sakin ol.....boşver vermezse vermesin en kısa zamanda git en iyisini alKaynanamdan geldik şimdi sinirden kuduruyorum.neyse konuya geleyim.sorun kaynanam tabiki.bizim evimiz d.gaz sobalı ve doğal olarak tek yeri ıstıyor.bu kaynanamdada ufo var.eşim dediki yeni almıyalım annemden isteyelim dedi.bende boşver vermicen bile bile 3 kuruşluk şeye tamah etme yenisini alırız dedim.olsn bi şansımı denim dedi.neyse eşim söledi senn evin petekli kışı çıkarana kadar versene anne dedi.ayyyyyy kadın bi başladı ay işt eoğlum petek ısıtmıyoda üşüyoruzda bi misafir gelir üşürde ona yakarımda ağlıcak o derece yani.bende dedim tamam uzatma.nitekim vermedi zaten.ulan sen bunca yıldr o ufoyu köşeye atmışsın elektrk faturası yuksek gelir die yaktığını görmedik.neyin hesabını yapıosun.kızının kocası yatsın evde kaynanam beslesin kızını.benim mal kocamda gitsin 10 milyar kredi çeksin anasına.bnm kocam harbi saf yaa yemin ediyorum.ayyyyyyyyy sinirden kuduruyorummmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öyle yapıcam canım zatende kocamada sinirleniyorumsakin ol.....boşver vermezse vermesin en kısa zamanda git en iyisini al
biliyordum evet ama böyle ağlaklı ağlaklı konuşmasına uyuz oluyorum vermşceksen verme ne ağlıyon 3 kuruşluk şey için.vermeyeceğini biliyormuştun zaten boşver takma kafana.
Canım biraz sakinleş, bir su iç..
Bazı insanların karakteridir bu, malesef yapacak bişe olmuyor.. Değişmiyorlarda!
Eşin de bazı şeylerin idrakındadır, sen sıkma canını. İyi insan her zman ezilir.. Ne yazık ki senin eşin de bu konumda..
Rabbim görüyor ya, gerisini boşver. Elbet devran döner..
evet bnm kocam saf işte.yapılanları görmüyor neyin idrakı hayatım yaaa.idrak etseydi çok şey değişmesi lazımdı.ben bu adamı napim nasıl gerçekleri gösterim bilmiyorum.ama ben yapıcamı biliyorum kocam yapmazsa.bu anasına 10 milyar çekti ya.dicem ki kaynanama kredi çekicez ama çekemiyoruz 3 yıl bu borç yuzunden bi an önce öde dicem kredi çekicez kendimize dicem.kıllık değilmi yapıcam.çok sinir oldum yaaaaaaaa
pufffffffffffffff bomba gibiyim patlıcam.kocama patlıcam ama zor tutuyorum.balkonla oda arasında tavaf ediyorum sigara içmekten
pufffffffffffffff bomba gibiyim patlıcam.kocama patlıcam ama zor tutuyorum.balkonla oda arasında tavaf ediyorum sigara içmekten
burda konu olan benim konuşma tarzım değil.açtığım konu.bu beni ilgilendirir küfür etmiyorum hakaret etmiyorum.illaki her açılan konuda olduğu gibi arada sivrilen biri olma dürtüsündesiniz anlaşılanBir İnsanın eşine hayat arkadasına bukadar kadının içerisinde Benim kocam saf ya harbi saf demesi bence doğru değil..
Eşiniz sizin icin bu sekilde konussa hosunuza gider mi. Yaptığı yanlıs olabilir ama sizin knusma tarzınız doğru değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?