• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir ve asabıyet

laylagokhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
357
0
96
38
Kocaeli
merhaba arkadaşlar 7yıllık evlıyım bırı 6 bırıde 2aylık iki oğlum var eşimle kaçarak evlendık..herşey çok güzel gidiyordu yanlız yaklaşık 7aydır falan eşimde aşırı derecede sınır ve asabıyet var ne dersem terslıyo benı kırıyo tabıkı pişman oluyo bazen gelıp ozur diliyo....ama kalp kırlıyo bıkere.........

nedersem farklı algılıyo gerceı bu tek benım içinde gecerlı değil çevrede kım nederse farklı algılayabılıyo yatıştırması bana düşüyo..eşime nasıl davrancağımı şaşaırıyorum bana yardımcı olun .sınırlıyken yatıştırmaya calışıyorum kızıyo.hiç uğraşmasam işine gelıyo dımı dıyo..eskısı gıbı olsun istiyorum

canım belliki zor bi dönemden geçiyor çok varma üstüne.mümkünse ufak bi tatile çıksanız yada sen çocuklarla bi süre evden uzaklassan...kısa bi özlem belki canlandırır ilişkiyi diyorum.insallah çözersin yakında canım

canım belliki zor bi dönemden geçiyor çok varma üstüne.mümkünse ufak bi tatile çıksanız yada sen çocuklarla bi süre evden uzaklassan...kısa bi özlem belki canlandırır ilişkiyi diyorum.insallah çözersin yakında canım

canım yardımıniçin sağol evet buarada anlatamıycağım şeyler yaşıyo bunun üzerıne delırıyomuyum dıyo ama bunları 1aydır falan yaşıyo normaldede sınırlı ve asabı bırı küçükken bı trafık kazası gecırmış ve doktoru sınır kalacak demiş herdediğimi yanlış farklı alglıyo bende insan olarak kırılıyorum halıyle

uzlaşma yoluna ben gıdıyorum ama bende yoruldum artık napacağımı bılemıyorum...

yardımın içinçok sağol...

canım yardımıniçin sağol evet buarada anlatamıycağım şeyler yaşıyo bunun üzerıne delırıyomuyum dıyo ama bunları 1aydır falan yaşıyo normaldede sınırlı ve asabı bırı küçükken bı trafık kazası gecırmış ve doktoru sınır kalacak demiş herdediğimi yanlış farklı alglıyo bende insan olarak kırılıyorum halıyle

uzlaşma yoluna ben gıdıyorum ama bende yoruldum artık napacağımı bılemıyorum...

yardımın içinçok sağol...

Madem burada anlatamayacağınız kadar ağır olaylar yaşadı eşiniz o zaman asabiyeti çok normal..
Bir an önce bir uzmana gitsin..
Yazık adamcağıza..

Uzmana gıdecek kesınlıkle, gıtmek ıstemezsede sız mutlaka gıdın cunku yakın ldugunuz ıcın mutlaka etkılenebılırsınız. Bılmıyorumkı neye kızıyor. kavga edıyorsa haksız oldugunu soyleme mesela daha cok sınırlenır.

canm bencede uzmana gitsin bazen psikolojik değil sinir sistemiyle ilgili sorunlardanda oluyo bu asabiyet ve sinir.kesinlikle ihmal etme allah yardım etsin tatlım

hepinize çok teşekürler arkadaşlar evet bazen herevlılıkte yaşanıyor bunlar ama ben zaten aşırı duygusalım herşeye ağlarım bıde o boyle davranınca daha kotu oluyor herşey uzmana bende gıtmesını ıstıyorum açıkcası..goturucemde ama bende bazı şeyler yapmak istiyorum

Sorunu biliyorsun aslında, eşin zor günler yaşamış.
Ya zamana bırakıp geçmesini bekleyeceksiniz ya da tedavi olacak.
Bu arada sinirli ve asabi zaten aynı anlama gelen kelimelerdir.

Ya$adigi $eyler manevi mi? Maddi mi?
Saglik problemi kazadan varmi$ zaten... doktorla konu$up bilgi almalisin ne yapman gerektigini o daha iyi anlatir..

merhaba arkadaşlar 7yıllık evlıyım bırı 6 bırıde 2aylık iki oğlum var eşimle kaçarak evlendık..herşey çok güzel gidiyordu yanlız yaklaşık 7aydır falan eşimde aşırı derecede sınır ve asabıyet var ne dersem terslıyo benı kırıyo tabıkı pişman oluyo bazen gelıp ozur diliyo....ama kalp kırlıyo bıkere.........

nedersem farklı algılıyo gerceı bu tek benım içinde gecerlı değil çevrede kım nederse farklı algılayabılıyo yatıştırması bana düşüyo..eşime nasıl davrancağımı şaşaırıyorum bana yardımcı olun .sınırlıyken yatıştırmaya calışıyorum kızıyo.hiç uğraşmasam işine gelıyo dımı dıyo..eskısı gıbı olsun istiyorum

bi çocuk daha yaparsanız tamamdır. :)) yani demem o ki, yeni bebekten dolayı sendrom yaşıyor olabilir.:)))

Eşine bol bol, Ya Halim Celle Celalühü ismi şerifini oku. Günde 88 kez oku.. Birde her hafta sakin sabırlı olması için miftahul cennet duasını oku. Faydasını göreceksin. Suya oku içir.. Ayrıca Peygamberimize de salavat getir okumadan önce..

Eşine bol bol, Ya Halim Celle Celalühü ismi şerifini oku. Günde 88 kez oku.. Birde her hafta sakin sabırlı olması için miftahul cennet duasını oku. Faydasını göreceksin. Suya oku içir.. Ayrıca Peygamberimize de salavat getir okumadan önce..

.............................:96:

Son düzenleme:
Back
X