Sinirden agliyorum

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
Is yerinde klima sorunu var. Ben ve bikac arkadasim klimadan dolayi cok sorun yasiyoruz.tepemde fanli sekilde aciyorlar.bisey giysemde ediyor.biraz medeni olup ortak kararda acip kapamayi dusunsekte donusumlu olarak surekli acik pufur pufur essin istiyorlar. Artik ne dusunecegimi nasil bir tavir almam gerektigin bilemiyorum.kendi dogrulari dogru farkli dusunen insan degil gibi davrsnip dedikodu ceviriyorlar.sizce napiyim sinirden agliyorum.

Bizm is yeri oyleki surekli yer degistirme olayi var oda bi sorun surekli bir proje geliyor ona gore ilkokul cocugu gibi kume calismasi gibi yer degisiyor.ama hep muhakkak essin isteyenlerle ayni konuma denk geliyoruz. Kapatsan senden kötüsü yok kissan kendine gore ayarlio orta yolu bulan bir yoneticimizde yok umrunda dgil

Ben bu yuzden kolumu sakatladim 2 aydan fazla ise gidemedim ve tesaduf eseri iyilestim artik umudum kalmamisti. Sonra yer degistirdim ve klimayi degistirdik birde biz firinin uzerindeyiz cok sicak oluyordu ama vurdugu icin kolum sakatlandi resmen kaslarim iltihaplandi. Lutfen net olun actikca kapatin sagliktan onemli degil

Kızımla toplu taşımaya binince cam kenarına oturmamaya özen gösteriyorum. Çünkü camı kapatmak zorunda kalıyorum bu seferde diğer insanların hakkına girmiş oluyorum. Yerinizi değiştirin bence.

Valla ben de calisirken klima sevmeyenlerle savas halindeydim. Hava cok sicak, bina havasiz kaliyor 500 kisilik acik ofiste ara ara cam acip sonra klima acmazsan sicaktan geberirsin. Sizin saglik durumunuz musait degilse duvar kenari bir yere oturun, klimanin gelmedigi. Zira sizin kapattiginiz klima sayesinde yasayabilen benim gibi insanlar da vardir

Is yerinde klima sorunu var. Ben ve bikac arkadasim klimadan dolayi cok sorun yasiyoruz.tepemde fanli sekilde aciyorlar.bisey giysemde ediyor.biraz medeni olup ortak kararda acip kapamayi dusunsekte donusumlu olarak surekli acik pufur pufur essin istiyorlar. Artik ne dusunecegimi nasil bir tavir almam gerektigin bilemiyorum.kendi dogrulari dogru farkli dusunen insan degil gibi davrsnip dedikodu ceviriyorlar.sizce napiyim sinirden agliyorum.
yer değiştirin
senin yerine onlar otursun bi dönem.
öyle yapın .

O nasıl oluyo anlayamadım
Ben bu yuzden kolumu sakatladim 2 aydan fazla ise gidemedim ve tesaduf eseri iyilestim artik umudum kalmamisti. Sonra yer degistirdim ve klimayi degistirdik birde biz firinin uzerindeyiz cok sicak oluyordu ama vurdugu icin kolum sakatlandi resmen kaslarim iltihaplandi. Lutfen net olun actikca kapatin sagliktan onemli degil[/QUOTE

açıkçası sıcakta havale geçirerek çalışamıyorum ben. orta yolu bulmak lazım ama. siz rahatsız olurken başkalarının bütün gün rahat etmesi de hoş değil.1 saat açın bi saat kapatın bari aranızda anlaşın.

ama bu yaşta klima içnde ağlamayın.sorununuza çözüm arayın. bu kadar imkansız olmamalı.

Ay gerçekten çok büyük sıkıntı.
Yaz gelince ben de sıkıntılara girerim.
Yanımda hırkalar berelerle dolaşırım.
Kışın hasta olmam ama yazın üşütmeye bağlı hasta olurum.
Hele ortamda erkekler varsa asla kapattırmıyorlar klimayı.
20 de çalışıyor bir de yaka bağır açıyorlar ben kardan adam gibi dolaşıyorum.
Serviste desen morg gibi soğuk. Tir tir titriyoruz.
Büyük sıkıntı sağlık önemli lütfen toplantı talep edin orta nokta bulun klima yeri değişebilir.

Back
X