Sinirden her yerim titriyor:( eşim İnstagram dan eski sevgilisini aratmış

greenliis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
227
89
48
kızlar galiba sinir krizi geçiriyorum her yerim titriyor ve inanılmaz üşüyorum.. az önce internetim olmadığı için eşimin telden instagrama girdim kendimi arayacaktım arama butonuna basmamla eski sevgilisi belirdi karsımda İnstagram ı güncellenmemişti açılmıyordu güncelledim öyle açıldı ne zaman arattı bilmiyorum ama arattı sonuçta.. beş yıllık evliyiz ve bi çocuğumuz var bir buçuk yaşında ... zaten benim nazarımda sorunlu bi evlilik bide böyle bişeyle karşılaşmak hepten koydu içime. ALLAHIM diyorum bu bi işaret mi bu adam beni sevmiyor mu bu evlilik bitsin mi !!! Rengim atmış görünce neyin var dedi bişey demedim ama telefonu eline alınca en son arattığı sayfayı görecek şekilde bıraktım telefonu. Yani gördüğümü bence biliyor ama oda bişey demedi bende kaynanam bizimle çocuk uyuyor kavga çıksın istemedim ama duramıyorum da nolur bi fikir verin siz olsanız napardınız??

kızlar galiba sinir krizi geçiriyorum her yerim titriyor ve inanılmaz üşüyorum.. az önce internetim olmadığı için eşimin telden instagrama girdim kendimi arayacaktım arama butonuna basmamla eski sevgilisi belirdi karsımda İnstagram ı güncellenmemişti açılmıyordu güncelledim öyle açıldı ne zaman arattı bilmiyorum ama arattı sonuçta.. beş yıllık evliyiz ve bi çocuğumuz var bir buçuk yaşında ... zaten benim nazarımda sorunlu bi evlilik bide böyle bişeyle karşılaşmak hepten koydu içime. ALLAHIM diyorum bu bi işaret mi bu adam beni sevmiyor mu bu evlilik bitsin mi !!! Rengim atmış görünce neyin var dedi bişey demedim ama telefonu eline alınca en son arattığı sayfayı görecek şekilde bıraktım telefonu. Yani gördüğümü bence biliyor ama oda bişey demedi bende kaynanam bizimle çocuk uyuyor kavga çıksın istemedim ama duramıyorum da nolur bi fikir verin siz olsanız napardınız??
Boşa kendini yiyip bitirme hiç abartılacak bir durum yok bence merak hepimizde var ve hepimiz de bakıyoruz:))

Oturup kendisiyle konuşur niyetinin ne olduğunu sorar ardından da sessizce takip etmeye başlardım hareketlerini. Açığını yakaladığımda da bye bye.

Merak etmiş bakmıştır bende arada bakarım çok büyütecek bir olay değil
Bence sakinleşin ve uyumaya Çalışın

Ben büyütürüm. Etmesin merak, merak edecek şey mi kalmadı dünyada?

BiraZ abartmışsınız sanki, merak etmiştir belki sadece. Yada size göre sorunlu olan evliliğiniz ona göre de sorunludur. Başka ihtimal göremiyorum.

Hiç mi eskilerden birini ne halde acaba diye stalklamadınız? bağlantıya geçmiş mi? özel bir şeyler konuşmuş mu? bir de aldatacak adama eski sevgili şart değil. Takılmayın.

Asıl mesele sizin nazarınızda evliliğinizin sorumlu olan tarafları neyse ona yönelin bence.

Belki sadece meraktandır. Ben de bi zamanlar evlensin de tamamen kurtulayım diye bakardım. Ama kesinlikle başka bir düşüncem yoktu. Yine de görmek çok kötü tabi insan hangi amaçla baktığını bilemez.

Yalnızca meraktan da olabilir. Sonuçta insanın yaşadığı şeyler hafızasından kalıcı olarak silinmiyor. Ne gibi bir sorununuz var ya da sorununuz var mi bilemem ama, bu sizi sevmediğini de göstermez.

Evet kıskanılabilir, evet öfkeye de sebep olabilir. Lakin titretecek, sinir krizi geçirecek bir durum yok ortada. Ben ilkokul arkadaşlarımı merak edip aramış insanım. Birlikte belli bir zaman geçirdiğim insanı neden merak etmeyeyim? Unutmadığım ya da hala sevdiğim için değil "acaba neler yapıyor" merakı sadece.

aynısını gördüğüm oldu benimde. eski sevgilisi evli şu an. instada profiline bakmış bende gördüm.ilk gördüğümde çok kızdım tabi. laf çarptım bi kaç kez anlamazdan geldi.doğrudan sordum.uzaktanda akrabası oluyodu kız.merak ettim ondan baktım dedi.nasıl merak edersin diye demediğimi bırakmadım.aklın onda kaldıysa onla evlenseydin dedim.aklının kalmadığınada beni sevdiğinede eminim aslında.hem itiraf ediyorum ki bende yapıyorum bunu arada.bişey hissettiği anlamına gelmez ama tabii size olan tavrı davranışlarıda önemli.

Karşı tarafın yaptığını düşününce sinir bozucu, kedimizin yaptığını düşününce abartılacak birşey değil gibi hissediyor insan :KK48:
Bu yüzden boşanacak değilsiniz kavga etmekte anlamsız keşke gördüğünüzü anlamasaydı. Bence yatın uyuyun saat geç oldu:uykucu:

Ben büyütürüm. Etmesin merak, merak edecek şey mi kalmadı dünyada?
Ben de bakıyorum arada aklıma gelirse, beter olmuş mu diye :KK14:
Sonuçta geçmişi değiştiremiyoruz öyle değil mi ve beter olmasını da görmek istiyoruz, e ozaman görene kadar bakalım yani :KK48:
Ben olsam büyütmem bakarsa baksın derim sinir krizi falan geçirmem hatta ismini bilsem onun yerine ara ara bende bakarım ne halde diye ama eşim akıllı adammış soyadını falan söylemedi hiç

Son düzenleme:
Yalnızca meraktan da olsa çok gurur kırıcı... bi arkadaşın dediği gibi belki onun için de sorunlu aradığını bulamadı bende o yüzden baktı bilmiyorum ama sağlam kavga çıkartır yine de alttan almaz onu biliyorum ben suçlu olurum söyledim die ama susup hiç bişey olmamış gibi de davranamam yüzüne bile bakamıyorum şu an

Back
X