Sinir olan ben:(

white moon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
865
898
103
mrb bayanlar. Daha önceki konularımdan da bilenler vardır. Dün eşimle tartıştık. Kv bizimle kalıyor yılın 6 ayı. Suanda bizde.onumuzdeki cuma kızkardeşin ve annem gelicek. 4-5 gün kalırlar. Daha önce geldiklerinde hep sorunlar olmustu. Eşim ya da kv kavga çıkarmışlardı. Ben bu defa Bı sorun çıksın istemiyorum dedim eşime. O da kardeşin dediklerimi yapmazsa söylerim diyor. Ondan sonra konu uzadı. Eski aile konularına geldi sorun. Baya Bı tartıştık. Ben de annen gitsin evine dedum. Ondan güç alıyorsun dedim. Çocuk da üzülüyor. Onun yanında tartışmayalım dedim. Ben aileme arada maddi konularda yardım ediyorum. Çalışıyorum iyi de maaş aliyor um şükür. Sürekli bunları basa kakıyor. Onun annesi maddi yardım ediyormuş da. Kadının durumu iyi. Herkesin durumu eşit olacak degil diyorum. Sizden de yorumları alsam nsl bir yol izleyeyim sizce.

Sırf maddi yardım ediyor diye kendi annesi kalsın ama senin annenin maddi olanağı daha az olduğu için ve sana yardım edemediği için kalmasın , gelmesin. Tamamen menfaatci bir ese sahipsin. Allah yardım etsin sana.

Annesi yardım ediyor ama evinizde de kalarak masraf çıkartıyor,bu doğru bir kıyas değil.ayrıca eşinizin annesine 6 ay nasıl sabır ve saygı gösteriyorsanız,eşiniz de ailenizin 5 günlük ziyaretinde aynı şeyi yapabilmeli.onlara bir ev sahibi olarak saygı ve tahammül gösterebilmeli

mrb bayanlar. Daha önceki konularımdan da bilenler vardır. Dün eşimle tartıştık. Kv bizimle kalıyor yılın 6 ayı. Suanda bizde.onumuzdeki cuma kızkardeşin ve annem gelicek. 4-5 gün kalırlar. Daha önce geldiklerinde hep sorunlar olmustu. Eşim ya da kv kavga çıkarmışlardı. Ben bu defa Bı sorun çıksın istemiyorum dedim eşime. O da kardeşin dediklerimi yapmazsa söylerim diyor. Ondan sonra konu uzadı. Eski aile konularına geldi sorun. Baya Bı tartıştık. Ben de annen gitsin evine dedum. Ondan güç alıyorsun dedim. Çocuk da üzülüyor. Onun yanında tartışmayalım dedim. Ben aileme arada maddi konularda yardım ediyorum. Çalışıyorum iyi de maaş aliyor um şükür. Sürekli bunları basa kakıyor. Onun annesi maddi yardım ediyormuş da. Kadının durumu iyi. Herkesin durumu eşit olacak degil diyorum. Sizden de yorumları alsam nsl bir yol izleyeyim sizce.

kaynanan kaç yaşıda ve neden 6 ay siz de, yani senin ailen misafirliğe gelmese bile sorun çıkmasına müsait bi durum

Kendi anasi 6 ay yerleşsin senin annen kardeşin 5 günlüğüne gelecek diye sorun çıkarsın eşiniz...

Eşiniz çok bencil ayrica para veriyorsan ke di parandan veriyorsun boşuna konuşmasın başa kakmakta ne demek...

Kendi annesi para yardımı ediyorsa sizde yiyip içiyor yaşıyor etsin bir zahmet....

Asla taviz vermeyin ayrica kv neden sizde kalıyor?

Kardeşimin psikolojik sorunları vardı. Tedavi gördü suan iyi. O yüzden dedim ben gelince bir sorun çıkarma diye. Kv de de kp vefat etti. Evinde bunalıyormuş. O yüzden bizde 6 ay kalıyor. Ama kızının evinde kalmıyor. Damat La arası iyi değilmiş. Dün akşam misafirliğe gittik orda pencereyi açtım ben oda sıcaktı. Kv ben hastayım pencereyi açtı demiş. Yanı bunlar bile sorun olabiliyor aramızda. Hep hasta modunda zaten. Klasik kv tavrı. Ayrıca evin her Işın'ı de ben yaparım. Hiç bir şeye karismaz. Bunlar da sinir ediyor beni.

kardeşin kaç yaşında? eşinin bu patron benim havaları nereden geliyor?
Kardeşim benden buyuk. Ablam yanı. Eşim ailesinde hep kavga içinde büyümüş . Kp yüzünden. O hayatta iken onunla da sorunlar yaşadık. Eşim de altta kalmamak icin aileme sardırırdı. Şimdi kv gelince tekrar eski konularımız hortladı.

Misafir üstüne misafir olmaz. Sahsen böyle insanlarla ailemi karşı karşıya bırakmak istemem. Otele yerleştirir gezdiririm onları. Esin ve kv ne halt ediyorlarsa etsinler

Bu nasıl es ya.
Allah yardım etsin bacim.
O benim aileme 5 gün katlanamiyorsa, onun anasını da 5 gün barindirmam evimde kusura bakmasın.
Sözde iyi bi maaşı olan kadın da buna katlanıyorsa, calismayanlara boşuna yükleniyoruz demek...

Bu nasıl es ya.
Allah yardım etsin bacim.
O benim aileme 5 gün katlanamiyorsa, onun anasını da 5 gün barindirmam evimde kusura bakmasın.
Sözde iyi bi maaşı olan kadın da buna katlanıyorsa, calismayanlara boşuna yükleniyoruz demek...
Ya iste göründüğü gibi olmuyor hersey. Bakalım haftaya gelicek bizimkiler. O zaman nsl olacak. Olurda olay çıkarsa yine. Ben de hakkımı mahkemede ararım artık.

Damatla arası iyi olmayınca kalamıyorsa sizinle de arası iyi değil sizde de kalmasın :) şehir dışında mı yaşıyor kv ?

Damatla arası iyi olmayınca kalamıyorsa sizinle de arası iyi değil sizde de kalmasın :) şehir dışında mı yaşıyor kv ?
Evet şehir dışında 9 saat uzaklıkta evi. Kızının evi de orada. Yanı o yalnız kalıcak diye Benim aile iliskilerimi etkiliyor. Normalde o burda değilken bu tur konular geçmez aramızda.

Evet şehir dışında 9 saat uzaklıkta evi. Kızının evi de orada. Yanı o yalnız kalıcak diye Benim aile iliskilerimi etkiliyor. Normalde o burda değilken bu tur konular geçmez aramızda.
Anladım .. Allah kimsenin başına vermesin belli bir yaştan sonra zordur yalnızlık elbette ama kızına gelince “ay kızımın huzurunu bozmayayım” diyip, “oğlum ve gelin eşşek gibi bakacak , nasılsa para da veriyorum” tarzı davranan insanlardan hazetmiyorum..

Ev tutun sizin eve yakın bir yerden arada ana oğul görüşsün size bulaşmasınlar olmaz mı ?

Anladım .. Allah kimsenin başına vermesin belli bir yaştan sonra zordur yalnızlık elbette ama kızına gelince “ay kızımın huzurunu bozmayayım” diyip, “oğlum ve gelin eşşek gibi bakacak , nasılsa para da veriyorum” tarzı davranan insanlardan hazetmiyorum..

Ev tutun sizin eve yakın bir yerden arada ana oğul görüşsün size bulaşmasınlar olmaz mı ?
Yapmaz o şekilde. Çünkü yemek filan ev işi yapmıyor. Ayrı evi olsa yine bana kalacak isleri. Memleketinde de kızı. Yapıyor herseyini. Psikolojisi bozukmuş öyle avutuyor oğlunu filan

Back
X