Sinirden Ölüyorum!

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
o kadar sinirliyim ki şu an
biz sevgilimle aynı okuldayız
bu akşam benim işim bitti ona mesaj attım
oda tamam binanın kapısına geliyorum dedi
geldi işte beni eve bıraktı,arabadan inerken sen napıcaksın dedim çünkü mesai saatinden erken çıktı beni bırakmak için.okula gidicem 5-10 dklık işim var dedi
tmam dedim indim arabadan ama bi huzursuz oldum bilmiyorum.
eve geldim mesaj atttım dedimki madem 10 dklık işin vardı o zaman bekleseydim seni beraber çıksaydık neden tekrar okula dönüyosun(arabada sormak aklıma gelmedi)
cevap yok!tekrar mesaj atıım yok.
sonra aramaya başladım 4-5 kez aradım cevap yok bir saat geçti bu arada,sonra o arada reddettim,sonra açtım bağırdım çağırdımm.okuldan listeleri alıp arkadaşların yanına gittim dedi(gittiği yer hocalarn gidip oyun oynadıkları biyer kahveden biraz farklı)tel titreşimdeydi oyuna dalmışım özür dilerim bakmak aklıma gelmedi dedi,tabi ben bağırıyorum hala,kapattım teli yüzüne cevp vermiyorum şu an çok sinirliyim çokk

Niye sinirlendin ki buna.

Kendi kendine takıntı yapmışsın,onunda telefonu duymayışı tuz biber olmuş.Sakin ol bu kadar sinirlenecek hiç bişey yok.

Arkadaşım ben seni karıştırıyor muyum yoksa sen sevgili asistan olan kıskanç arkadaş mısın ?
Hani el sıkışma yüzünden çok kızan ?
Eğer o isen anlattıklarına takılman çok doğal,bunun böyle gitmeyeceğini düzelmen gerektiğini o konuda da belirtmiştik.
Bu adamla evlendiğini farzedelim adam sosyal hayatına devam edecek ki mesleği müsait,sen gittikçe daha da delireceksin.
Kaldı ki evlenince daha da sallamaz olacak.
Bilemiyorum bence kendine çekidüzen ver,üzülme yıpranma.

Ben olsam bende sinirlenirdim. Madem oyuna gidiyosun, niye 10dklık işim var diyosun.
Yalan insanı hatadan daha çok sinir ediyo zaten..

sinirlenebilirsiniz tamam ama suan sinirden abarttıgınızı görmüyorsunuz.

ben de merak ederdim 1 saat haber gelmeyince ve sinirlenirdim ama sakince konusup olayı cözmekte yarar var.

ya düşündüğünüz gibi birşey yoksa bence hemen bu kadar fazla tepki vermeseydiniz..bir kaç gün takipte kalsaydınız güven miyormusunuz sevgilinize

geldi işte beni eve bıraktı,arabadan inerken sen napıcaksın dedim çünkü mesai saatinden erken çıktı beni bırakmak için.okula gidicem 5-10 dklık işim var dedi
eve geldim mesaj atttım dedimki madem 10 dklık işin vardı o zaman bekleseydim seni beraber çıksaydık neden tekrar okula dönüyosun(arabada sormak aklıma gelmedi)
sonra aramaya başladım 4-5 kez aradım cevap yok bir saat geçti bu arada,sonra o arada reddettim,sonra açtım bağırdım çağırdımm.okuldan listeleri alıp arkadaşların yanına gittim dedi(gittiği yer hocalarn gidip oyun oynadıkları biyer kahveden biraz farklı)tel titreşimdeydi oyuna dalmışım özür dilerim bakmak aklıma gelmedi dedi,tabi ben bağırıyorum hala,kapattım teli yüzüne cevp vermiyorum şu an çok sinirliyim çokk

Kavga etmeye bahane aramışsınız.:ssz:

Arkadaşım ben seni karıştırıyor muyum yoksa sen sevgili asistan olan kıskanç arkadaş mısın ?
Hani el sıkışma yüzünden çok kızan ?
Eğer o isen anlattıklarına takılman çok doğal,bunun böyle gitmeyeceğini düzelmen gerektiğini o konuda da belirtmiştik.
Bu adamla evlendiğini farzedelim adam sosyal hayatına devam edecek ki mesleği müsait,sen gittikçe daha da delireceksin.
Kaldı ki evlenince daha da sallamaz olacak.
Bilemiyorum bence kendine çekidüzen ver,üzülme yıpranma.

evet ben oyum

arkadaşlar tamam da daha önce böyle bişey olmamıştı vee ben ona mesaj atıp işim bitti diyorum ozaman görüyo mesajı beni eve bıraktıktan 10 dk sonra atıyorum görmüyo nasıl şey

evet ben oyum

arkadaşlar tamam da daha önce böyle bişey olmamıştı vee ben ona mesaj atıp işim bitti diyorum ozaman görüyo mesajı beni eve bıraktıktan 10 dk sonra atıyorum görmüyo nasıl şey

Lyd arkadaşım yaşını bilmiyorum ama adam görmemiş değil elbette sallamamış.
Bunalmış olabilir konuşmak istememiş olabilir,kafasını dağıtmak istemiştir hesap vermek istememiştir vs.
İster evlilik olsun ister beraberlik olsun birisi amiyane tabirle tasma takıyor gibi olduğu zaman karşı taraf yavaştan kendini çekmeye başlar,çekemezse kaçamak yapar.Kaçamak derken ahlaksızlık demiyorum kendine karşısındaki sevdiği insandan ayrı bir hayat alan çizmeye çaba sarfeder.
Gençken bu daha da önemlidir.
Adamı sıkma boğma dakikaları saniyleri sayma,yalan söylemeye müsait duruma sokma

yani haber vermemesi ya da yalan söylemesi kötü tabi ki sinirlenebilir insan ama
bu kadar bağırış çağırış yaparsan böyle şeylere bu sefer büyük bişey olduğunda ne yapıcaksınız da adam anlayacak
azıcık daha sakin olmaya çalışın belki sizin tepkinizden korktuğu için sizden saklamaya çalışıyor kızmayasınız diye.
yani arkadaşlarıyla oyun oynamasında ne yanlış var ben anlamadım sizi ihmal etmediği sürece bence bi sıkıntı olmaması gerek

Bunalmış olabilir konuşmak istememiş olabilir,kafasını dağıtmak istemiştir hesap vermek istememiştir vs.
İster evlilik olsun ister beraberlik olsun birisi amiyane tabirle tasma takıyor gibi olduğu zaman karşı taraf yavaştan kendini çekmeye başlar,çekemezse kaçamak yapar.Kaçamak derken ahlaksızlık demiyorum kendine karşısındaki sevdiği insandan ayrı bir hayat alan çizmeye çaba sarfeder.
Adamı sıkma boğma dakikaları saniyleri sayma,yalan söylemeye müsait duruma sokma

yaşım 24
ağır konuşmadım sadece bağırdım bende aynı şeyi yapsam oda bağırırdı eminim,ben 2 dk açmadım diye bağırmıştı 1 saat ne demek:(

hem eğer öyle takmama durumu varsa tahammül edemem ben buna biter yani

senın oncekı konularını da bılıyorum (sevgılıne koydugun yasakları fılan:)

cok yakında sevgılım benı terkettı dıye bır konu acacaksın bence :1:

Bu kadar sIkIlan, her hareketinde kavga cikartilan, herseyinden hesap sorulan bir insan (kadin-erkek ayirmiyorum), bir muddet sonra nefes almak icin kacma yollarina gidecektir. Telefonu duymadim da deeer, 10 dk deyip 2 saat de kaybolur, hersey olur. Ben adamda suc bulmuyorum. Herkesin sevgilisi disinda da bir hayati, cevresi var. Sen karsindakine huzur vermiyorsan, seni de koluna takip gitmez, senden kacip nefes almaya bakar.
Senin konularini ister istemez takip ediyorum. Yakinda acacagin konulari da tahmin edebiliyorum. Bu adam son demlerini yasiyor, sonunda pes edip hepten kacacak. Kimse vazgecilmez degildir. Hastalik boyutunda kiskancliga herkes bir katlanir 2 katlanir, aranizda evlilik de yok, bakar ki disarida hayat var, kacar gider.

Bu kadar sIkIlan, her hareketinde kavga cikartilan, herseyinden hesap sorulan bir insan (kadin-erkek ayirmiyorum), bir muddet sonra nefes almak icin kacma yollarina gidecektir. Telefonu duymadim da deeer, 10 dk deyip 2 saat de kaybolur, hersey olur. Ben adamda suc bulmuyorum. Herkesin sevgilisi disinda da bir hayati, cevresi var. Sen karsindakine huzur vermiyorsan, seni de koluna takip gitmez, senden kacip nefes almaya bakar.
Senin konularini ister istemez takip ediyorum. Yakinda acacagin konulari da tahmin edebiliyorum. Bu adam son demlerini yasiyor, sonunda pes edip hepten kacacak. Kimse vazgecilmez degildir. Hastalik boyutunda kiskancliga herkes bir katlanir 2 katlanir, aranizda evlilik de yok, bakar ki disarida hayat var, kacar gider.

iki yoruma da katılıyorum.. birbirinize nefes alma alanı bırakmak zorundasınız.. bu sadece sevgiliniz için geçerli değil, dünyadaki bütün insanlar için geçerli.. sürekli yan yana olamazsınız.. 1 saat telefonu duymadı diye abartmışsınız, eğer o da size bunu yapıyorsa o da abartıyor.. sadece oyun oynamış, telefonunuzu duymadığını da söylemiş.. buna rağmen bu kadar sinirli olmanız sizin için iyi değil.. biraz daha toleranslı davranmanızı tavsiye ederim..

böyle yaparak hem kendinden soğutursun canım... Kendine Güvenmiyor imajını ortaya koyarsın Kendine güvenmeyen kadınlar en ufak bi olayda kavga çıkarırlar.

bi önce ki konunda " bi sonra ki konun için şimdiden yorum yapayım evet abartıyorsun " demiştim

yanılmamışım :26:

yanlış davranıyorsun bu şekilde devam edersen sıkarsın bunaltırsın

aldığı nefese bile karışacaksın yakında

hayat mı bu :ssz:

yaşım 24
ağır konuşmadım sadece bağırdım bende aynı şeyi yapsam oda bağırırdı eminim,ben 2 dk açmadım diye bağırmıştı 1 saat ne demek:(

hem eğer öyle takmama durumu varsa tahammül edemem ben buna biter yani

Aynı şeyleri sen yapsa onun da sana bağırması olayı sıradan kılmıyor.
Erkekler bu tip durumlarda ikiyüzlüdür yani kendisi yapar ama senden yapmamanı ister.
İlişkiye hatalı tutumlarla başlamanız böyle devam ettirmenizi gerektirmez ki?
Yaşadığınız ilişki uzun vadeli gerçekçi bir hayatı yansıtmıyor.
Şimdi insanlar olumsuz yorumlar yazıyor muhtemelen içinden bunlar ne anlar bizim aşkımızdan.
Biz özeliz bizim ilişkimiz bu diyorsun ama inan deneyim denilen birşey var.
Seni sakınan kısıtlayan o adam bir vakit sonra bu mevzu kendisine yapılınca kaçar.
Sen üstüne gittikçe önce yalan söylemeye sonra sallamamaya sonra da soğumaya başlar.İnan senin ayrılmana gerek kalmaz bir vakit sonra sıkıldım ben ,eskisi gibi değiliz hikayeleri başlar ..
Bu hikayeyi ben yazmadım trilyon kere yaşanmış bir klişedir.

Erkek arkadaşını seviyorsan ilişkinizi normalleştirmeye çalış.
Birbirinize güvenmeyi öğrenin,atar gider yapmaktansa buna emek verin.
O zaman o sana söylemek zorunda kalmaz sende şüpheli bir kadın profiline girmezsin.
Şu an kabahatli sen görünsende seni böyle yapan sevgilin olmuş o sana kıskançlığı bir sevgi belirtisi,aşkın temeli gibi göstermiş.
Hatalı olan o ama pes eden de o olacak çünkü zaman geçtikçe ,insan büyüdükçe daral gelir.
Yetişkin hiçbir insan çocuk gibi muamale görmek istemez,sinir krizleriyle ,azarlamalarla uğraşmak istemez.

Ben emek verip yazdım dilerim sen 16 yaşında kız triplerinde değil 24 yaşında bir hanımefendi gibi algılar,ilişkini kurtarmayı denersin.Çünkü seviyorsun ve sanırım seviliyorsun da neden bitsin ilişkiniz ?

Back
X