Sinirden Çatlıyorum

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
116
Kaynanamdan geldik şimdi sinirden kuduruyorum.neyse konuya geleyim.sorun kaynanam tabiki.bizim evimiz d.gaz sobalı ve doğal olarak tek yeri ıstıyor.bu kaynanamdada ufo var.eşim dediki yeni almıyalım annemden isteyelim dedi.bende boşver vermicen bile bile 3 kuruşluk şeye tamah etme yenisini alırız dedim.olsn bi şansımı denim dedi.neyse eşim söledi senn evin petekli kışı çıkarana kadar versene anne dedi.ayyyyyy kadın bi başladı ay işt eoğlum petek ısıtmıyoda üşüyoruzda bi misafir gelir üşürde ona yakarımda ağlıcak o derece yani.bende dedim tamam uzatma.nitekim vermedi zaten.xxxx sen bunca yıldr o ufoyu köşeye atmışsın elektrk faturası yuksek gelir die yaktığını görmedik.neyin hesabını yapıosun.kızının kocası yatsın evde kaynanam beslesin kızını.benim mal kocamda gitsin 10 milyar kredi çeksin anasına.bnm kocam harbi saf yaa yemin ediyorum.ay sinirden kuduruyorum kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
sakin ol.....boşver vermezse vermesin en kısa zamanda git en iyisini al

vermeyeceğini biliyormuştun zaten boşver takma kafana.

Canım biraz sakinleş, bir su iç..

Bazı insanların karakteridir bu, malesef yapacak bişe olmuyor.. Değişmiyorlarda!
Eşin de bazı şeylerin idrakındadır, sen sıkma canını. İyi insan her zman ezilir.. Ne yazık ki senin eşin de bu konumda..
Rabbim görüyor ya, gerisini boşver. Elbet devran döner..

sakin ol.....boşver vermezse vermesin en kısa zamanda git en iyisini al
öyle yapıcam canım zatende kocamada sinirleniyorum

vermeyeceğini biliyormuştun zaten boşver takma kafana.
biliyordum evet ama böyle ağlaklı ağlaklı konuşmasına uyuz oluyorum vermşceksen verme ne ağlıyon 3 kuruşluk şey için.

evet bnm kocam saf işte.yapılanları görmüyor neyin idrakı hayatım yaaa.idrak etseydi çok şey değişmesi lazımdı.ben bu adamı napim nasıl gerçekleri gösterim bilmiyorum.ama ben yapıcamı biliyorum kocam yapmazsa.bu anasına 10 milyar çekti ya.dicem ki kaynanama kredi çekicez ama çekemiyoruz 3 yıl bu borç yuzunden bi an önce öde dicem kredi çekicez kendimize dicem.kıllık değilmi yapıcam.çok sinir oldum yaaaaaaaa

Canım sende yüklenip sorun cıkarma, tatli dille hallet.. Kendi ihtiyaçlarınızı öne sür..
-Hayatım bu lazım, veya buna girişmemiz gerekiyor..
gibisinden.. Sende sert çıkarsan bu sefer ailesine yönelecektir. Bu seni daha da mutsuz eder. Senin her zaman onun destekçisi olduğunu hissetsin ama sende daha fazla ailesine karsı taviz vermesine müsade etme.

pufffffffffffffff bomba gibiyim patlıcam.kocama patlıcam ama zor tutuyorum.balkonla oda arasında tavaf ediyorum sigara içmekten

pufffffffffffffff bomba gibiyim patlıcam.kocama patlıcam ama zor tutuyorum.balkonla oda arasında tavaf ediyorum sigara içmekten

sonucunu bildiğin bir olay için kendini bu kadar yıpratma.bak eşin haklılığını görmüş oldu

bugun biraz iyiyim uykunun vermiş olduğu arayla ilgili sanırım.sinirlerm yatıştı ama aklıma gelince piklerim atıo gene.yok ben kocama kızıyorum daha çok bunu anlamış oldum.benim kocam harbi saf yemn ediyorum.dedimki koltuk alacam demiştm daha önceden bana bugun diorki ablamın durumu kötu koltuk alırsak ablama verelm bunları dio.vala dedim yakarım yol ortasında koltukları gene vermem.hem anan damadını beslesin.hem kıçını kırıp yatsın evde çalışmasın bide koltuklarımı onlara vercekmişim.bide görumcemler 2 dairedende kira alıolar.ayy bu kadar kör bnm herif yaaaaaaaa bu kadar saf iyi niyetli ben bu adamın gözunu nasıl açacam bilmiyorum.gitmiş geçen gunde nişanda aldığı takım elbisesini arkadaşına vermiş temelli.düğüne gitcez geçen hfta takım elbiseyi arıom dolapta yok.nerde bu takım.demezmi ben onu arkdaşıma verdim.haydaaaaaaaaaaaaaa bnm sinirler gene yaptı tavan.gitti yni taqkım elbise aldı.ay bu adam beni öldürcek yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bir İnsanın eşine hayat arkadasına bukadar kadının içerisinde Benim kocam saf ya harbi saf demesi bence doğru değil..
Eşiniz sizin icin bu sekilde konussa hosunuza gider mi. Yaptığı yanlıs olabilir ama sizin knusma tarzınız doğru değil

burda konu olan benim konuşma tarzım değil.açtığım konu.bu beni ilgilendirir küfür etmiyorum hakaret etmiyorum.illaki her açılan konuda olduğu gibi arada sivrilen biri olma dürtüsündesiniz anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…