Sinirden güluyorum :d

Şart mı o marlete gitmek?
Ne kadar laubali hareketler bunlar.
'işinize bakın' gibi bir cevap duysaydı, devam edeceğini sanmıyorum ama sizlerin tavrı da tuz biber ekmiş.
Etraf ruh hastası kaynıyor...

Iyi aksamlar KK'nin guzel uyeleri.

Benimki bir dert degil cok sukur ama icimde anlatma istegi olustu, basliyorum, buyrunuz..

Guzel gözlu sevdıcegim ve annecigi ile bi sabah kahvalti edecektik. Sevdicegimi gerekli kahvalti malzemesi icin markete yolladim. Buyuk saypa a101 tarzi olanlar. Orda bi kasiyer kiz, laf arasi urunleri okuturken olusan bi hatada 'yakisiklilgindan hata oldu kasaa' tarzi bi laf etmis sevdicegime. Benimki de bir sey dememis tabi gelip bana soyledi. Cok kiskanc oldugumdan ilk an kuplere bindim, bidaha olmaz nasilsa diye aldirmadim. Sonra o markete beraber gittigimizde kiz bizi gordu el ele. Nekadae guzelsin gibi iltifatlar etti. Bu sebeple Sevdicegime karsi yanlis bisey dusunmemistir diyerek aldiris etmedim iyiye yordum gunahini da almayayim dedim. Sevgilim tek basina veya annesiyle ne zaman gtse oraya bi muhabbet cabasinda kiz. Kasiyer kizin arkadaslari, sevdigimin annesi icin bu kadin kim dediklerinde , kaynanam diye cevap verdi bu kiz. Ama benimle karsilastiginda falan sevgilisi oldugunu anlatip duruyor. Yer miyim ben artik? Canimdan ote yarime goz koymus takik yahu!!! Dedim ya kiskanclik zirve bende, guvensizlik degil ama gelemem boyle seylere. Sevgilime de dedim gitme bidaha bu markete falan.gitmiyor.
Anlatasim geldi yorumunuz varsa dinlerim, sert yargili yorum yapmayiniz lutfen :) sevgiler..

Hangi şubesi söylede gidip ayaklarına sıkayım kasiyerin..
Ayağını denk alsın ona göre..

ne takacaksın kızı,gittiğinde surat bile asma.eğer tepki gösterirsen kendini değerli zannedecek.ona veeceğin mesaj sen rakibim olamazsın olmalı.sevgilinde bırak bakalım ne yapacak,senin tutmanla duracaksa ohooo.seni bırakıp kasiyer kızla devam etme olasılığı bile varsa ne yapayım ben oyle sevgiliyi...

Arkadaslar erkek arkadasim zatem sert tepkisini koydu. Tersledi vs gerekeni yapti yani. Ben gitme dedikten once gitmemeye zaten baslamisti bile. Ben kizin soylediklerini sadece konustum erkek arkadasimin tavrindan bahsetmedim. Ne ben ne de o disariya taviz vermeyIz. Bir arkadas sormus bukadar markete giden delikanli gormedim diye, babasi yok.annesi de kendi isyerlerinim surekli basinda durdugu icin erkek arkadasim alisveris yapiyor annesi olmadiginda. Erkek arkadasim gereken cevabi kiza zaten verdi. Ama suan bu konuyu anlatma sebebim yine kendi kendime sinir oldugum icim.tesekkurler.

Aslında işin özü; sizinle el ele gördükten sonra bile bu hareketlere devam eden bir insanın olması karşınızda.

Madem erkek arkadaşınız resti çekti. Zannetmiyorum ki bir kız bu tür davranışlara devam etsin.

Çünkü KK'nde gördüğümüz şeyler genelde "bana bunu dedi, gururum zedelendi, ne yapmam lazım" şeklinde. Yani bir kadın terslenip, aynı harekete devam eder mi, edebilir mi? Bilmiyorum. Herkesi kendimiz gibi düşünüp, ona göre davranıyoruz.

"Rahatsız edici davranışlarınız var ve benimde sevdiğim bir kadın var" dense; bu hareketlere devam edecek kaç kadın vardır? En iyisi o marketi kullanmamak, madem kız laftan anlamıyor ve erkek arkadaşınız da gereken cevabı verdiyse.

Yahu belki yanılıyorum ama buradan cok
"Benim sevgilim çok yakisikli" konusuymus gibi görünüyor dertten ziyade.
Değilse de gerçekten dert ediyorsanız etmeyin karşımdaki adam umursamadikca hoşuma bile gider yok şikayet etmek falan gerek yok. Benim canımdan öte bana göre dünyanın en yakisiklisi güzel gözlü yarıme baktıklarında da umrumda olmuyor şahsen :) ben adama bakarım...
Bu arada gelip size kasiyer kız bana böyle böyle dedi demesi de çok garip geldi.

Kizlarimiz artik iyice zivanadan cikmis bu nedir yahu yaninda bayan olsun olmasin bu ne genisliktir bir erkege laf atabiliyor Allahim sonunuzu hayir etsin insallah gidisat kotu anam...

Sana haaa? Senin gözü güzel yarine haaaa??
Bu kasiyer kiz senin sevdiceginden ne istedi ki simdi?
O degil sevdiceginin anasina da sulanmis, simdi hepiniz tehlikedesiniz resmen..
Yok ben uyuyamam artik cok pis killandim ben bu kasiyerden!
Bu arada yasiniz kac konu sahibesi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar lutfen dalgaya vurmayin. Samimi bi sekilde bir seyler paylasmak istedim ilkkez, her neyse. Bu mevzunun en ince ayrintisina kadar zaten yazmadim. Olay sevgilimlik falan degil karsi taraftan gelen bi sey. Konu kapanmistir benim icin.tesekkurler.

Anladimmm. Sen çok güzelsin
Yarininde gözleri güzel
Kasiyerden çok bu betimleme dikkatimi çekti.

Back
X