Sinirden ağlamak üzereyim akıl verin

Ya
memur olduğunuz için aslında müdür sizin patronunuz değil, o da sizin gibi bir çalışan. Size laf ederken kendi işe geç geliyormuş zaten.
Bu noktada çok da haklı değil.

Giyim konusunda da haklı değil, kendinizi savunun, yani azıcık diz üstüymüş de onu mu hesaplamış. Yine de sizi bu şekilde bireysel bir kontrole hakkı yok. Bu tarz uyarılar kişisel yapılacaksa resmi bir şekilde yapılır, yoksa bu şekilde olunca adı mobbing olur.

ben biraz fevri olabilirim ama müdürle kavga etmek için değil ama haddini bildirmek için konuşurdum sanırım. Bu yaptığının doğru olmadığını yüzüne söylerdim.
Ya ayrıntıya inmek istesem neler çıkarırım, bize birgün geç geldik diye laf ediyor ama hergün 10 da gelip 3 te çıktığı için validen tenkit yiyor. Mesai saatleri müdürleri ayrıdır diye de bir yönetmelik yok madem yönetmelikle hareket edilecek.

Hah işte. ...Bunları size derken şikayet edebilirdin ve sonuç alirdin ama bugunku kıyafet konusundan birsey çıkmaz.

Ayrıca üsturuplu kelimesinin kelime anlamı da uygun,yerli yerinde,olması gerektiği gibi vb. Demek. Ahlaki bir anlam ifade etmiyorki .

çalışıyormusunuz bilmiyorum ama eminim ki çalışıyorsanız sizin de rütbeniz var. Görüyorum ki zihniyetiniz ne yazık ki ondan farksız ama siz lütfen yardımcınızı arayarak ten rengi asla gözükmeyen ve eteği dizine bir parmak yukarıda diye personelinize üsturupsuz demeyin. Çünkü göreviniz insanları sokak ağızıyla ikaz etmek değil.

çalışıyormusunuz bilmiyorum ama eminim ki çalışıyorsanız sizin de rütbeniz var. Görüyorum ki zihniyetiniz ne yazık ki ondan farksız ama siz lütfen yardımcınızı arayarak ten rengi asla gözükmeyen ve eteği dizine bir parmak yukarıda diye personelinize üsturupsuz demeyin. Çünkü göreviniz insanları sokak ağızıyla ikaz etmek değil.
Canim neden böyle algıladiniz ki üzüldüm gerçekten. Evet çalışıyorum ama kesinlikle rütbem üst duzeyim altımda calisanim vb. yok.ben olanları sadece nasıl diyeyim devlet diliyle açıklamaya çalıştım. Yani hukuki boyutta ya da ne bileyim resmi olarak neler olur nasıl algılanır ne gibi kararlar çıkar vb.aciklamaya çalıştım ama yanlış anlasilmisim yardım etmek istemiştim Oysaki. Mesela tişörtle de ise gelen kısacık minikler de gelen aynı maddeden degerlendirilir ilk olarak. Yani bu gibi işlerde siz mantık arıyorsunuz ama mantıkla çözülmuyor maalesef. ben bunları demek istedim.
Neyse yardimci olamadım ben demekki.cekiliyorum konudan.

Bu bir değil iki değil ki onun eli kolu bağlı ben izin vermiyorum iyice çıldırıyor. Bence de öyle yazı da yazmasan de ki yönetmeliğe uygun giyinelim falan de!
Bunlar kindar insanlar sırf cevap verdi diye (hakaret yok, aşağılama yok) soruşturma açtıkları arkadaşlarım var.

dediniz ya herkesin giydiği şeyler. o yüzden kesinlikle kişisel değil genel uyarı yapacak. eğer yapmıyorsa gıcıklığından ya da mevkisine güvendiğinden böyle yapıyor hadsiz.. memur musunuz bilmiyorum . ben memurum haklı olduğum sürece susmam asla.. çünkü yasalarımız var kurallarımız var sendikalarımız var..

bazı insanlar müdürüm, amirim diye saçmalayabileceğini her şeyi diyebileceğini sanıyor ama diyemez... bunları onlara öğretmek gerekiyor işte.. o yüzden hakkınız olduğu yere kadar gerekeni yapın.

adı üstünde müdür işte...herşeyi söyleme hakkına sahip olduklarını düşünürler..insanlar nankördür herşeyi doğru yap bir kez hata yap artık hep hata yapıyodun olursun...o yüzden yapacak birşey yok..en kötüsü gidip konuşun..kamera varsa giriş çıkış saatlerimize bakın deyin..kıyafet konusunu söyleyin ve bence birdaha elbise giymeyin..başka iş bakma imkanın varsa iş bak...
Katilmiyorum. Inadina hergun elbise giyin. Onlar size psikolojik baski yapiyorsa siz daha fazlasini yapin. Yonetmelikte elbise giymek yasaktir mi yaziyormus? Terbiyesizlere bak ya...

Devlet memuru iseniz kılık kıyafet Yönetmeliği var, ama herkes incelenir mi hayır, sen giydiğinde incelenip dikkat çekebilir mi evet, müdür kıyafet konusunda haklı çıkabilir mi evet.
Ben kadife pantolon giydiği için uyarı alan bile gördüm (ütülü kumaş pantolon olmalıymış )
O yüzden karşınızdaki insana laf vermemek için dikkat edin.

Katilmiyorum. Inadina hergun elbise giyin. Onlar size psikolojik baski yapiyorsa siz daha fazlasini yapin. Yonetmelikte elbise giymek yasaktir mi yaziyormus? Terbiyesizlere bak ya...

eşiyle aynı iş yerinde çalıştıkları için sorun olur zaten...yoksa elbise giymesi sorun deil..

müdür ler ve gereksiz ezik egoları :) eski müdürüm aklıma geldi
patrondan cok patroncuk oluyorlar nedenseee:)
valla benden sana tavsiye kendini ezdirme
sonradan cok pişman oluyor insan

Back
X