- Konu Sahibi BenmasMavi
Eee napalım topic sahibi buna çok sinirlenmiş.bilmiyorumkismile
gozlerinizi dort acip okursaniz sadece buna sinirlenmedigini gorursunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee napalım topic sahibi buna çok sinirlenmiş.bilmiyorumkismile
office anladığım kadarıyla çocuk eğitmenin hakkını veren bir kadınsın. böyle olması gerektiğine sonuna kadar katılıyorum.
çocuğumla bir yere gittiğimde çoğu zaman kenimi onun peşinde bir yeri karıştırmasın, zarar vermesin, külfet olmasın diye koşuştururken buluyorum.
sonuçta cennette yaşamıyoruz. elbette ki belli kurallar var ve bunları öğrenmek zorundalar.
gerekirse kaşlarımı çatarım, azarlarım, sesimi bile yükseltebilirim.
yeter ki insanların yaşam alanına saygı göstermeyi bilsin.
ama işte maalesef her anne bu kadar bilinçli olamayabiliyor.
benim anlatmaya çalıştığım şey, uğraşıp da değiştiremediğimiz şeyler uğruna, değişmeye direnen insanlara karşılık öfke biriktirip, moral bozmanın doğru olmadığı.
en kötü hastalıklara moral bozukluğuyla davetiye çıkarmayalım.
eve 2 ayda bir gelen misafirler için "sinirden ellerim titriyor, kafayı yememe ramak kaldı" gibi bir konu başlığını açacak duruma getirmeyelim kendimizi....
gozlerinizi dort acip okursaniz sadece buna sinirlenmedigini gorursunuz.
Hayırdır..Senin de mi bir derdin var?
Neden saldırdın birden böyle?
Yoksa genel anlamda uslubum böyledir mi diyorsun?
Hayırdır..Senin de mi bir derdin var?
Neden saldırdın birden böyle?
Yoksa genel anlamda uslubum böyledir mi diyorsun?
yok canim saldirmiyorum sadece bu stiker bilmemnesini cok uzattilarda ondan oyle yazmistim. sizde ustunuze almissiniz. evet dedigin gibi derdim vardi su an yok ama yakinda olacak. tetikte bekliyorum ...........
Sevgili Akasia,
Maviyi koruyacağım derken olaylar biraz karışmış inşallah hiç sorunun olmaz.
Allah vermesin.
kaydirigubbakcemile3
yok canim ben kimseyi korumaya felan calismiyorum. o kendini koruyo zaten. ben sadece onu anliyorum cunku bende 21 yasinda olmama ragmen cok kotu seyler yasadim ve hala yasiyorum. bu arada ben kimsenin korumasi deilim. lutfen empati yaparak yorum yapalim![]()
mavera mavi arkadaşım bizden manevi destek almak istedi de biz ne yapıyoruz?
işte destek amaçlı kısaca ona "bunları takma kafana, başka değerlere yönel, olmuyorsa ilişkilerini güçlendir ki rahat rahat tepki gösterebilesin, biz de yaşıyoruz bunları" vb. gibi öneri alternatifleri sunuyoruz. hiç birşey senin sağlığından daha değerli değil diyoruz. başka ne söylememiz gerek?
ah ah, vah vah ya da hayyal'in dediği gibi "zavallı" tarzı kelimelerle kendini daha mı iyi hissedecek.
mavi'nin açtığı bazı konuları okudum ve aslında onun da sürekli bir kendine acıma modunda olduğunu gördüm.
maalesef arkadaşım her fırsatta kendinize acırsanız, böyle "zavallı" gibi yakıştırmalarla karşılaşırsınız.
size acıdıklarını göstererek destek olduklarını sanırlar.
ama bu sizin kendinize daha çok acımanıza neden olur ve gün gelir öz saygınızı da kaybedersiniz.
ben şahsen bu konuda ah zavallı denebilecek bir şey göremedim.
kendim için istediğim şeyi sizin için de istedim, kendime verdiğim telkinleri size de vermeye çalıştım.
umarım doğru yönde destek verebilmişimdir...
"hiç bana göre değil" dediğim köy hayatına imrenir oldum.
köy kadınlarını bilirsiniz. insanı her zaman için "eşya"nın "madde"nin önünde tutarlar.
konu misafirse, aslolan, gelen misafirin memnuniyetini ve hayır duasını almak için gösterilen konukseverliktir.
ne yazık ki şehir insanını bu konuda oldukça eksilmiş görüyorum.
bu kadar materyalist olmak yerine, değerlerimizi kaybetmemek adına insana ve insanlığa öncelik tanırsak aslında bir çok sorunu da kaynağından çözmeyi başarabilir, tahammül eşiğimizi genişletebiliriz.
ayrıca mavi arkadaşım siz çocuklardan bile bahsederken onlara karşı hiç bir sempati duymadığınız hissine kapıldım ben ve üzüldüm inanın.
2 yaşında bir çocukcağıza neredeyse öfke duyacaktım anlatım tarzınıza kapılsam.
biraz daha sevmeye çalışsanız, keşke geldiklerinde o meleklere kaşlarınızı çatıp parmağınızı sallayabilecek hakkı kendinizde bulacak kıvama getirebilseniz aranızdaki ilişkiyi.
yanınızda olmadım, belki de iyi anlaşıyorsunuz ama ben böyle hissettim inanın.
mavera mavi arkadaşım bizden manevi destek almak istedi de biz ne yapıyoruz?
işte destek amaçlı kısaca ona "bunları takma kafana, başka değerlere yönel, olmuyorsa ilişkilerini güçlendir ki rahat rahat tepki gösterebilesin, biz de yaşıyoruz bunları" vb. gibi öneri alternatifleri sunuyoruz. hiç birşey senin sağlığından daha değerli değil diyoruz. başka ne söylememiz gerek?
ah ah, vah vah ya da hayyal'in dediği gibi "zavallı" tarzı kelimelerle kendini daha mı iyi hissedecek.
mavi'nin açtığı bazı konuları okudum ve aslında onun da sürekli bir kendine acıma modunda olduğunu gördüm.maalesef arkadaşım her fırsatta kendinize acırsanız, böyle "zavallı" gibi yakıştırmalarla karşılaşırsınız.
size acıdıklarını göstererek destek olduklarını sanırlar.
ama bu sizin kendinize daha çok acımanıza neden olur ve gün gelir öz saygınızı da kaybedersiniz.
ben şahsen bu konuda ah zavallı denebilecek bir şey göremedim.
kendim için istediğim şeyi sizin için de istedim, kendime verdiğim telkinleri size de vermeye çalıştım.
umarım doğru yönde destek verebilmişimdir...
Şu an benim yazdıklarımın sadece 'zavallı' kısmına takılmışsın...
Bu topikte gelip bunları yazdığından beri pek çok kişi gelip sana yanlışsın dedi.
1 e 10 vaziyette hala ısrarla insanları incitmeye çalışıyorsun.
Ben zavallı derken kimseye acımadım.
Aksine ona hak verdim.
Sen insanların sana verdikleri tepki sancısıyla saldırıya geçmiş durumdasın.
Ama bu beni bu şekilde yanlışa iteceğin anlamına gelmez.
Ben Mavi'yi sadece konularından değil diğer yazdığı yorumlardan da tanıyorum son derece güçlü ve kendine güvenen bir kadın.
Kimse kimseye yardım etmesin yorum yazmasın konu da açmasın istersen...
Bırak insanlar nasıl davranacaklarına kendileri karar versinler.
anam benim evdeki stickerlerimda kendi kendine düştü birileri yolsa sorun etmicektim çok kızdım satıcıya madem çıkcak bişi hemen niye satyıyon kardeşi,m duvarlarım ziyan olduuu
hemen görümce çocuklarını çağıralım, toptan söksünlerkaydirigubbakcemile3
bu da değişik bir yorum oldu. Ah keşke çocuklar yolsa da, kendi düşmeseydi.kaydirigubbakcemile3
anam benim evdeki stickerlerimda kendi kendine düştü birileri yolsa sorun etmicektim çok kızdım satıcıya madem çıkcak bişi hemen niye satyıyon kardeşi,m duvarlarım ziyan olduuu