Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bacaklarim tutmadı..eşim banyoya götürüp yüzümü yikamisti..çok kötü oluyor..o günden sonra eşim hiçbir konuda ustume gelmedi..çünkü o halime şahit olmuştu.. sanada geçmiş olsun..Bende dün akşam sinir krizi geçirdim maalesef.. hep ağlama krizlerim olurdu ama bu sefer ki çok farklıydı çaresizlik köşeye sıkışmışlık ve ne yapacağını bilmemek beni delirtti adeta ağlama krizi geçirdim kendimi tutamadım bağıra bağıra ağladım ellerim kasıldı oynatamıyodum hissetmedim dizlerimden aşasıda yine aynı şekildeydi saatlerce öyle ağladım eşim çok zor sakinleştirdi sinir krizi nasıl geçiriliyormuş böylece anlamış oldum.. yarın psikyatriden randevu aldım dr a gidicem yaşadıklarımı başka türlü atlatamayacağım sanırım... İnsanlar çok acımasız kendilerinin yüzünden karşısındakinin o hale girdiğini görünce yeterince mutlu oluyolarmıdır acaba asla hakkımı helal etmiyorum buna sebep olan insana![]()
Bende aynen öyle oldum işte eşim çok üzüldü tabi halime ama olayı düzeltmek için ara bulucu görevi yapmaya uğraşıyo annesi ve bnm aramda ama çok zor gerçekten bugün pskytriye gittim depresyon başlangıcı dedi ve ilaç verdi başladım hakkımızda hayırlısıAynen bacaklarim tutmadı..eşim banyoya götürüp yüzümü yikamisti..çok kötü oluyor..o günden sonra eşim hiçbir konuda ustume gelmedi..çünkü o halime şahit olmuştu.. sanada geçmiş olsun..