• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirden sistimmmm

yergokask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
115
29
73
Manisa
ilk defa konu aciyorum kizlar sinirden olmek uzereyim.klasik ama gelin ve kv gorumce sorunu yasamis insanlardanim.yinede onlara karsi bi terbiyesizligim olmadi onlarin bana yasattiklarina raen.gelelim asil konuya fikirlerinize ihtiyacim var.esim bayramda karisi ve 4,5 yasinda kiziyla vakit gecirmek yerine kizimida alip sehir disina ailesine gidecekmis ben evde afedersiniz b..k gibi kalicam ve bayram geciricem.beni herkesten kiskanan adam ailsi soz konusu olunca sende gel.orda kalirsin burda kalirsin diyo.ya ben cok sey mi istedim.karisiyla kiziyla bayram gecirmesini istedim sadece.

ilk defa konu aciyorum kizlar sinirden olmek uzereyim.klasik ama gelin ve kv gorumce sorunu yasamis insanlardanim.yinede onlara karsi bi terbiyesizligim olmadi onlarin bana yasattiklarina raen.gelelim asil konuya fikirlerinize ihtiyacim var.esim bayramda karisi ve 4,5 yasinda kiziyla vakit gecirmek yerine kizimida alip sehir disina ailesine gidecekmis ben evde afedersiniz b..k gibi kalicam ve bayram geciricem.beni herkesten kiskanan adam ailsi soz konusu olunca sende gel.orda kalirsin burda kalirsin diyo.ya ben cok sey mi istedim.karisiyla kiziyla bayram gecirmesini istedim sadece.

Siz nicin gitmiyosunuz?
Anlayamadim konuyu sanirim.

Yani bizim oralarda iki aileye de gidilir bayramda. Eğer aileler arası çok uzaksa birinde birine gidilir, diğerinde diğerine gidilir. (kurbanda kız ramazanda erkek tarafına gibi gibi mesela.) Veya aileler yakınsa bir bayramda iki aile de aradan çıkarılır birinde bi gün diğerinde diğer gün kalınarak ondan sonraki bayramda tatile çıkılır falan.
Orda burda kalma kısmını bilemeyeceğim, babaannemler de, anneannemler de köyde oldukları için geniş evleri ve bahçeleri var. Annem de babamda 3 kardeşler, her aile bir odada kalırdı. Kayınvalidenizde yeterli yer mi yok ki? Kızınızla eşinizle bir yatağı paylaşıverirsiniz 2-3 gün.
Hem siz büyük bir şehirde, kayınvalideniz ise köyde kalıyorsa kızınıza da iyi gelir. Ben çok severdim küçükken bayramda köye gitmeyi ağaç/böcek/çiçek/tavuklar/köpekler falan derken inanılmaz eğlenirdim. Temiz hava sağlık köy yumurtası köy sütü bıdı bıdı güzel şeyler bunlar.
Köy yoksa bile güzel şeyler aile ziyareti, adetler falan fişman...
Düşünün bunu bir de ben diyorum, (bunun dememin sebebi bayramların benim için dini bir şey ifade etmemesi.) güzel adetler, güzel gelenekler bunlar.

Siz nicin gitmiyosunuz?
Anlayamadim konuyu sanirim.

canim sorunlar yasadik .sadece bende degil esimde yasadi ama affetti.ben unutamiyorum soyledikleri sozleri.hem daha gecen hafta bizdelerdi.hersye ragmen her hizmeti yaotim.esimin bayramda da kizimla gidicem deyip benimyani karisinin evde tek basina kalmasina neden olmasi

Ben anlamadım ya, kocan çocuğu alıp ailesine gidecek sen de evde mi kalacaksın? Kocan mı dedi sana bunu, bayramı bu şekilde geçirmeni mi münasip bulmuş?

Son düzenleme:
koy havasi tabiki kizima ii geliyor.cokta seviyor ama daha gecen ay gittiler kizimla ses cikarmadim.sonraki hafta ablalariyla piknige gittiler ses cikarmadim gecen hafta kavd geldiler kucuk gorumceyle bize yine piknige gittiler yine bisey demedim hepte evde tek kaldim bayramda bari kizimla olayim esimle olayim istedim sadece

Ay bilmiyorum bayramda yalnız kalmak kötü.Ya eşinizle gidin ya da ona istediğiniz bir tatil planını söyleyin kıskançsa izin vermeyip sizi de götürecektir.Ne olursa olsun ayrılmayın derim ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

koy havasi tabiki kizima ii geliyor.cokta seviyor ama daha gecen ay gittiler kizimla ses cikarmadim.sonraki hafta ablalariyla piknige gittiler ses cikarmadim gecen hafta kavd geldiler kucuk gorumceyle bize yine piknige gittiler yine bisey demedim hepte evde tek kaldim bayramda bari kizimla olayim esimle olayim istedim sadece

Sizin de gitmemeniz için geçerli bir sebebiniz varsa tabiiki de haklısınız. E madem onlar sık sık gelmişler bu sefer sizin ailenizi ziyarete gidin bayramda? Ya da "hayır asıl ben kızımı alıp aileme gideceğim torunlarını özlemişler sizinkiler daha geçen hafta gördü bizimkilere de yazık?" falan deseniz? Ya da en azından 2 günlüğüne sizin ailenize gitseniz daha sonradan günübirlik falan gitseniz eşinizin ailesine?
Bilemedim şimdi ne kadar uzak şehirleriniz ama.

Bir hafta önce sizdelerse madem siz neden onlarla gitmiyorsunuz?

Düşmanımın evi de olsa ben eşimi asla yalnız göndermezdim, hele kızımı asla!

Ay bilmiyorum bayramda yalnız kalmak kötü.Ya eşinizle gidin ya da ona istediğiniz bir tatil planını söyleyin kıskançsa izin vermeyip sizi de götürecektir.Ne olursa olsun ayrılmayın derim ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ailesi soz konusu olunca kiskancligi yok oldu annemlerde kalmazsan dayinda kal teyzende kal yengende kal diyo sanki onlarin da tek misafiri akrabasi benim.ben sadece esimin dusuncesizligini kaldiramadim.bayramda bari benim yanim da ol be adam kizimla benle gecir

ailesi soz konusu olunca kiskancligi yok oldu annemlerde kalmazsan dayinda kal teyzende kal yengende kal diyo sanki onlarin da tek misafiri akrabasi benim.ben sadece esimin dusuncesizligini kaldiramadim.bayramda bari benim yanim da ol be adam kizimla benle gecir

hepimiz aynı soruyu soruyoruz ama cevap alamadık sizin gidip onlarla kalmamanız için bir nedeniniz var mı?

okadar cok nedenim varki.sigortalarini odemek icin kumes gibi yerde yasadim senelerce emekli ettik gercek yuzleri cikti duymadigim hakaret laf kalmadi yinede evime geldiler tek laf etmedim o yuzden ben gitmiyorum evlerine.

Hem sorun yaşadım dediklerini sindiremiyorum affedemiyorum diyorsunuz hem de geçen hafta geldiler ağırladım diyorsunuz demek ki konuşuyorsunuz ablasıyla pikniğe gittiyse ablasıyla aynı şehirdesiniz demek ki yani kaynanazına gitmenizle alakası yok şehir dışındaymış kaynana gitmememiz hoş olmaz hele gidip başka yerde kalmak hiç olmaz kaynananda oğluyla torunuyla bayram geçirmek bir sofrada toplanmak ister onun size gelmesi ayrı bayram ayrı hayır yani size gelip kalmış sorum yok siz neden gitmek istemiyorsunuz hiç görüşmeseniz neyse. Hem bayram 3 gün tatil o kadarcık dayanabilirsiniz.

Bayram günüdür . Sizde gidin onlar size geliyorsa .
Belki buzlar erir :)

Back
X