Arkadaşlar, sorunum 3 gündür hastayım, grip, nezle soğuk algınlığı mı hangisiyse biraz halsizlik, öksürük, konuşurken zorlanma gibi.. Başım kötü.. Bende bir anne var, benimle normalde bişey konuşmaz.. bişey anlatmaz.. O bana karşı öyle olduğundan ben de artık pek bişey beklemiyorum.. Annemde eskiden beri mesela aniden biri senin olduğun yere gelir ya da bişey olur da korkarsın ya.. işte öyle bir korku oluyor.. Ayy.. korktum diyip duruyor. Son zamanlarda çok fazla olmaya başladı. günde 50 kere mutfaga girsen 50 sinde de korkuyor.. Tek bana değil herkes karşı ve sürekli öyle bir korku oluyor.. 2 gündür bana, şu makineyi söyle yap, şunu böyle yap.. diye bişey söylediğinde sinir olmaya başladım.. önceden de vardı da annemin böyle bazı dönemleri olur.. Bir olayla başlar başka şeylerle devam eder.. son konumuz ben odanın kapısını hızlı kapatıyormuşum korkuyormuş.. Ben hızlı filan kapatmıyorum sen ses yokken bile korkup duruyorsun dedim.. Normalde benimle iletişimi sıfıra yakındır. ne bir olanı anlatır, ne doğanı ne öleni söyler.. Abartmıyorum. Ama şunu şöyle yap bunu böyle yap demeye gelince susmaz. Annem böyle tanımadığı yerlerde susan, kendi evinde de her şey mantıklı mantıksız onun istediği gibi olsun diye isteyen otorite kurmaya çalışan biridir. Ben de diyorum.. Normalde benimle bişey konuşmuyosun şimdi de beni rahat bırak.. Çok sinir bozucu arkadaşlar.. Hastayım konuşamıyorum.. Hasta hasta beni konuşturmaya çalışıyor.. Bir çorba, bir nane limon yapmaz..