- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
evet soyledım ama cok bırsey soylıyemıcem ozel seylerde konusuldu. ama eltım gıdecek ben degıl. Allaha sukur eşiım sahıpcım .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı o zmn dıyecek bırsey kalmadı bıze...hayırlısı olsun canım...evet soyledım ama cok bırsey soylıyemıcem ozel seylerde konusuldu. ama eltım gıdecek ben degıl. Allaha sukur eşiım sahıpcım .
ıyı o zmn dıyecek bırsey kalmadı bıze...hayırlısı olsun canım...
yorum ıstemıyorsan konu acmayacaktın o zaman , burda yardımcı olmaya calıstım sana gorunen o kı anlamak ıstemıyorsun ...zaten kımse hayatım ıcın benı yonlendıremez.kımseden hayatımı yonlendırmek adına yorum ıstemıyorum
Yeni bır nevresım takımı akmıştım ,ılk yıkayım dedım makınadan cıktı dısarıdakı ıpe astım.aksam uzerı toplarken bır baktım delık desık eltım kesmiş parcalamış kıskanc dılımde cok sey var ama neyse bırbırımızi yedık .kayınpederimın domuzlugu ondan beter.hepsi bır oldu ustume geldı.cok sınırlıyım odasına gırdı cıkmıyor ıcımde sınır sıkıstı kaldı.bogazımdan kesıyom elımde bırseyım olsun dıye cok sıırlıyım
Yeni bır nevresım takımı akmıştım ,ılk yıkayım dedım makınadan cıktı dısarıdakı ıpe astım.aksam uzerı toplarken bır baktım delık desık eltım kesmiş parcalamış kıskanc dılımde cok sey var ama neyse bırbırımızi yedık .kayınpederimın domuzlugu ondan beter.hepsi bır oldu ustume geldı.cok sınırlıyım odasına gırdı cıkmıyor ıcımde sınır sıkıstı kaldı.bogazımdan kesıyom elımde bırseyım olsun dıye cok sıırlıyım