sinirden kafayı yiycem

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
o kadar sinirliyim ki anlatamam ben 1 ay öncesinden işten ayrılacağımı söyledim bu pazarteside işi tamamen bırakcaktım aslında patronum olacak insan bana salı gübü saat 10 gelirsin bi konuşuruz dedi neyse bu sabah geldim iş yerine bana telden mesaj atmış bugün ben kadıköye gidiyorum sen durusun diye amacı ne hem ben işten ayılacağım diyorum gel konuşalım diyor hem ben kadıköye gidiyor annem hasta olduğu için iş bıraktım bugün 1 de randevumuz var arayıp söylediğimde suçlu ben oldum niye daha önce söylememişim bi anda haksız duruma düştüm bi akıl verin sinirden kafayı yiycem

Son düzenleme:

Canım bu senin patronunun terbiyesizliği ne yazıkki heryerde var bunlardan Boşuna sinirini bozup canını sıkma bi süre beklersin randevu saatine yakın gelmezse ben çıkıyorum dersin kapatıp gidersin . Sonuçta çıkıcaksın işten zaten ve aylar öncesnden konuşulmuş bişey hiçbişey annenden ve sağlıgındna önemli değil

ya ben insanlığımdan 1 ay çıkmadım tatilinin parasını ödemişti gitsin tatiline dedim 1 ay idare ederim dedim ben ona insanlık yaptım onun bana yaptıgına bak o kadar zoruma gitti ki çocuk kandırır gibi salı günü gel diyip kadıköye gitmesi ben 3 senemi vermişim ya insan yerine koyup konuşmadı benle bile ben bunu mu hak ettim ama gelmiycem arasa da telefonlarına da bakmıycam artık bitti benim için

Son düzenleme:
hepsi böyle desem ayıp mı olur iyilerine dicem de sanmıyorum hepsi aynı....benimki de öyle.saniyenin hesabını yapar sana..boşver canım bence kendini düşün, hiç durma bile.sonucta o seni düşünmüyor sen hiçççç düşünme derim.patron milletini düşünmeye gelmiyo.

canım bütün küçük işyerinde patronlar böyle
günler öncesinden söylemişsin işten çıkacağını saat 1 de randevun olduğunu söylemek zorunda değilsin
arkadaşın dediği gibi randevuna yetişmen gereken saatte çık çıkarkende çıkmak zorundayım diye mesaj at onun yaptığı gibi

sormadı bile annen nasıl oldu ne yaptınız çıkmayı hala düşünüyormusun durumunuz ne diye insan bu bu şimdi ben tatilinin parasını verdi diye ramazanda bekledim keşke söylediğimde çıksaydım salak olan benim kimsenin suçu yok iyilik bilen insana yapılır 3 senei verdim yazık lar olsun demekten başka bişey gelmiyor içimden gelince çıkarım dedim ben sana salı günü gel konuşalım diyipte kadıköye gitmek ne oluyor allah rızası için ya çocuk kandırır gibi bişey demiyorum allahından bulsun

tam 1 ay öncesinden dedim çıkacagım diye randevumu söylediğimde niye bana cumadan söylemedin diye çıkıştı bide ya suçlu olan benim bi akıl verin aradığında bişey söyleyeyim ki içimde kalmasın haksızmıyım ben ya

insanlar iyice dengesiz olmuş işte patron ya havası batsın. çık bence sen canım bir de mesaj at ondan sonra gerisini kendi bilir asalak herif ya

insanlar iyice dengesiz olmuş işte patron ya havası batsın. çık bence sen canım bir de mesaj at ondan sonra gerisini kendi bilir asalak herif ya

erkekler bu konuda daha insanlar kadınların derdi hiç cekilmiyor herşeyi o biliyor burnunda kıl aldırmıyor dengesizin önde gideni çıkkıyorum bundan sonrasını kendi düşünsün

erkekler bu konuda daha insanlar kadınların derdi hiç cekilmiyor herşeyi o biliyor burnunda kıl aldırmıyor dengesizin önde gideni çıkkıyorum bundan sonrasını kendi düşünsün

patron kadın mı kadınsa özel gnün dengeszliğini yaşıyordur. bende sinir oldum patronuna bak

patron kadın mı kadınsa özel gnün dengeszliğini yaşıyordur. bende sinir oldum patronuna bak

yok geneli dengesiz memnuniyetsiz biriydi acaba cıkıyorum zor durumdamı bırakıyorum diye düşünüyordum ama bu son yaptığından sonra kendimi haklı gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…