sinirden ölebilirimm !!!!

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
9 günlük tatili 4 gözle beklerken daha ilk günü hüsran !

eşim ve ben son bır aydır çok çalışıyoruz,malum bayram üstü.görüşemiyoduk bile.eşim sağolsun ben istiyorum diye bozcaadada yer ayarlamış.Bir haftalık bir tatil ayarladı.buraya kadar herşey güzel.problem sabah watsupptan yazan görümcem ile başladı.bilenler bilir görümcemi sevmiyorum,oda beni tabiiki.ama yalandanda olsa iyi anlaşır gibi yapıyoruz.
naber falan diye konuya girdi.eşim dogal olarak ailesine söylemiş gideceğimizi.eşim aradı o arada görümcende gelmek istiyor ne diyim,otelde yer yokmuş diyeyimmi falan dedı.ben şok oldum bu kadın 31 yasında ve evlı.neden kocasıyla vakıt geçirmek yerıne bızımle geliyor ! sen bilirsin dedım kapadım telefonu.
sonrasında tabı görümcem konuya girdi.sizinle geleceğim dedi.
Bu arada bızım taraftan hiç çağırma davet etme olayı yok.o pazartesı çalışıyormuş.salı gelcekmiş.

kızlar o kadar sinirliyimki,sonrasında eşimlede tartıştım.gelmek istemiyorum hevesım kaçtı dedim.tatil zehir olacak bana adım gibi biliyorum.ne yapacagımı bilemez durumdayım suan :((

Gitme.. Kardeş kardeş gitsinler..
Yüzsüzlüğe bak ya..

bende aynen eşime öyle söyledim.ben gelmeyecegım hevesım kaçtı dedim,parasını ödedim dedi,ablanla gidersin işte o zaman paranda yanmaz dedim.
aileler yüzünden tartışmaktan bıkmışmış,boşuna birbirimizi üzüyomuşuz.boşuna mı bu allah aşkına.

bende aynen eşime öyle söyledim.ben gelmeyecegım hevesım kaçtı dedim,parasını ödedim dedi,ablanla gidersin işte o zaman paranda yanmaz dedim.
aileler yüzünden tartışmaktan bıkmışmış,boşuna birbirimizi üzüyomuşuz.boşuna mı bu allah aşkına.

Bence hiiç boşuna değil arkadaşım.
Haklısın sonuna kadar..

eşim ve ben son bır aydır çok çalışıyoruz,malum bayram üstü.görüşemiyoduk bile.eşim sağolsun ben istiyorum diye bozcaadada yer ayarlamış.Bir haftalık bir tatil ayarladı.buraya kadar herşey güzel.problem sabah watsupptan yazan görümcem ile başladı.bilenler bilir görümcemi sevmiyorum,oda beni tabiiki.ama yalandanda olsa iyi anlaşır gibi yapıyoruz.
naber falan diye konuya girdi.eşim dogal olarak ailesine söylemiş gideceğimizi.eşim aradı o arada görümcende gelmek istiyor ne diyim,otelde yer yokmuş diyeyimmi falan dedı.ben şok oldum bu kadın 31 yasında ve evlı.neden kocasıyla vakıt geçirmek yerıne bızımle geliyor ! sen bilirsin dedım kapadım telefonu.
sonrasında tabı görümcem konuya girdi.sizinle geleceğim dedi.
Bu arada bızım taraftan hiç çağırma davet etme olayı yok.o pazartesı çalışıyormuş.salı gelcekmiş.

kızlar o kadar sinirliyimki,sonrasında eşimlede tartıştım.gelmek istemiyorum hevesım kaçtı dedim.tatil zehir olacak bana adım gibi biliyorum.ne yapacagımı bilemez durumdayım suan :((

ne sinir bozucu bi durum ya.bi insan davet edilmediği halde nasıl geliyorum derki anlamadım.

görümceniz ya çok yüzsüz yada eşiniz bozcaadaya gidiceğini söylediğinde ailesine kardeşine nezaketen gel falan dedi.olabilirmi acaba?

Çok saçma. Ne işi var sizle tatilde Allah aşkına.
Bekarda değilmiş üstelik, kocasına yapsın tatilini

ne sinir bozucu bi durum ya.bi insan davet edilmediği halde nasıl geliyorum derki anlamadım.

görümceniz ya çok yüzsüz yada eşiniz bozcaadaya gidiceğini söylediğinde ailesine kardeşine nezaketen gel falan dedi.olabilirmi acaba?

hemde ne yüzsüzlük.bende geleceğim dedikten sonra cevaplarım hmm evet hayır şeklindeydi.sankı eglenır gibi birde merak etme aranızda yatmayagım ayrı kalırım demezmiii deli oldum..

demiş olabılır eşim,benım kucuk kardeşimi davet etti 20 yasında kardeşim bile başbaşa gidin siz diyerek nezaket gösterdi ama 31 yasındakı koca kadın bunu yapmıyor.

Çok saçma. Ne işi var sizle tatilde Allah aşkına.
Bekarda değilmiş üstelik, kocasına yapsın tatilini

kocası bayramda çalışıyormuş.beni ne ilgilendirir anne babanla kendı görümcenle program yap o zaman.istemediğimi biiyorya bundan keyıf aldıgına emınım..

boğarım ben olsam,ne demek ya sizinle tatile gelicekmiş
açıkça söyleseydin gelme diye keşke

hemde ne yüzsüzlük.bende geleceğim dedikten sonra cevaplarım hmm evet hayır şeklindeydi.sankı eglenır gibi birde merak etme aranızda yatmayagım ayrı kalırım demezmiii deli oldum..

demiş olabılır eşim,benım kucuk kardeşimi davet etti 20 yasında kardeşim bile başbaşa gidin siz diyerek nezaket gösterdi ama 31 yasındakı koca kadın bunu yapmıyor.

kocası bayramda çalışıyormuş.beni ne ilgilendirir anne babanla kendı görümcenle program yap o zaman.istemediğimi biiyorya bundan keyıf aldıgına emınım..

böylelerine nezaketende bişey dememek lazım,eşinizin davetini ciddiye almış işte.eşiniz otelde yer yok diyeyimmi dediğinde tamam öyle de deseydiniz keşke.bi münasebetsiz yüzünden tatiliniz rezil olucak.

eşine söyle yada sen söyle açık açık diyin..ya tatilden vazgeçtik diyip gizli kaçın yada açık açık konuşun biriniz.biz başbaşa geçirmek istiyoruz diye.boşuna iptal etme tatilini.bırak bozulursa bozulsun..

Bu yapılan resmen düşüncesizlik, bıraksınlar karı-koca başabaşa tatil yapsın. Kendi görümcesi bunu yapsaydı hoşuna gider miydi acaba?

Valla ben olsam hiiiiiç böyle üzülüp içime atmam.

Ben üzüleceğime o üzülsün. Ararım, ....cığım sende gelecekmişssin ancak biz abinle baş başa bir tatil geçirmek istiyoruz hem benim ona süprizim var yalnız olmamız daha iyi olur, o yüzden sen mi ararsın gelmekten vazgeçtiğini söylersin yoksa ben mi söyleyeyim abine canım derim.

evet çok pişman oldum yer yok deseydı keşke.arayıpta söyleyemem işte hep bu saflıgımdan gelıyo basıma ne gelyosa.aman kırılmasın uzulmesın dıye bızım aramız açılıyor.

Yerinde olsam, gitmem...
Kıskanç görüncen ile iyi niyetli sesini çıkaramayan eşin beraber gitsinler...
Kaldı ki eşinin sensiz gideceğini sanmıyorum..
Görümcene tavır koyacaktır...

"sizinle geleceğim" ne demek ya? insan nezaketen de olsa bir sorar bende geleyim mi? eşimin şu işi var yalnız kalmak istemiyorum filan diye bahane sunar.

keşke sen ikimiz başbaşa gitmek istiyoruz uzun süredir görüşemedik karı koca yalnız "gideceğiz" deseydin

Yerinde olsam, gitmem...
Kıskanç görüncen ile iyi niyetli sesini çıkaramayan eşin beraber gitsinler...
Kaldı ki eşinin sensiz gideceğini sanmıyorum..
Görümcene tavır koyacaktır...

benı almadan gıtmez,geldi özür diledi eşim.ama neye yarar arayıp gelme dıyemeyız ona off :(

Koskoca kadının sizinle tatilde ne işi var?
Açık açık konuşun. O kadın olursa gitmeyin ya da iki kardeş gitsinler.
Ağırlığınızı koyun muhakkak.

Eşim ve ben son bır aydır çok çalışıyoruz,malum bayram üstü.görüşemiyoduk bile.eşim sağolsun ben istiyorum diye bozcaadada yer ayarlamış.bir haftalık bir tatil ayarladı.buraya kadar herşey güzel.problem sabah watsupptan yazan görümcem ile başladı.bilenler bilir görümcemi sevmiyorum,oda beni tabiiki.ama yalandanda olsa iyi anlaşır gibi yapıyoruz.
Naber falan diye konuya girdi.eşim dogal olarak ailesine söylemiş gideceğimizi.eşim aradı o arada görümcende gelmek istiyor ne diyim,otelde yer yokmuş diyeyimmi falan dedı.ben şok oldum bu kadın 31 yasında ve evlı.neden kocasıyla vakıt geçirmek yerıne bızımle geliyor ! Sen bilirsin dedım kapadım telefonu.
Sonrasında tabı görümcem konuya girdi.sizinle geleceğim dedi.

Kızlar o kadar sinirliyimki,sonrasında eşimlede tartıştım.gelmek istemiyorum hevesım kaçtı dedim.tatil zehir olacak bana adım gibi biliyorum.ne yapacagımı bilemez durumdayım suan :((

zamanın da olaya mudahil olma fırsatını kaçırmasaydınız şimdi olay bu boyuta gelmezdi,eşiniz otelde yer yokmuş diyeyim mi deyince kesinlikle iyi fikir demeniz lazımdı ,aslında eşiniz olaya baştan çözüm bulmak istemiş bence siz uyanamamışsınız,o yüzden boş yere eşinizle kavga etmeyin,bence görümceyle tatile gitmeyin ,ya hiç gitmeyin yada onsuz gidin,bundan sonra hastalık felan bir şey uydurup ta x görümce bizim gidip gitmeyeceğimiz belli değil sen kendi tatilini eşine göre ayarla bizde şimdilik iptal ettirdik ,durumumuza göre bakacağız sonra sizde bize bağlanıp mağdur kalma,kusura bakmayın vs gibi bir şey uydurmaya bak canım,(tabii bunları eşinin söylemesi daha iyi olur ) sevgiler.....

Koskoca kadının sizinle tatilde ne işi var?
Açık açık konuşun. O kadın olursa gitmeyin ya da iki kardeş gitsinler.
Ağırlığınızı koyun muhakkak.

ne işi olacak sırf bu yüzden bızı huzursuz etmek için biliyorum.
görümcemın beynınde kıst var bu sebeple çok üzemiyorlar.eşim arayı gelmeyeceksın demez.

Back
X