Tsk ederim zaten konusmadigimz için onlar baski yapiyo bide yalandan demez mi bana kâğıt 2 gün once geldi sanki ben cahilim sana hic ihtar yollamadilar karsisinda cocuk yokKimseye kefil olmamak lazım işte. Aile neyse ki size hak vermiş, hiç olmadı onlar baskı yapsın sorumsuz adama.
Geçmiş olsun.
Mrb arkadaslr szinle bisey paylasmak istiyrmm.bugun esim isine gitti ordan esime muhasebeden icraniz var demisler falan esim sasirmis ole bi durumumuz yoktu cunku.esim abisine kefil olmustu 6 aydir aramiz bozuk konusmuyoduk haberimz yok ödeyip odemediklerinden sonra ortaya cikiyo esim biz konusmadigimz icin kayinpederimle haber yollamis falan esim cok sinirli simdi isten gelicek keyfi yoktur yaptiklarina bak kardesi die yardim ettik kötü olduk biz üzüldük ben kaynatami arayip dedim evindeki esyasini satsin odesin borcunu umrumda deil kocam askere gitcek kimsenin yarari olmadi bari zarari falan ilmasin dedim haklisin kizim dedi.esimde bende üzüldük surekli alışveriş yaptigimiz yerde yüzümüz akken kara ettiler.ben biliyorum ödemeyi ertelediler mi kavga ederler o zamn daha cok üzülürüm yaaa
Aynen oleEğer bi kişi evliyse kardeşine bile kefil olmamalı bence.
Bunu size yaşatmaya hakkı yok.
Inşallah yainsanın kardeşide böyle yaparsa kimseye kefil olmayacaksın bu hayatta demekki çok geçmiş olsun inşallah öder borcunu
Ya haberleri var tebligat falan gitmis ama konusmadigimz icin kulak ardi ettiler va ya bize nispet yaptilar bilmiyrmBakalım o haberi aldıktan sonra ne yapacaklar..
İnşallah hallederler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?