sinirden ölebilirimm !!!!

sen görümcemsin heralde...

Bende görümceyim de
Şimdi doğruya doğru
Bu sizinle tatile gelicem diye tutturan 5 yaşında bi çocuk olsa anlarım
Bu koskoca 30 yaşlarında evli barklı kadın
Kendi eşini bırakıp sizle tatile gelmek istiyosa pek normal olduğunu düşünmüyorum

Kıskançlık ve merak ortaya bi karışık bişeyler yapıyo :6:

katlanması zor bir durum ayıp etmiş ayrıca niye eşini bırakıp sizle geliyor çocuk mu bu kadın gelirse yok gibi davran eşinle aranı bozma amacı o zaten

evet..

bence gerekiyor vicdan yapmanız..

yani sahip olan herkes yapar böyle durumda.

canım 2 senelik evliyiz...

çok kötü birşey oldu kızlar,dün akşam eşimle yemek yerken birden görümcemın kocası aradı..ablan hastalandı düşüp bayıldı şimdi hastanedeyiz,gelemeyecek...ve bende o sıralar eşime; neden geliyor çok densiz bir davranış gibi görümcemi çekiştiriyordum..
eşim haberi aldıktan sonra çk üzüldü.tabii bende.vicdan yapmam gerekiyormu sizce :(

yine söylüyorum.

görümceden çok eş suçlu...

kocası demiş ya konu sahibine,

"abla biz tatile gideceğiz istersen sen de gel" diye..

görümce ben de geleceğim dememiş ki..

kocası yaltaklanmış .

kusura bakmayın ama görümce kıskanç belli ama.

kocası da ailesine ben karımla başbaşa tatile gideceğim diyecek kadar mert değil.

bırakın mert olmayı bu şekilde yalakalık yapıyor...

hiç samimi değil....

ben hatta bu tip erkeklerin eş, kardeş, anne ayırımı yapamayanların çoğu kez dengesiz davrandığını düşünüyorum.

kocası ısrar bile etmiş olabilir.

teklif ederken orda kayıt cihazı mı vardı kim bilebilir.

olan olduktan sonra bence olayı büyütmenın manası yokmuş.

şu mubarek günde olmamış..

evet görümcenin ne olursa olsun gitmemesi gerekirdi.

ama beyninde kist olan kadına bir takım yerlerden gönderme yapmak hoş değil..

bence size yakışır olan, şu mubarek günde tatili kesip hasta görümcenizi ziyaret etmenizdir...

her ne olursa olsun...

Son düzenleme:
yine söylüyorum.

görümceden çok eş suçlu...

kocası demiş ya konu sahibine,

"abla biz tatile gideceğiz istersen sen de gel" diye..

görümce ben de geleceğim dememiş ki..

kocası yaltaklanmış .

kusura bakmayın ama görümce kıskanç belli ama.

kocası da ailesine ben karımla başbaşa tatile gideceğim diyecek kadar mert değil.

bırakın mert olmayı bu şekilde yalakalık yapıyor...

hiç samimi değil....

ben hatta bu tip erkeklerin eş, kardeş, anne ayırımı yapamayanların çoğu kez dengesiz davrandığını düşünüyorum.

kocası ısrar bile etmiş olabilir.

teklif ederken orda kayıt cihazı mı vardı kim bilebilir.

olan olduktan sonra bence olayı büyütmenın manası yokmuş.

şu mubarek günde olmamış..

evet görümcenin ne olursa olsun gitmemesi gerekirdi.

ama beyninde kist olan kadına bir takım yerlerden gönderme yapmak hoş değil..

bence size yakışır olan, şu mubarek günde tatili kesip hasta görümcenizi ziyaret etmenizdir...

her ne olursa olsun...

zaten biz illa başbaşa bir tatil yapalım dememiştik.hatta kalabalık gelsek daha güzel olurdu.benım derdım görümcemın gelmesi değildi,gelsın.eşiyle gelsin.arkadaşıyla gelsın..eşimin en kötü huyu herkesı bı arada tutmak ıstemesı,kavga olmasın sorun olmasın herşey güllük gülistanlık olsun istiyor.
görümcemede ısrarla gel dedıgını düşünmüyorum,zira biliyor anlaşamadıgımızı..ben istersen sende gel dedim oda bilmem falan dedi kapattık telefonu sonra aradı geliyorum diye dedi,geleceğini düşünmemiştim ama ağzımlada teklif etmiş bulundum dedi..

eğerki rahatsızlandıgı durum ciddi birşey olsaydı koşarak dönerdik zaten,rutın bayılma nobeti..ertesi gün işine gitmiş..

zaten biz illa başbaşa bir tatil yapalım dememiştik.hatta kalabalık gelsek daha güzel olurdu.benım derdım görümcemın gelmesi değildi,gelsın.eşiyle gelsin.arkadaşıyla gelsın..eşimin en kötü huyu herkesı bı arada tutmak ıstemesı,kavga olmasın sorun olmasın herşey güllük gülistanlık olsun istiyor.
görümcemede ısrarla gel dedıgını düşünmüyorum,zira biliyor anlaşamadıgımızı..ben istersen sende gel dedim oda bilmem falan dedi kapattık telefonu sonra aradı geliyorum diye dedi,geleceğini düşünmemiştim ama ağzımlada teklif etmiş bulundum dedi..

eğerki rahatsızlandıgı durum ciddi birşey olsaydı koşarak dönerdik zaten,rutın bayılma nobeti..ertesi gün işine gitmiş..

bence tatilini buraya yazı yazarak geçirme, düşünme şimdi anın tadını çıkar. kırk yılda bir madem çıktınız kafanızı dinleyin.
anlıyorum insanlara açıklama yapmak istiyorsun ama şöyle düşün yazdıkça aklına tekrar tekrar getiriyorsun.
tabi bu benim düşüncem, öyle romantik güzel bir yerde zihnimi boşaltmaya bakardım ben.

iyi bayramlar
:31:

bence tatilini buraya yazı yazarak geçirme, düşünme şimdi anın tadını çıkar. kırk yılda bir madem çıktınız kafanızı dinleyin.
anlıyorum insanlara açıklama yapmak istiyorsun ama şöyle düşün yazdıkça aklına tekrar tekrar getiriyorsun.
tabi bu benim düşüncem, öyle romantik güzel bir yerde zihnimi boşaltmaya bakardım ben.

iyi bayramlar
:31:

çok haklısın :) ama aklım burada kalıyor.bakayım diyorum yine bana negatif enerjın görümcenı devırmış dıyen var mı dıye :)

çok haklısın :) ama aklım burada kalıyor.bakayım diyorum yine bana negatif enerjın görümcenı devırmış dıyen var mı dıye :)

yaşadıklarını en iyi sen bilirsin, herkesin fikirlerini okur geçer gereken yorumları yaparsın ama sonra şimdi değil.
kötüler kadar iyilerde olur yaşamın dengesi bu her ne kadar sevmesemde bu dengeyi.

hani derler ya kafandan silemediysen nereye gitsende senle gelir diye.

yanında fazlalık yapma bunları, şimdi çık eşinle karşılıklı bir şeyler içip güzel sohbetler yapın.
en değerli zamanlar o zamanlar :38:

:34:

bence en büyük hatayı eşiniz yapmış davet ederek, sizde eşiniz size sorduğunda net cevap vermeyerek hata yapmışsınız. Görümcenizin yaptığı da büyük bir hata. Ama olan olmuş artık şuan tatildesiniz ve bu anları en iyi şekilde geçirin ve bu sürede forumdan uzak durun bence. Vicdan yapmaya gerek yok.

Back
X