Sinirden ellerim titriyor

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Okuldan geliyordum demin. Evim baya ara sokakta ve arada sokak lambası yok defalarca yetkililere söylendi ama sokak lambası oradaki yerde varmış ve metresi yeterli değilmiş. Ama lamba arayı ışıtmıyor orası çok karanlık. Zaten korka korka gidiyordum arkamdan motosikletli iki kişi laf atmaya başladı sokakta da kimse yok. Çok korktum adımlarımı hızlandırdım daha çok kahkahayla üstüme gelmeye başladılar ben de en sonunda yandaki bir binanın bahçe kapısından içeriye daldım gittiler.
Yarın da gelmeye korkuyorum acaba o arada beni beklerler mi diye karşı da çıkamadım yanımda kendimi savunabileceğim hiçbir eşya yoktu burada uyuşturucu kullananlar çok onların da kafası güzeldi sanırım. Ne yapabilirim eve geldim ama hala ellerim titriyor

Çok üzüldüm canım, tesadüfi bir olaydır büyük ihtimal, planlı olduğunu sanmıyorum. Böyle durumlarda daha soğuk kanlı olup, kaçarken bile plakaya odaklanmasın, plaka yoksa motorun ve kullananların görünüşüne dikkat etmeye çalış ki evine geldiğinde 155'i arayıp ihbarda bulunabilesin. Eğer aklında kalan bir şey varsa ara polisi muhitine, sokağına devriye gönderip araştırma yapsınlar.

goz yasartici sprey, ve bicak tasimani oneririm.
Ciddiyim..

Bende gecenlerde yasadigim bi manyakliktan oturu ciddi ciddi bicak tasimayi dusunuyorum yanimda.

geçmiş olsun bir kaç gün sizi orada karşılayacak kimse var mı ? yalnız gelmeseniz iyi olur ,bide arkadaşların dediği gibi yanında bişey taşı ,ulaşım içinde başka yollar varsa düşünebilirsin ? bide istanbulda hangi semttesin acaba merak ettim ,sevgiler........

goz yasartici sprey, ve bicak tasimani oneririm.
Ciddiyim..

Bende gecenlerde yasadigim bi manyakliktan oturu ciddi ciddi bicak tasimayi dusunuyorum yanimda.

Tatlim bicak tasimak yasak tasiyacaksanda dikkatli ol...
Biz kadinlar ne yapalim yahu biber gazi yasak bicak yasak ama yol ortasinda taciz serbest galiba:47:
en sonunda pompali tufenkle gezcez o olacak :27:

bak bakalim hangi yigido yaklasir sana

arkadasim cok sinir bozucu bir durum yerden tasi alip kafasi yarsaydin essekogluesek:47:

Nedir bu bayanların çektiği yaa hiç bişey yapamıyosan imdat diye bağır sessiz kalınca korktuğun için daha çok üstüne gelirler geçmis olsun canım. ..

Bugün de evimin orada motosikletle dolaşıyorlardı markete girdim çıktığımda yoklardı. Biber gazını nereden alabilirim? Bir arkadaşım yasal değil dedi ama umurumda değil. Bi sorun da şu ki okul müdürümüz her hafta çanta kontrolü yapıyor ve bunun gibi şeyler gördüğünde alıyor :18:

Bugün de evimin orada motosikletle dolaşıyorlardı markete girdim çıktığımda yoklardı. Biber gazını nereden alabilirim? Bir arkadaşım yasal değil dedi ama umurumda değil. Bi sorun da şu ki okul müdürümüz her hafta çanta kontrolü yapıyor ve bunun gibi şeyler gördüğünde alıyor :18:

Yasal değil sözlerine itimar etme benim bir arkadaşım şuanda polislik okuyor aradım ona sordum kendini korumak adına biber gazı taşıyabilir,polis ola ki sorarsa kendimi korumak için yanımda taşıyorum demen yeterli olur zaten dedi.Bence bir tane al koy en kısa zamanda bende almayı düşünüyorum:ssz:

bence de kendini savunacak eşyalar taşımanı öneririm ki bu oan ki savunmayla kucağındaki bir defter kitap bile olabilir...

korktuğunu anladıkları için devam ettirmişler...

mutlaka biber gazı,çakı falan taşıyabilirsin ki eğer iş polislik olursa nefsi müdafa diyebilir onların ceza almasını sağlayabilirsin çünkü kendini savunacaksın...

keşke kullandıkları motorun plakası vs. ya da yüzlerini görsen...

ve kesinlikle korkma laf mı atıyolar üstüne alınma ellemeye çalışırlarsa da mis gibi tokatın var bacakların var vurabildiğin kadar vur tekme savur ama sakın korkma korktukça istem dışı titremeye de başlarsın...

dikkatli ol

bence de kendini savunacak eşyalar taşımanı öneririm ki bu oan ki savunmayla kucağındaki bir defter kitap bile olabilir...

korktuğunu anladıkları için devam ettirmişler...

mutlaka biber gazı,çakı falan taşıyabilirsin ki eğer iş polislik olursa nefsi müdafa diyebilir onların ceza almasını sağlayabilirsin çünkü kendini savunacaksın...

keşke kullandıkları motorun plakası vs. ya da yüzlerini görsen...

ve kesinlikle korkma laf mı atıyolar üstüne alınma ellemeye çalışırlarsa da mis gibi tokatın var bacakların var vurabildiğin kadar vur tekme savur ama sakın korkma korktukça istem dışı titremeye de başlarsın...

dikkatli ol

Bugün ders için tığ götürmüştüm okula, gelirken tek elimde tığ diğerinde ucu yeni açılmış kalemle geldim ama sanırım korkudan kitlenirim ben :18:

Bugün ders için tığ götürmüştüm okula, gelirken tek elimde tığ diğerinde ucu yeni açılmış kalemle geldim ama sanırım korkudan kitlenirim ben :18:

sakın sakın sakın korkma bak

korktukça istemsizce titrersin ve kendini savunamazsın..

bugün değilse bile yarın olmayacağı ne malum....

benimde geldi başıma böyle bi olay..

üni de yeniydim ve tek dönmek zorundaydım yurda..

kartalla yanımdan geçtiler ve resmen arabayı durdurup beni çağırdılar :53:

tabi bende anladım niyetlerini gelip yanımda söylemelerini rica ettim...

2 kişi indi şöför hariç...

kendim profesyonel kick box ve tekvandocuyum...

bi güzel benzettim ben döverken kampüs güvenliği geldi bende adalete teslim ettim :72:

yani sakın korkma çok yaklaşmaya cüret ederlerse çakı taşı onu göster baktın gene yaklaşıyolar sık gazı malum yerlerine bi tekme hepsi knock out :27:

sakın sakın sakın korkma bak

korktukça istemsizce titrersin ve kendini savunamazsın..

bugün değilse bile yarın olmayacağı ne malum....

benimde geldi başıma böyle bi olay..

üni de yeniydim ve tek dönmek zorundaydım yurda..

kartalla yanımdan geçtiler ve resmen arabayı durdurup beni çağırdılar :53:

tabi bende anladım niyetlerini gelip yanımda söylemelerini rica ettim...

2 kişi indi şöför hariç...

kendim profesyonel kick box ve tekvandocuyum...

bi güzel benzettim ben döverken kampüs güvenliği geldi bende adalete teslim ettim :72:

yani sakın korkma çok yaklaşmaya cüret ederlerse çakı taşı onu göster baktın gene yaklaşıyolar sık gazı malum yerlerine bi tekme hepsi knock out :27:

Kendini savunabilmek ne güzel bir şey çok imrendim size :16:
Bugün okula gitmeyeceğim, köpeğimi gezdireceğim onların dolaştığı yerlerde. Yanımda da bıçak olacak kararımı verdim. :47:

Kendini savunabilmek ne güzel bir şey çok imrendim size :16:
Bugün okula gitmeyeceğim, köpeğimi gezdireceğim onların dolaştığı yerlerde. Yanımda da bıçak olacak kararımı verdim. :47:

Bence polise de önceden bilgi versen en azından okul çıkışında bir süre devriye gezebilirler canım..

Back
X