Sinirden gebericem !

karsımdakı sahısa bırsey yapamıyorum ben derler ya dılden gelır elden gelmez urkek yapım bunun nedenı de kendı aılemle olan tavrım yuzunden. ınsanlardan bır korkmuşlugum var korkuyorum .ben esıme eltım boyle seyler anlatıyor dıyemezdım cunku anlattıgı seyler normal degıldı.hadı bayanlarla kendımıze yakın gurdugumuz arkadaslarımızla kusulur ozell seyler yerı geldıgınde ama onun bana anlattıkları normal degıldı ınsanı dılıyle tacız ederdı neyse konusmak ıstemıyorum bunları.

zaten kımse hayatım ıcın benı yonlendıremez.kımseden hayatımı yonlendırmek adına yorum ıstemıyorum
yorum ıstemıyorsan konu acmayacaktın o zaman , burda yardımcı olmaya calıstım sana gorunen o kı anlamak ıstemıyorsun ...

konuyu acarken fıkır ıstemedım .yeterlı olmustur sanırım.dedıgınız gıbı anlamak ıstemıyorumdur belki neyse acıklamamı dılım dondugu yazabıleceklerımın cercevesınde oldugu kadar yaptım.konu acarken benı yonlendırın fıkır verın dıye acılmadı.sınırlıydım aglıyordum uzgundum yorumlarla paylasmak ıstedım.konu kapatılırsa sevınırımm.

Yeni bır nevresım takımı akmıştım ,ılk yıkayım dedım makınadan cıktı dısarıdakı ıpe astım.aksam uzerı toplarken bır baktım delık desık eltım kesmiş parcalamış kıskanc dılımde cok sey var ama neyse bırbırımızi yedık .kayınpederimın domuzlugu ondan beter.hepsi bır oldu ustume geldı.cok sınırlıyım odasına gırdı cıkmıyor ıcımde sınır sıkıstı kaldı.bogazımdan kesıyom elımde bırseyım olsun dıye cok sıırlıyım

Bu nedir, şaka mı bu?
Ruh hastası mı eltin?

Yeni bır nevresım takımı akmıştım ,ılk yıkayım dedım makınadan cıktı dısarıdakı ıpe astım.aksam uzerı toplarken bır baktım delık desık eltım kesmiş parcalamış kıskanc dılımde cok sey var ama neyse bırbırımızi yedık .kayınpederimın domuzlugu ondan beter.hepsi bır oldu ustume geldı.cok sınırlıyım odasına gırdı cıkmıyor ıcımde sınır sıkıstı kaldı.bogazımdan kesıyom elımde bırseyım olsun dıye cok sıırlıyım

vay arkadaş ne kıskançlık bu. gelinler hiç istenmiyo bi evde nedendir anlamadım bi türlü...

Özel mesaj yazdım cevaplamadın,face kapatmışsın canım
Bilmeden bir hatamı yaptum yada birşeymi oldu bilemedim ama özel mesajını da kapatmışsın herhangi birşey varsa söylesen seni anlayabilirdim
Allaha emanetsin
Hayat bu herşeye takılırsan sadece kendini üzersin
Sadece sabır dile her işin başıdır.

Back
X