sinirden agliyorum ust kat komsusundan biktim

Merhaba kizlar kiraciyim ve bulundugum evi kendi evim gibi seviyorum camlarimi silmis temizlemisim camasirimi asmisim balkona sanki bunu goren ust kat komsusu her pencereden bir sey sarkitmaya basliyor her yerden silkeleme yapiyor sinirden agliyorum ailem uzakta cevrede hic tanidigim yok kendimi evden uzaklastirip gozum gormese diyecegim ama care yok... mutfak camimin onu yapis yapis pirinc zeytin sac uyariyorum yine olmuyor balkonumun yarisina kadar halisini asiyor Allah dusmanima vermesin evimden sogudum... basina gelen cozum yolu bulan var mi ?
Aynısı annemin komsusuda vardı . hatta bi kere annem neden çamaşırların üstüne pis su serptn dedi kadında sus kafanada dokerim demişti annem kavgayla dovusle yola getirdi ..:KK14: ama tartışma çözüm değil. Bence bina toplantısı yapın ..

Ay bu tipler ne güzel laftan anlar ne kavga dövüşten, inadına yaparlar birde. Benim üstümde de ayı gibi kızlar oturuyor, ünv. mezunu, meslekli kızlar. Süslerinden püslerinden, havalarından geçilmiyor ama gel gör ki evin içinde tam bi dağdan inmeler. Birini uyardım, öteki yaptı, ötekini uyardım, beriki yaptı, ayyh çıldırttılar beni resmen öf. Yaptıklarını yazmiyim işte burda hep dile getirilen şeyler yani... Yahu bir çamaşır astım mı balkonuma başında nöbet tutasım geliyor, paranoyak oldum, acaba yine silkelemişler midir burdan diye ikide bir kontrol ediyorum, bu yüzden balkonumda şöyle gönül rahatlığıyla bir şey bırakamıyorum yahu! Camlarımı rahaat rahat açamıyorum, hep kontrol ediyorum. Apartman toplantısı yapıldı da rahatladım biraz. Ama bana yine de çaktırmadan ordan burdan silkeliyorlar gibi geliyor :-)) Gürültü konusunu yazmaya gerek bile duymuyorum zaten, ha artık o konuda da daha dikkatliler en azından. Ben ev sahibiyim, onlar kiracı, bir an önce taşınmalarını dört gözle bekliyorum doğrusu tabi gelen gideni aratmaz inşaallah.
Konu sahibi size bir tavsiye veremeyeceğim zira ben pek çok yöntem denedim, anlamayan yine anlamıyor yine anlamıyor. Şikayetçi olmakla başlayın, daha da olmazsa sizde çirkeflik yapın biraz, mesela pisliklerini toplayıp kapısının önüne atın hep, zira ben bunuda yapmıştım, karşınızdaki anlamasada, sizde bir rahatlama oluyor, ooh miis. :-)

Ayrıca sofra bezi silkelenmesi de ne medeniyetsizce ve ne kadar günah bir şey ya. Yere düşen ekmeği üç kere öpüp alnımıza koyarak büyüdük, böyle öğrendik, şimdi o ekmekleri nasıl ayaklar altına atabiliyoruz rahatça? Hem ayıp hem günah ALLAH aşkına! Bizde zaman zaman sofra bezi kullanıyoruz, ya balkonumuza silkeleyip süpürüyoruz ya da gırgırla falan alıyoruz, ne demek başkasının üzerine silkelemek, bırakın alt katınıza, yola dahi silkelenmez, günah ya günah, kaç kişi basıp geçecek o nimetlerin üstüne..

Back
X