Sinirden gebericem !

BEKLENEN_BEBEK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
970
5
26
İstanbul
Yeni bır nevresım takımı akmıştım ,ılk yıkayım dedım makınadan cıktı dısarıdakı ıpe astım.aksam uzerı toplarken bır baktım delık desık eltım kesmiş parcalamış kıskanc dılımde cok sey var ama neyse bırbırımızi yedık .kayınpederimın domuzlugu ondan beter.hepsi bır oldu ustume geldı.cok sınırlıyım odasına gırdı cıkmıyor ıcımde sınır sıkıstı kaldı.bogazımdan kesıyom elımde bırseyım olsun dıye cok sıırlıyım

Son düzenleme:
Vay kıskanç vay bune öfke bole yeni aldığın takımı kesecek kadar niye bu kadar kıskanıyor merak ettim doğrusu

kayınpederımde sahıp cıkıyor ben yaptım dıye guldugu halde bende dedım artık ugrasmıyorum oglun gelınce ona anlatırsın bundan boyle yukarı ayak basmayın sızden korkulur sız adamıda kesersınız dedım

allaha havale edıyorum rabbım bıldıgı gıbı yapsın hepsını.anlamıyorum kı kafalarında mı bır sorun var.mıllet gezer eglenırken yemedım ıcmedım bırıktırdım o kadar .nasıl ınsa bunlar allahım

Son düzenleme:
Yeni bır nevresım takımı akmıştım ,ılk yıkayım dedım makınadan cıktı dısarıdakı ıpe astım.aksam uzerı toplarken bır baktım delık desık eltım kesmiş parcalamış kıskanc dılımde cok sey var ama neyse bırbırımızi yedık .kayınpederimın domuzlugu ondan beter.hepsi bır oldu ustume geldı.cok sınırlıyım odasına gırdı cıkmıyor ıcımde sınır sıkıstı kaldı.bogazımdan kesıyom elımde bırseyım olsun dıye cok sıırlıyım

Esinizin ailesi ile ayni binada mi oturuyorsunuz? Eltinizin tutumunu cidden anliyamadim sizin nevresim takiminiz kesecek kadar aranizda ne gecti,birde ben yaptim dedigi halde kayinpederiniz neden eltinize destek oluyor.

bir insanın böyle bir şey yapması için acayip ruh ve sinir hastası olması gerekiyor gibi. elbet uzman değilim de, ben bu kadının yanından bile geçmem, korkarım :1::1: adamı keser valla

Esinizin ailesi ile ayni binada mi oturuyorsunuz? Eltinizin tutumunu cidden anliyamadim sizin nevresim takiminiz kesecek kadar aranizda ne gecti,birde ben yaptim dedigi halde kayinpederiniz neden eltinize destek oluyor.

kp evlılıgımızı desteklemedı aılem yok dıye arkamda hor yannız goruyorlar.ben us katta oturuyorum.eltım cok hastalık derecesı kskanctır ben onunla muhatap bıle olmuyorum hatta hıcbırınle.bana dıyor bırde ılk sordugumda makına parcalamış yaa allah askına goz var nızam var kor degılım yalan konusma deyıncede sen bana bır nevresımın hesabını soruyorsun dedı bende ıtıkledım kp para oglumun parası dıyor

dedım kp ben oglunun parasını yemıyorum kendım evde nıkah sekerı yapıyorum ondan aldıgım uc kuruşla eksıklerımı gıderıyorum.esım yolda gelıyormuş gelsın ne yaparsa yapsın cunku ben gıdersem tepelerıne sonu ıyı olmucak

ne psikopatlar var ya bence uzaklaşabildiğiniz kadar uzaklaşın onlardan
böyle bişiy yapan zihniyetten herşey beklenir
Allah yardımcınız olsun:34:

evet bgun ıpın orda dolanıp duruyordu zaten gıttım hemen kv sordum baktım arkadan kişniyor af gıbı ılk inkar ettı üstune gıdıncede se bana bır carsafın hesabnımı soruyorsun dıyor elımde kalcaktı hemen odaya kılıtledı kendını .

Allah yardımcın olsun gerçekten.

O kadının suratını her gün görüyorsun bir de.

Gerçekten sinir bozucu bir durum.

Çok şaşırdım nevresimini kesmesine, bu kadar kıskançlık olmaz.

k.pederin de eltin de manyak galiba..delirmiş mi bu insanlar.

ben olsam o eltiyi parçalardım,kıskançlık olur da bu derecesini ilk defa gördüm yuh ya.

nevresimi kesmiş kadın,olaya bak!

kızlar benım aılem arkamda olmadıgı ıcın ceyızım falan olmadı 3 olsun 5 olsun dıye kenara atıp bogazımdan kısıyorum yerı gelıyor ne bıcım ınsan bu !

Saka gibi gercekten kadin bile bile nevresiminizi kesip bide bana hesapmi souyosun diye sanami kizdi:53:bu yanlislikla kirilan bi Tabak anak degilki göz göre göre kesmis hadi onun akli kit diyelim ya ona destek olanlar ben bu isi anlamadim canim eltin neden bu Kadar hirs ve kiskanclik dolu?Bide bu sacma olayin arkasinda k.pederin oglumun parasiyla alimadimi diye nasil bir savunma yapabiliyor :52::44:tamamiyle hastalikli bir hareket:20:

kp de onun oglu kazanıyormuş ben hesap soramazmısım.bende dedım ben sızın yedıklerıı ödemek zorunda degılım kocamında oyle bır zorunlulugu yok artık o eskıdendı dedım ustelık kocamın verdıgı parayıda carcur etmıyorum.kendım nıkah sekerı yapıyorum onlarla ozenıyorum ve onu bunu alıyorum kıskaclıktan domuzlasmıslar.afedersınız ama kendımı tutamıyorum kusura bkmayın

sen yazdıkça beni sinir bastı..

iyi de k.pederin görmüyo mu onun oğlunun paracıklarıyla alınan şeyi diğer gelini bir kıskançlık krizi sonucu kesip biçmiş..

ne garip bi aile ya,çok değişikler..

oğulcuğunu evlendirmeseymiş madem.

Back
X