- 30 Mayıs 2017
- 160
- 228
- 18
- 30
- Konu Sahibi Siyahhhkelebekkk
Hayirli ramazanlar arkadaşlar artik birçok birikmişliği sırtımdan atmam lazım.Kim bilir belki biri yaramin merhemi olur.Ben 22 yaşinda ve 4 senelik evli biriyim 1 oğlum var esimle toplam 6 senelik bir mazimiz var.Severek konuşarak beğenerek evlendik peki şmdi neden bu haldeyiz.Birbirimize gram tahammülümüz kalmayan saygıyı zaten unuttuk küfürler hakaretler evlilik degilde sanki kahve arkadaşıyız.Karşılıklı sarfettigimiz acı sözler hakaretler artik sevgiyide bitirdi ama boşanmıyoruz teklif hep benden gidiyor boşanalim yiprandik haketmiyoruz bu savaş alanını.Gerçekten ayri bireyler halinde cevremizde harika insanlarken bir arada evde kedi kopekten farksızız.Eskiden alttan alirdik birimiz ama şimdi saygı sevgi ilgi ask cinsel birliktelik yani bi evlilik icin ne gerekse bitti ama resmiyette bitmiyor.Günde milyonkez kavga sebebi bulabiliyoruz birbirimizin ailelerine bike hakarete girdik evet kabul cocuktan sonra yıprandık surekli aglama krizinde olan bir oğlumuz var artık oda kalmadı.Oglum gayet kendi halinde sakin zararsiz uyumlu bir çocuk olmaya başladi kavgalarimiz yaninda olmuyor ama illaki onada yansıyor.Bardak kırmalar resimlerimizin yirtilmasi evin içine tükürülmesi yani artik biz 2 ruh hastasiyiz evin içinde düzelse 2 senedir boyle düzelirdi bence aşk olsada illaki bişeyler hallolurdu ne yapicaz artik birbirimizi boynuzlayarakmi ayrilcaz yani artik aramizda sifir ilişki kalmadi başka ne olabilirki ya o ya ben birinden sevgi umucaz bekliycez bu birbirimiz degilsek ne olacak kabul etmiyor iskence ediyor etmeyerek.Ben kendimden okadar eminimki başka bir erkek dahi olsa asla hayatimi mahvedemem aşkmiş sevgiymis masallardami güzel sadece sevdikte evlendik ne oldu herkesin dedigi gibi sen yaptin sen istedin ee ne yapayim en sonunda canima kiyicam artik krizlerim büyüdü kendime zarar vermelerim herkesin icinde aglama krizlerim panik ataklarim ne olcak yani sanirim herşey nefes almayi birakmamla son bulacak buysa eger gerçekten ben hazirim .