Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canim benimki stresten degil
dogum esnasinda oldu
kilcal damarlarim patlamis
gözlerime kan oturmustu
eger arkadasinda böyleyse yani ben kafamdan ikindigim icin böyle oldum
oda böyleyse cok korkmasin 15 gün icinde geciyor ama benim bir kac ay sonra daha feci oldu
simdi onun tahlillerini bekliyorum
zor valla
Göz çevremde şakaklarımda kırmızı kırmızı lekeler var böyle çil gibi ama kırmızı..
sol yanağımda yara gibi oldu kabuk kabuk o da kırmızı ve kocaman çok kötü görünüyorum
ben kendimi yere atıp bağırmışım o esnada ıkınma gibi bişeyler yaptım sanırım
yarına randevu aldım cildiyeye, inşallah geçer dediğiniz gibi.
benimkide stresten değil, resmen kafam patlayacak gibi sıktım kendimi ondan oldu
nasıl oldu düzelme var mı?
bu kadar kendini harap etmene ne sebep oldu bilmem ama Allah yardımcın olsun.
kafadan ıkınmak nedir be canım bassaydın çığlığı kıyameti, inşallah geçer normal doğumdan korkuyorum ben:18:
çok geçmiş olsun öncelikle.
ben de çoğu zaman tuvalet konusunda problem yaşıyorum,kendimi çok fazla sıktığım için de yüzüm kırmızı benek benek oluyor,ama bir sürü benekler. birkaç gün kalıyor ama sonra geçiyor. sizin de kendinizi sıktığınız için oluşmuştur bence. geçeceğini düşünüyorum birkaç güne,en fazla bir haftaya kadar.
Cildiyeye gitmeni bende arkadaşlarım gibi tavsiye edeceğim ama bunun yanında Gül Yağı ve Buğday Yağı tavsiye ederim.Yüzdeki kılcal damar çatlamalarına ve yaralara iyi geliyor.Geçmiş olsun.
BUĞDAY YAĞI
Hücre yenileyici, selülit için; yanık yara ve diğer cilt problemlerinde kırışıklıklarda etkili olarak kullanılır.
geçer canım hiç merak etme benim kızım (3 yaşında) o kadar çok ağlıyorki kendini sıkıp ağlamaktan bazen oluyor
ilk oldugunda çok korkmuştuk hemen hastaneye götürdük doktorumuz sinirden olduğunu kendini çok sıktığı için olduğunu söylemişti
24 saate kadar falan da geçmişti zaten
geçmiş olsun...
İyi geceler herkese..
Bu akşam bahsetmek istemediğim bir nedenden ötürü bir kriz geçirdim ve elime ne geçerse fırlatmışım yere. Yüzüm gözüm ağlamaktan davul gibi şiş hala. Yüzümde kırmızı kırmızı lekeler var ve gözlerime kan oturmuş durumda. Resmen biri benim suratımı zımparalamış gibi yara oldu suratım, kılcal damarlarım çatlamış olabilir mi ? Kriz anında şakaklarımdan damarlarım patlayacakmış gibi hissettim. Suratım çok kötü durumda kızlar inşallah kalıcı bir hasar oluşmaz çok kötüyüm hala![]()