ilk defa konu aciyorum kizlar sinirden olmek uzereyim.klasik ama gelin ve kv gorumce sorunu yasamis insanlardanim.yinede onlara karsi bi terbiyesizligim olmadi onlarin bana yasattiklarina raen.gelelim asil konuya fikirlerinize ihtiyacim var.esim bayramda karisi ve 4,5 yasinda kiziyla vakit gecirmek yerine kizimida alip sehir disina ailesine gidecekmis ben evde afedersiniz b..k gibi kalicam ve bayram geciricem.beni herkesten kiskanan adam ailsi soz konusu olunca sende gel.orda kalirsin burda kalirsin diyo.ya ben cok sey mi istedim.karisiyla kiziyla bayram gecirmesini istedim sadece.
ilk defa konu aciyorum kizlar sinirden olmek uzereyim.klasik ama gelin ve kv gorumce sorunu yasamis insanlardanim.yinede onlara karsi bi terbiyesizligim olmadi onlarin bana yasattiklarina raen.gelelim asil konuya fikirlerinize ihtiyacim var.esim bayramda karisi ve 4,5 yasinda kiziyla vakit gecirmek yerine kizimida alip sehir disina ailesine gidecekmis ben evde afedersiniz b..k gibi kalicam ve bayram geciricem.beni herkesten kiskanan adam ailsi soz konusu olunca sende gel.orda kalirsin burda kalirsin diyo.ya ben cok sey mi istedim.karisiyla kiziyla bayram gecirmesini istedim sadece.
Siz nicin gitmiyosunuz?
Anlayamadim konuyu sanirim.
koy havasi tabiki kizima ii geliyor.cokta seviyor ama daha gecen ay gittiler kizimla ses cikarmadim.sonraki hafta ablalariyla piknige gittiler ses cikarmadim gecen hafta kavd geldiler kucuk gorumceyle bize yine piknige gittiler yine bisey demedim hepte evde tek kaldim bayramda bari kizimla olayim esimle olayim istedim sadece
Ay bilmiyorum bayramda yalnız kalmak kötü.Ya eşinizle gidin ya da ona istediğiniz bir tatil planını söyleyin kıskançsa izin vermeyip sizi de götürecektir.Ne olursa olsun ayrılmayın derim ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ailesi soz konusu olunca kiskancligi yok oldu annemlerde kalmazsan dayinda kal teyzende kal yengende kal diyo sanki onlarin da tek misafiri akrabasi benim.ben sadece esimin dusuncesizligini kaldiramadim.bayramda bari benim yanim da ol be adam kizimla benle gecir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?