Sinir sistemimi çökertti

beyinerror

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
513
187
33
GÜNCELLEME: Konu alkolden saptı çıktı,kafası karıştı beni sevdiğini bile söyleyemedi,aşarız dememe rağmen kafam karışık napcam bilmiyorum dedi,sessiz kaldım tüm gün,sonra da;
Artik net bir cevap ver belirsizlik istemiyorum dedim,kafam karışık yazdı yine,bende sunu yazdım
Senin kafan falan karışık değil sen basbaya bitirmişsin ve beni oyaliyorsun,annem beni sen agzima sic diye doğurmadı,istediğini yapıp hayatından siktir olup gidiyorum,yolun açık falan olmasın,hadi eyvallah
Okudu cevap vermedi,en azından icim rahat

Herkese iyi akşamlar.

Konuyu anlatayım 4 aylık bir ilişkim var,erkek arkadaşım 27 ben 21 yaşındayım.
İkimizde üniversite mezunuyuz,çalışıyoruz.
Geçen cuma 4 saat haber alamadım kendisinden,mesaj attım ve kızdım "4 saattir haber alamıyorum saat olmuş akşam 11 nerdesin" diye
Arkadaşlarla rakı balık yapmaya gidiyoruz dedi,bende kızdım.İyi geceler falan dedim. (Alkolden nefret ederim en başından beri biliyor)
Tepki vermedi,sonraki gün hiç yazmadı normalde o gün görüşürdük.
Gece 1e kadar ulaşamayıp 50 defa aradim. Bu tekrar içmeye gitmiş,kızıcam diye söylememiş,üstüne ben sonradan öğreniyorum ki aradığımı görmüş bilerek açmamış,adımı da aşkımdan değiştirip kendi adımı koymuş. (Aldatma ihtimali yok,iş arkadaşlarıylaydı,taniyorum hepsini kahretsin.)

Ben köpürdüm,pazar buluşalım konuşalım dedim,bayağı sinirliydim,ayrılık aşamasına gelmişim.
Pazarda bunun karşıda işi çıktı bu gitti,akşamda orda kaldı ben gene ulaşamadım,bu sefer ordakilerle içmeye gitmiş.
Ben çıldırıyorum tepki vermiyorum.
Mesaj atıyorum cevap vermiyor,kızmış bana bizden emin değilim,umutsuzum diyor.
Dün buluştuk konuştuk,aşkla bakan gözleri ketumlaşmıştı,işte çok kızıyorsun yıpranıyoruz,sana hiç içmeyeceğim dememiştim,ya demedin kabul ama sabah 5e kadar içmek ne demek.
Üstüne ben sana ulaşamıyorum,bana haber vermiyorsun,sebep kızacak olmam!!!
Sanırım zıtlaşmalarımızdan sıkıldı,bugünde hiç aramadı,ben aradım ağladım.
Kafam karışık dedi,emin değilim,yanlış karar almak istemiyorum dedi.
Sevmiyor musun dedim,seviyorum desem de bana inanmıyorsun dedi.
Dün nolur söyle başkası mı var dedim,gönül bu bal arısı mı dedi,seni seviyorum ama çok tartışıp zıtlaşıyoruz dedi.
Be adam ben sana ilişkimizin ilk zamanlarında söyledim,sende ya aşarız sana aşığım dedin,4 ay geçti ne oldu!!
Mesaj attım az önce,seni seviyorum sende beni seviyorsun falan diye ailesinin yanında diye cevap veremedi heralde,yada başka birşeyden.
Soğudu galiba,gözden çıkardı.
Sizce napabilirim,haksız mıyım,haklı mıyım?
Onu seviyorum,oda seviyor yada seviyordu,bilemiyorum.
Tek bildiğim sinir sistemim çöktü ağlamaktan.

Son düzenleme:
Sadece dört ay için fazla üzerine düşmüyor musunuz ? :110:
Ya şöyle ki bu konuya kadar fevkalade bir ilişkimiz vardı,beni fazlasıyla el üstünde tutardı,yani düştüğümü düşünmüyorum,benimde kafam karışınca o aynılarını yaptı,üstüne düşmemden ziyade,sizce gidişat ne haksız mıyım haklı mı o
Yoksa haklı olduğum halde kendimde mi aramaya başladım suçu

Ne kadar da kendini bisey zannediyor!! Deger vermiyor ki sonunuzu gormuyormusmus.. Birak bacim kendine deger ver yol ver gitsin..

Ya şöyle ki bu konuya kadar fevkalade bir ilişkimiz vardı,beni fazlasıyla el üstünde tutardı,yani düştüğümü düşünmüyorum,benimde kafam karışınca o aynılarını yaptı,üstüne düşmemden ziyade,sizce gidişat ne haksız mıyım haklı mı o
Yoksa haklı olduğum halde kendimde mi aramaya başladım suçu

İlişkinizin tüm detaylarını bilemem tabi ama siz haklısınız. Haber vermemesi, telefona bakmaması, çocuk gibi isminizi değiştirmesi hoş değil. Bunları bırakın tüm hata sizde bile olsa bunu kaçıp içip sızarak değil sizinle konuşarak çözmeli. Ya da ayrılmalı.

Ne kadar da kendini bisey zannediyor!! Deger vermiyor ki sonunuzu gormuyormusmus.. Birak bacim kendine deger ver yol ver gitsin..
Yani cidden nasıl bu hale geldik anlamıyorum. Yani cidden anlayamıyorum
Ayrılık bencede mantıklı sizin için çünkü alkol kumar sigara uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklar he deyince bırakılmıyor oda alkolü seçmiş
aynısını söyledim,yok diyor anlamıyorsun,zaten ayda bir ayda bir anca içer ben her içtiğimde sen böyle kızacaksın e tabi kızacam sabah 6ya kadar horon mu tepeyim be adam!!
Aramızda başka bir zıtlıkta var,önceki konum kapandığı için yazamıyorum buraya,ona rağmen ben terk etmedim,onun yaptığı delirtiyor beni

Cok ustune düşüyorsun canim bukadr olmazki aradin birkac kez daha ne 50 defa ariyorsun gene oglan bagirip cagirmamis yaptiklarina, yaptigi yalnis seyler varsa birak uzak dur biraz o düşünsün benim esim cevap vermedigi zaman birdakine hic aramiyorum geri arayan arar zaten, nekadr cok sıkarsan sogur tabiki erkekler gelmez bukadr sıkmaya biliyorum kiziyorsun ama inan fazla ilgilenme

İlişkinizin tüm detaylarını bilemem tabi ama siz haklısınız. Haber vermemesi, telefona bakmaması, çocuk gibi isminizi değiştirmesi hoş değil. Bunları bırakın tüm hata sizde bile olsa bunu kaçıp içip sızarak değil sizinle konuşarak çözmeli. Ya da ayrılmalı.
Hastayım dün geceyi hastanede geçirdim,hadi ya dedi :)
Bugünde bayıldım yolda rahatsızlığımdan ötürü,söylüyorum geçmiş olsun diyor.
Neden böylesin diyorum,kafam karışık napıcam bilmiyorum diyor,gözden çıkarmış beni.
Zoruma gidiyor ben yapmadığım halde o yaptı,ben önceden zilyon kere belirttim tek sözü aşıcaz aşkım seni seviyorum söz veriyorum aşıcaz oldu

Bence geri çek kendini
Zaten olmayacaksınız belli zorlama olayı
Ayrıca ayrılma aşamasına gelmiştim sözleriyle kendini kandırma sen ondan ayrılamazsın yazdıklarından anladığım
birbirinizden farklısınız ve ortada ciddi bir fark var bu içki hep aranızdaki sorun olacak bence onurlu davranan sen ol zorlama ayrıl
Sen ayrılmazsan o ayrılacak her şekilde üzüleceksin en azından giden sen ol
İlişki de böyle bişey değil zaten karşındaki çocuk mu ki sürekli kızıp azarlayacaksın birde bir kişi 50 kere aranmaz bir kere aranır onun dönmesi beklenir

Yani cidden nasıl bu hale geldik anlamıyorum. Yani cidden anlayamıyorum

aynısını söyledim,yok diyor anlamıyorsun,zaten ayda bir ayda bir anca içer ben her içtiğimde sen böyle kızacaksın e tabi kızacam sabah 6ya kadar horon mu tepeyim be adam!!
Aramızda başka bir zıtlıkta var,önceki konum kapandığı için yazamıyorum buraya,ona rağmen ben terk etmedim,onun yaptığı delirtiyor beni

Kimseye mecbur olma nikahlı kocan değil sonuçta yolla gitsin

Cok ustune düşüyorsun canim bukadr olmazki aradin birkac kez daha ne 50 defa ariyorsun gene oglan bagirip cagirmamis yaptiklarina, yaptigi yalnis seyler varsa birak uzak dur biraz o düşünsün benim esim cevap vermedigi zaman birdakine hic aramiyorum geri arayan arar zaten, nekadr cok sıkarsan sogur tabiki erkekler gelmez bukadr sıkmaya biliyorum kiziyorsun ama inan fazla ilgilenme
Tüm gün haber alamamıştım o gün,dedim ki başına birşey geldi,çok korktum o yüzden aradım.
İlgilenmeyide bıraktım 10 gündür var zaten soğukluk,daha aramız açıldı,şehir dışına çıktı haber vermedi :) Boş bırakmaya gelmiyor dedim adamı
Ayy göçüm havalara bak sen totosunu çok kaldirmıssin bu kadar üzerine düşme biraz rahat bırak
Aslında kaldırmadım,birden bu ego oluştu,bana karşı hiç böyle değildi,soğudu sanırım

aldatma vs olmadığından nasıl emin olabiliyorsunuz? beni yanlış anlamayın da. sizi gözden çıkarmasının bir sebebi olmalı

Bence geri çek kendini
Zaten olmayacaksınız belli zorlama olayı
Ayrıca ayrılma aşamasına gelmiştim sözleriyle kendini kandırma sen ondan ayrılamazsın yazdıklarından anladığım
birbirinizden farklısınız ve ortada ciddi bir fark var bu içki hep aranızdaki sorun olacak bence onurlu davranan sen ol zorlama ayrıl
Sen ayrılmazsan o ayrılacak her şekilde üzüleceksin en azından giden sen ol
İlişki de böyle bişey değil zaten karşındaki çocuk mu ki sürekli kızıp azarlayacaksın birde bir kişi 50 kere aranmaz bir kere aranır onun dönmesi beklenir
Ben tüm gün ulaşamamıştım,başına birşey geldi diye düşünüp aradım,içmeye gittiğini bilsem asla aramazdım.
O zamanlar ayrılmak istiyordum,şu an istemiyorum. Sanırım seviyorum..
Kimseye mecbur olma nikahlı kocan değil sonuçta yolla gitsin
Tabiki değilim,anlam veremiyorum sadece,nasıl oldu,neden oldu,nerdeyse özür dileyeceğim o derece

Tüm gün haber alamamıştım o gün,dedim ki başına birşey geldi,çok korktum o yüzden aradım.
İlgilenmeyide bıraktım 10 gündür var zaten soğukluk,daha aramız açıldı,şehir dışına çıktı haber vermedi :) Boş bırakmaya gelmiyor dedim adamı

Aslında kaldırmadım,birden bu ego oluştu,bana karşı hiç böyle değildi,soğudu sanırım
Çok üzerine dustugun için kendini vazgeçilmez zannetmiş kendini geri çek biraz baktin ilgisizliği devam ediyosa bitir en iyisi alkol kullaniyo ve sen hoşlanmıyorum diyosun bu zıtlaşma hayatınız boyunca devam eder

Neden böylesin diyorum,kafam karışık napıcam bilmiyorum diyor,gözden çıkarmış beni.
Zoruma gidiyor ben yapmadığım halde o yaptı,ben önceden zilyon kere belirttim tek sözü aşıcaz aşkım seni seviyorum söz veriyorum aşıcaz oldu

Çok benzerini yaşadım. Bizim bir buçuk sene sürmüştü evlilik planları vardı güya ama böyle böyle kaça kaça ayrıldı benden. Ki bizim de hiç sorun yoktu, şiirler, ilanı aşklar. Yani bırakın naparsa yapsın. Dengesiz adam zor.

Sen beni bırakırsan verem olurum sömürülerinden bence uzak dur Zaman'ında beni seven birlikte olmak için ağlayan bir erkek vardı inan çok boğucu yorucu ve sinir bozucu oluyor hatta içindeki tüm sevgi aşk herşeyi öldürüyor
4 aylık bir birliktelik bu 24 yıllık bir evlilik değil bırak boşver kısmetse el getirir yel getirir sel getirir derler...
Ben senin bu hareketlerine içki içmene katlanamıyorum ikimizde yorulduk dinlenmek için birbirimize müsade edelim de ve bekle bakalım ne olacak

aldatma vs olmadığından nasıl emin olabiliyorsunuz? beni yanlış anlamayın da. sizi gözden çıkarmasının bir sebebi olmalı
Çünkü 2 kadını idare edemeyecek kadar yoğun,bana bile zor zaman ayırıyordu kaldıki iş yerine falan da çok gittim,Aynen bende öyle düşünüyorum sebebi olmalı,alkolden alıştığı yaşamdan vazgeçemiyor galiba başka birşey düşünemiyorum

Back
X