• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirden deliriyorum.

freak.s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
264
6
118
İstanbul
Kızlar kafayı yemek üzereyim..9 ay önce çıkmaya baslamıştık 4 ay sonra ayrıldık.5 aylık bi ayrılık süreci girdi araya.Ben gerçekten çok bağlanmıştım çektim acımı tam paşalar gibiydim 15 gün önce tekrar aramaya başladı.İkimiz aynı yerde oturuyoruz ama üniversitelerimiz farklı şehirlerde..İşte tatil oldu ikimizinde ben daha dönmeden aramaya başladı.Tabi ben çok kızgınım bir hafta çektirdim gelmek istemiyorum seninle görüşmek istemiyorum diye.Ama içimdeki duygu hala bitmiş değil tabi..Neyse şeytana uydum gidiyim dedim derdi neymiş..Etkilendim tabi hemen,eskiler geldi aklıma..Ama atarlanmaktan da vazgecmiyorum.Hiçbir şekilde taviz vermedim.Elimi tutmaya calıştı vurdum eline bana dokunma diye..Neyse konuştuk bayağı,işte yeniden deneyelim istiyorum falan dil döktü. Hiç inanasım gelmiyo ama bakalım zamanla görücez dedim.Birkaç gün bu şekilde görüştük. Sonraki gün aramadı hiç. Ben aradım sitem ettim bu mu düzelmiş halin ben nasıl güveniyim sana dedim. Saçma sapan bahaneler uydurdu. Neyse sonraki gün mesaj attım şurdayım istersen gelirsin diye. Birkaç saat sonra aradı işte çıkabilir misin dışarı diye sesi de çok kötüydü hastaydı. Saat geç olmuştu çıkamam dedim bende.Neyse diğer gün öğlen 1 için sözleştik. Saat kaç oldu arayan soran yok ben aradım acmıyo. Akşam da aradım kaç kere o gün yok ortada merakta ettim hasta diye.İşte bugün de bekledim haber verir diye yine yok yine aradım yine acan yok.Arkadaslarının da numarası yoktu yakın bi arkadasına faceten mesaj attım. Cevap geldi bende görüşmüyorum 2 gündür ama bugün hastaneye gidicekti galiba bi de pasaport işlemleri yaptırıcaktı. Telefonlara da bakmıyo bende ulaşamıyorum dedi çocuk. Bu cevaptan sonra deliriyorum. Abi istemiyosa adam gibi söylesin bu ne çocuk gibi kaybolmalar falan. Bari mantıklı bi sebebi olsaydı..Böyle yapıcaktı da niye uğraştı 1 hafta boyunca ?..Bende kötü bişey mi oldu acaba diye deliriyorum 2 gündür. Sebeplere bak..Nasıl telefonuna bakmaz insan 2 gün boyunca yahu..Hala ulaşamadım kendisine ah bi ulaşsam ah..

ama ölüyorum meraktan. bişeyler söyleyin ne olur :( ne olabilir ki amacı niye böyle yakıyo canımı..

özel olarak senin telefonlarını açmıyor değilki arkadaşıda ulaşamamış biraz sakin olup beklemek en doğrusu bazen insanın başına öyle olaylar geliyorki telefona bakmak aklına bile gelmiyor

kesinlikle dikkat çekmek istiyor .Senin için zor olucak ama bi kaç gün arama o sana donsun

Back
X