Iyi aksamlar KK'nin guzel uyeleri.
Benimki bir dert degil cok sukur ama icimde anlatma istegi olustu, basliyorum, buyrunuz..
Guzel gözlu sevdıcegim ve annecigi ile bi sabah kahvalti edecektik. Sevdicegimi gerekli kahvalti malzemesi icin markete yolladim. Buyuk saypa a101 tarzi olanlar. Orda bi kasiyer kiz, laf arasi urunleri okuturken olusan bi hatada 'yakisiklilgindan hata oldu kasaa' tarzi bi laf etmis sevdicegime. Benimki de bir sey dememis tabi gelip bana soyledi. Cok kiskanc oldugumdan ilk an kuplere bindim, bidaha olmaz nasilsa diye aldirmadim. Sonra o markete beraber gittigimizde kiz bizi gordu el ele. Nekadae guzelsin gibi iltifatlar etti. Bu sebeple Sevdicegime karsi yanlis bisey dusunmemistir diyerek aldiris etmedim iyiye yordum gunahini da almayayim dedim. Sevgilim tek basina veya annesiyle ne zaman gtse oraya bi muhabbet cabasinda kiz. Kasiyer kizin arkadaslari, sevdigimin annesi icin bu kadin kim dediklerinde , kaynanam diye cevap verdi bu kiz. Ama benimle karsilastiginda falan sevgilisi oldugunu anlatip duruyor. Yer miyim ben artik? Canimdan ote yarime goz koymus takik yahu!!! Dedim ya kiskanclik zirve bende, guvensizlik degil ama gelemem boyle seylere. Sevgilime de dedim gitme bidaha bu markete falan.gitmiyor.
Anlatasim geldi yorumunuz varsa dinlerim, sert yargili yorum yapmayiniz lutfen :) sevgiler..