Sinirden elim ayağım titriyor lütfen yardım :(

Bende karşıyakadanım canım aksoydan vallahi ömrüm çürüdü bunlardan sen hangi tabletten kullandın ? :
Çok yakınız ben de Bahçelievler'deyim.Karşıyaka lisesinin karşısında oturuyorumRaid tabletlerden aldık

o kadar çok böcek tabletle raidle olmaz. profesyonel şekilde ilaçlanmalı hatta belki gerekirse bikaç gün üstüste ilaçlanmalı. ciddi bir firmayla ya da belediyeyle görüşülmeli.

o kadar çok böcek tabletle raidle olmaz. profesyonel şekilde ilaçlanmalı hatta belki gerekirse bikaç gün üstüste ilaçlanmalı. ciddi bir firmayla ya da belediyeyle görüşülmeli.

Geceleri ilaçlasak gündüz dükkanda ikamet etmemizde problem olur mu ?

nerede yaşıyorsunuz merak ettim ben orduda yaşıyorum ne banyoda ne merdivenlerde falan ömrümde hiç hamam böceği görmedim çok ilginç ama buralarda yok nedense. şehirlemi alakalı acaba

Geceleri ilaçlasak gündüz dükkanda ikamet etmemizde problem olur mu ?
mümkünse haftasonu atıyorum cuma cumartesi ilaçlatıp iki gün hiç girmeseniz daha iyi olur kanımca. ama tabii geldikleri yeri yani kaynaklarını bulup oraya müdahale edilmeyince bunlar ölse de yenileri gelebilir. nerden geldiklerini bulmanıza da belki firma yardımcı olur. bu arada söylemeden geçemeyeceğim ben de cesaretinize hayran kaldım. ben olsam hastanede yatıyordum şu an kolumda serumlarla :KK47:

Daha öncede konu açmıştım.Bizim işimiz bilgisayar ve uydu sistemleri dükkanımızı her gün düzenli olarak tozunu alır ve yerleri silerim.Temizliğine çok dikkat ederim yemek kırıntısı dahi bulundurmam ama ne oldu ise oldu 2 aydır nadiren 1 kaç tane hamam böceği görüyordum nişanlıma dedim akşam oluyor ben bir surayı tekrar el atıyım da temizleyim sen çık dedim tamam dedi gitti.
Başladım temizliğe gayet güzel gidiyordu taki kaldırdığım müşterilerin üst üste koyduğum laptop çantasında yüzlerce yavru ve büyük hamam böcekleri..Şu anda sinirden ağlıyorum ilaçlamada yaptım daha önce iyi mi gelmedi acaba.. komşu esnafa sordum ne yapıyorsunuz dükkana pislik mi biriktiriyorsunuz dedi bende sinirlendim yok hacet gideriyoruz dedim..
Pis demesine mi kızayı böceklere mi kızayım çaresizliğime mi kızayım kime kızayım bilmiyorum..Ama onları bugün yok etmezsem içim rahat yatamam. Dükkanı derhal onlardan arındırmam lazım lütfen bir fikir verin bana :KK43:
Canım hamambocegi biraz sıkıntılı ilk ilaçlamadan 40 gun sora ikinci ilaçlama yapılmalı cunku hamamboceginik yumurtasına ilac fayda etmez onlar cikinca tekrar yapılmalı. Cok cok zor ve kotu bi durum

nerede yaşıyorsunuz merak ettim ben orduda yaşıyorum ne banyoda ne merdivenlerde falan ömrümde hiç hamam böceği görmedim çok ilginç ama buralarda yok nedense. şehirlemi alakalı acaba

Tokatlıyım tokatta annemin evindede olmazdı ama izmirde oturuyorum şuanda burada tanıstım böyle haserelerle :(

Tokatlıyım tokatta annemin evindede olmazdı ama izmirde oturuyorum şuanda burada tanıstım böyle haserelerle :KK43:
Sıcak memleketlerde olur.İstanbulda bile bu kadar yok.Tek tük görürdümBurada resmen cirit atıyorlar.İzmire geldiğime pişmanım diye konu bile açmıştım

Tokatlıyım tokatta annemin evindede olmazdı ama izmirde oturuyorum şuanda burada tanıstım böyle haserelerle :KK43:
evet oralarda çok oluyormuş ilk aklıma izmir geldi biri daha konu açmıştı izmire geldim pişmanım diye evinde çok varmış oda çare arıyordu ya inşallah bulmuştur bi yolunu çok kötü bir durum.

Bunun yeşilini aldı nişanlım eczaneden çok etkiliymiş diyorlar.
25 Lira bakalım nasılmış

mor küçük kutuda bir ilaç var adını bilemiyorum suya kaşıştırıp sıkıyorsunuz, ben böyle bir şey görmedim, bir tane bile böcek girmiyor eve... şiddetle tavsiye ederim. ismini öğrenirsem yazarım

Bir konuda okumustum "tahmin edemeyeceginiz yerlere yumurta birakirlarmis,
dolap menteseleri gibi..."
ilaclarken aklinizda bulunsun,
hatta eski konu sahiplerine veya orada yazan uyelere mesaj atarak da danisabilirsiniz, konunuzu gormemis olabilirler su an.

İlaçlatmak etkili olur. İlaçlatmışsınız ama demekki düzgün ilaç kullanmamış. Bizim apartmanda hamam böceği karınca vs çok olurdu hele karıncalar resmen ordu gibiydi. Bir bahar tüm apartman ilaçlandı bizim evlerimiz de sadece iki saat dışarda kaldık. Ondan sonra öyle hamam böceği karınca vs rastlamadık. İlacın kalitesi önemli yani o yüzden iyi bir firma araştırın derim.

İlaçlatmak etkili olur. İlaçlatmışsınız ama demekki düzgün ilaç kullanmamış. Bizim apartmanda hamam böceği karınca vs çok olurdu hele karıncalar resmen ordu gibiydi. Bir bahar tüm apartman ilaçlandı bizim evlerimiz de sadece iki saat dışarda kaldık. Ondan sonra öyle hamam böceği karınca vs rastlamadık. İlacın kalitesi önemli yani o yüzden iyi bir firma araştırın derim.

Haklısınız bu da bir sorun olabilir..Gereken özeni göstereceğim ama bu sefer ilaçlattırmak için.

Back
X