- 11 Aralık 2012
- 439
- 2
- 318
- Konu Sahibi enesveannesi
-
Niye öyle düşünüyorsun ki? Benim sokağımda komşumuzun kızı var benden bir kaç yaş küçük ve 3 yaşında kızı var, ailesi okutmadı. Ortaokuldan terk malesef, düşüncelerimiz, yaşayış tarzımız o kadar farklı ki, ama ben onunla zaman geçirmekten keyif alıyorum. Şuan bir arkadaşım evli, biri evlilik hazırlığında bense hala bekarım, henüz bir evlilik planı yok, bir araya gelince o kendi hayatını, ben kendi hayatımı anlatır birbirimize destek oluruz. Onu anlayabilmem için evli olmama gerek olsaydı, KK' da eşi ve eşinin ailesi bölümüne yorum da yapamazdım ki zaten.
Siz zaten uzağız, başka çevresi var diyorsunuz ya, ben istanbul içinde arkadaşımla 3 ay görüşemedim siz düşünün, çocukluk dönemi bitti eskiden olsa neredeyse her gün 1 saatlik yok çeker birbirimizle görüşürdük. Şimdi o evlendi ve sorumlulukları var, ben çalışıyorum haftasonum var ve bu iki günün bir gününü sevgilime, diğer gününü aileme ayırmaya çalışıyorum. E zaten onunda eşi evde planları olur, haliyle eskisi gibi görüşemiyoruz artık, ama olacağı buydu zaten.
Hiç evlilik olmasa bile yaş ilerliyor çalışma hayatı vs. insanın bir çok sorumluluğu oluyor. Bence siz arkadaşınızı yanlış anlamışsınız, o yanlış anlaşılmadan sonra da her dediğinden olumsuz bir sonuç çıkararak alay ettiğini, küçümsediğini düşünerekten gözünüzden çıkarmışsınız.
belkide haklısın ne biliyim geçmiştede bu tarz konuşmalar yaptığı için en sonunda patladım artık.belki haksızdım ama bu konuda övünecek yerini göremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?