Sinirden patliyorum

Erzrumlu

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
130
28
13
70
Mrb arkadaslr szinle bisey paylasmak istiyrmm.bugun esim isine gitti ordan esime muhasebeden icraniz var demisler falan esim sasirmis ole bi durumumuz yoktu cunku.esim abisine kefil olmustu 6 aydir aramiz bozuk konusmuyoduk haberimz yok ödeyip odemediklerinden sonra ortaya cikiyo esim biz konusmadigimz icin kayinpederimle haber yollamis falan esim cok sinirli simdi isten gelicek keyfi yoktur yaptiklarina bak kardesi die yardim ettik kötü olduk biz üzüldük ben kaynatami arayip dedim evindeki esyasini satsin odesin borcunu umrumda deil kocam askere gitcek kimsenin yarari olmadi bari zarari falan ilmasin dedim haklisin kizim dedi.esimde bende üzüldük surekli alışveriş yaptigimiz yerde yüzümüz akken kara ettiler.ben biliyorum ödemeyi ertelediler mi kavga ederler o zamn daha cok üzülürüm yaaa

Kimseye kefil olmamak lazım işte. Aile neyse ki size hak vermiş, hiç olmadı onlar baskı yapsın sorumsuz adama.
Geçmiş olsun.

Kimseye kefil olmamak lazım işte. Aile neyse ki size hak vermiş, hiç olmadı onlar baskı yapsın sorumsuz adama.
Geçmiş olsun.
Tsk ederim zaten konusmadigimz için onlar baski yapiyo bide yalandan demez mi bana kâğıt 2 gün once geldi sanki ben cahilim sana hic ihtar yollamadilar karsisinda cocuk yok

İşler icra boyutuna geldiyse o adam ödemez o borcu.
Aslında kefil olamam is yerinde sorun olabilir odenmezse rezil olurum is yerine gibi birseyle savuşturmak lazım.

Bu devirde anne baba dışında kimseye para vermicen. 31 yaşıma geldim hayat bana bunu öğretti... Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. Arkadaşım şimdi sen iyilik yaptın ya bu iyiliği kötülük olarak önüne sunacaklar , dicekler iyi ki kefil oldu ödese nolacak kardeş diilmiyiz vs.vs. boşuna stres üzüntü. En güzeli kimseye borç vermemek kafa kulak rahat ya

Eğer bi kişi evliyse kardeşine bile kefil olmamalı bence.
Bunu size yaşatmaya hakkı yok.

Çok üzüldüm gerçekten insanın kardeşi bile böyle yapaniliyorsa eşimize ahbabımıza nasıl kefil olacağız gerçektn bu dünyanın çivisi çıktı

insanın kardeşide böyle yaparsa kimseye kefil olmayacaksın bu hayatta demekki çok geçmiş olsun inşallah öder borcunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…