Sinir oldum.

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Iyi aksamlar kizlar... i..... dan eşime ve bana özel fotografli yildizli flan gece lambasi sipariş verdim kapida odeme olmadigini soylediler. Bende havale yaptim. 1 şbatta kargo evime geldi ama odeme sartli gelmiş. Kargodan alirsiniz dediler goturtuler. Sayfaya mesaj attim. Odeme sarti kaldirilip sizi bilgilendirecegiz dediler. Aradan 12 gun gecti 12 gunde hergun mesaj atip rica ettim. Cvp verilmedi. En son bugun dayanamadim allah ne verdiyse saydim durdum parayi da haram ettim. Beni heryerden engellemisler. Kargom hala şubede ama onlar odeme sarti kalkmadan veremeyeceklerini soyluyorlar. Bu konuda ne yapabilirim... ??? Beni cileden cikardilar. Keske sayfa adı verebilsem de hepiniz dikkatli olsaniz...

Tüketici haklarına şikayet etseniz? Dava açacağınızı yazsanız onlara?..

Soyledim beni engellemeden once. Cok umurlarinda oldugunu sanmiyorum birde cok takipcileri var. Yorumlara daha gecenlerde baktim sadece 2 kisi falan yorum yapmis. Yani ne yapacagimi bilemedim. Ama o parayi da yedirmek istemiyorum onlara.

İnstagram sayfalarına hiç güvenemiyorum. Hele az yorum varsa. Yüksek takipçi, az beğeni-az yorum genelde sahte takipçilerle oluyor. Umarım alırsınız paranızı?
Ne kadara almıştınız sorması ayıp :)

Anladım kimseye güvenilmiyor En Büyük KK

Kargo hic gelmese acimayacagim belki ama kargom gelipte alamadigim icin asiri sinirlendim. Yani elimde dekont var isim var ama bisey yapamiyorum saka gibi gercekten. Birde sorun şu ki hic gelmese baska yerden siparis veririm parayi onlara haram ederim konu kapanir. Ama gelmis bugune kadar oyalamislar. Ve esime sevgililer gunu hediyemdi o benim. Simdi 2 gun kalmis nerden siparis vereyim beni inanilmaz madur ettiler ve elimden hicbirsey gelmiyor.

İnstagram sayfalarına hiç güvenemiyorum. Hele az yorum varsa. Yüksek takipçi, az beğeni-az yorum genelde sahte takipçilerle oluyor. Umarım alırsınız paranızı?
Ne kadara almıştınız sorması ayıp :)

100 tl cok bir rakam degil. Ama içime oturdu cunku son paramla aldim onu ve onu alabilmek icin bikac gun hicbirsey yapmadim. Fedakarlik ettim. O yuzden cok icime oturdu zaten..

Kargo hic gelmese acimayacagim belki ama kargom gelipte alamadigim icin asiri sinirlendim. Yani elimde dekont var isim var ama bisey yapamiyorum saka gibi gercekten. Birde sorun şu ki hic gelmese baska yerden siparis veririm parayi onlara haram ederim konu kapanir. Ama gelmis bugune kadar oyalamislar. Ve esime sevgililer gunu hediyemdi o benim. Simdi 2 gun kalmis nerden siparis vereyim beni inanilmaz madur ettiler ve elimden hicbirsey gelmiyor.
Kargoya ödeme yaptığınızı Buda dekontu dediğinizde ne diyor üzerinde ödeme şartı mı var diyor yoksa sizden tekrar ödeyin verelim mi diyor, kargo ne yapsın bildiğin satıcı karşı ödemeli yollamış onlarda vermez tabi...

Kargoya ödeme yaptığınızı Buda dekontu dediğinizde ne diyor üzerinde ödeme şartı mı var diyor yoksa sizden tekrar ödeyin verelim mi diyor, kargo ne yapsın bildiğin satıcı karşı ödemeli yollamış onlarda vermez tabi...

Dekontu gosterdigimde uzerinde odeme sarti bulundugunu soyluyor.. sayfayla iletisime gecip kaldirtin verelim diyor. Ama gunlerdir cvp bile verme tenezulunde bulunmadiklarindan bir turlu o odeme sarti kalkmiyor.

Dekontu gosterdigimde uzerinde odeme sarti bulundugunu soyluyor.. sayfayla iletisime gecip kaldirtin verelim diyor. Ama gunlerdir cvp bile verme tenezulunde bulunmadiklarindan bir turlu o odeme sarti kalkmiyor.
Anladım resmen dolandırıcılık, belkide kargoya o ürünü bile koymadılar...

100 tl cok bir rakam degil. Ama içime oturdu cunku son paramla aldim onu ve onu alabilmek icin bikac gun hicbirsey yapmadim. Fedakarlik ettim. O yuzden cok icime oturdu zaten..
Çok olmaz olur mu hiç. Boşverilecek bir meblağ değil. Sinir oluyorum böyle insanlara.

Çok olmaz olur mu hiç. Boşverilecek bir meblağ değil. Sinir oluyorum böyle insanlara.

Dedigim gbi icime oturdu. Hatta bankayi aradim odeme iptali yapabiliriz deyince sasirdim. Ama o internet alisverisi icin gecerliymis. Ben havale yaptigim icin bisey yapamazmisim. Ama allahlarindan bulsunlar. Inanin ilan verip her yere dagitasim var o derecede

Canım Instagram'dan bu sayfaya dm at onlar firma ismi paylaşıp rezil ediyorlar
Screenshot_20190213-011105.webp

Sosyal medya uzerinden bu tarz alisverisler asla yapmam.
Hatta bir arkadasim satin almisti insagram'dan parasini falan odemisti, ona kargoyla utanmadan 1 tane patlican gonderdiler.

Kiz isyerinde sinirden deliye dondu. Birde ole yerlerde kredi karti, maas karti gibi kartlarinizin.numaralarini paylasmayin, hersey olabilir.

Back
X