SİNİRDEN TANSİYONUM TAVAN YAPTI...

cadiii83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
332
228
53
41
kızlar merhaba biliyosunuz daha önce patronun konusunda bi konu açmıştım zam olayı ile ilgili..
zam yapacakmış beyfendi ama şuanda bana çok kötü davranıyor..
benim yaptığım bütün işleri kendi yapıyor..ben yokmuşum gibi sanki burda hayaletmişim gibi bi tavır var..
anladığım kadarıyla kendim işten çıkmamı bekliyor..
çünkü ben çıkınca 1300 tl ye yeni elamn alabilir bunun hesabını yapıyor yani..
annemle konuştuk az önce oda sabret diyo kendi çıkarsın haklarını alırsın ama benim dayanacak gücüm kalmadı ne yapmalıyım nası davranmalıyım bana bi akıl verirmisiniz.

Ne kadar zamandır orada çalışıyorsun ve senin maaşın ne kadar ki 1300TL ye gözünü dikmiş?

1300 işte 1600 yapıcak 2 seney yakındır burdayım ama bi ara 3 ay ara vermiştim
3 ay sonra girişinden sonra 6 aydan fazla oluyorsa tazminat alırsın. Daha azsa vermez zaten.
Bir de iş ortamında işi kendisi yapan patrondan hayır gelmez. Çalıştığın yer küçük bir yer demek ki.
Yine de sabret. Yıldırma politikası.

evet küçük bi yer..
haziran 1de girdim işte 9 ayım var ..çok zor gerçekten dayanması

İş bakın kendinize ve dayanabildiğiniz kadar dayanın.
Ha deyince iş bulunmuyor çünkü.

evet küçük bi yer..
haziran 1de girdim işte 10 ayım var ..çok zor gerçekten dayanması
Tahmin edebiliyorum. Sen de o yok gibi dosyalarını falan düzelt.
Ya da açıkça konuşabilirsin: X bey sorun neyse konuşarak çözelim. Yani bu şekilde davranmanız ikimize de faydasız.

Tahmin edebiliyorum. Sen de o yok gibi dosyalarını falan düzelt.
Ya da açıkça konuşabilirsin: X bey sorun neyse konuşarak çözelim. Yani bu şekilde davranmanız ikimize de faydasız.
tuhaf biri dengesiz kısacası..zaten mantıklı aklı başında biri olsa bu şekilde davranmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…