Saç Şekillendiriciler Sinirden ağlayacağım!!

MusicTweety

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
4
0
36
Ankara
kızlar hemen konuya giriyorum evde saçıma fön çekmek istedim lakin fırça saçıma kelimenin tam anlamıyla yapıştı ve resmen düğüm düğüm kafayı yemek üzereyim hayır kesmek istemiyorum saç kremi şu pantene'in spreyi falan her şeyi denedim ama olmuyor nasıl çıkacak bu fırça gözünüzü seveyim yardım edin konuyu da buraya açtım ama şuan daha mantıklı bir yer bulamadım telaşla

kafamda çıkarılmayı bekleyen fırça böyle bir şey tam olarak

Son düzenleme:
büyük ihtimalle fırça erimiştir saçlarında yanmıştır ısıdan dolayı... üzgünüm ama saçlarının bi kısmı kopmak zorunda fırçadan kurtulmanın bi yolu yok

kuaforlerin topuz yaparken kullandıkları taraklardan google şişli tarak yazarsan nasıl bişey oldugunu daha ıyı görebılırsın işine yarıyacaktır bende kuaforde gormüştüm o şekilde çıkardı onlarda.

çıkardım sonunda gerçi kesmem gerekti ama nasıl olduysa belli olmuyor sadece 1 tutamlık bir kırmızı boşluk var yolunmuş saçtan kalan ama çok tuhaf durmuyor ne sürsem o kırmızılığa hafif acıyor dokununca

bu taraktan çok korkuyom ben ya küçükken ne zaman elime alsam saçıma dolandırıp çıkartamaz ağlardım o günlerim geldi gözümün önüne geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…