o günden sonra eşim hiçbir konuda ustume gelmedi..çünkü o halime şahit olmuştu.. sanada geçmiş olsun..

Aynen bacaklarim tutmadı..eşim banyoya götürüp yüzümü yikamisti..çok kötü oluyor..o günden sonra eşim hiçbir konuda ustume gelmedi..çünkü o halime şahit olmuştu.. sanada geçmiş olsun..
Bende aynen öyle oldum işte eşim çok üzüldü tabi halime ama olayı düzeltmek için ara bulucu görevi yapmaya uğraşıyo annesi ve bnm aramda ama çok zor gerçekten bugün pskytriye gittim depresyon başlangıcı dedi ve ilaç verdi başladım hakkımızda hayırlısı

Benim 2 defa oldu.İkisi de annemden kaynaklı.2005 te annemlere misafirliğe gitmiştik.Yanımızda eşimin yeğenide vardı .Çocuk çok hareketliydi annemde gereksiz yere kızıyordu.Bende dayanamadım bu çocuk size fazlamı geliyor anlamında size batıyormu dedim.O başka anlama çekti.Birdenbire sen beni balkondan atarsın deyince annem nasıl böyle bir şey söyler dedim şoktan sinir patlaması yaşadım.Dizlerimin bağı çözüldü.Ağlamaktan helak oldum.

İkinciside maalesef hamileyken oldu.Aslında dominant baskıcı ısrarcı karakterini bildiğim için çağırmak istemiyordum ama eşim ısrar etti çağırdık.Canım sarma çekti.İstediğim şekilde yapmak istedim.Oda hayır benim dediğim gibi olacak dedi.O zaman sen yaparmısın dedim hayır dedi.Bende mutfağa gittim bana zorla yaptırmasın diye pirinçleri camdan aşağı attım.Oda izliyormuş gördü çığlıklar atmaya başladı.Sen beni atmış oldun camdan diye.Ne alakası var dedim ama dinlemedi.Çıldırmıştı.Onu öyle görünce bende üzüntüden sinir krizi geçirdim.Bütün iliklerime kadar elektrik çarpmış gibiydim.Annem pişman oldu hamilesin diye ama oldu bir kere.Sonra kanamam oldu düşük tehlikem bir şekilde durdurduk.

Aslında annemin psikolojik sorunlarının kurbanı oldum.Sonra annem farklı olaylar da yaşadı.

Son düzenleme:
Benim de başıma geldi. once kafami duvara vurdum vurdum, arkasindan masayi, sandalyeyi kirdim, dolabi kirdim, kornisleri kirdim, kiyafetlerimi yirttim. Arkasindan cama yumruklar atmaya basladim, cam kirilsin istedim, zarar gormek istedim. Nasil oldu bilmiyorum. İcimden bir sey beni durdurmaya bastirmaya calisiyordu ama kendime engel olamiyordum. Bağırıp çağırarak agliyordum. Kriz gecince de kipirdayamadim. Konusamadim. Oyle bos bos baktim. Aklim konusuyordu benimle "kalk, kalk elini yüzünü yika, yap bir seyler, kalk!" Ama kalkamadim. Cok kotuydu.

Acilen psikiyatriye gidecegim. yeni bir atakta kendimi oldurebilirim. Çünkü zarar gormek istedim. Korkuyorum.

Back
X