sinire gerginlige cözümmmm:((

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Arkadaslar iyi aksamlar..her gun ılımlı olcam diye söz verirken günden güne çığrından cikiyorumm.artik nişanlimda dile getirir oldu.durmuyo cenem surekli igneliyorum herkesi..gerginim heran sinir patlamam oluyo.alttan aliyo sınırımı daha da aşıyorumm..yokmu çaresi.ilacla uyuyarak tedavi istemiyorum.rahatlatici cay olur ot olur ne bilim...yardimci olun lutfennnn

Arkadaslar iyi aksamlar..her gun ılımlı olcam diye söz verirken günden güne çığrından cikiyorumm.artik nişanlimda dile getirir oldu.durmuyo cenem surekli igneliyorum herkesi..gerginim heran sinir patlamam oluyo.alttan aliyo sınırımı daha da aşıyorumm..yokmu çaresi.ilacla uyuyarak tedavi istemiyorum.rahatlatici cay olur ot olur ne bilim...yardimci olun lutfennnn

lavanta çayı içmelisin :) hem sakinleştirir ayrıca alakasız ama saç uzattığı da tarafımca onaylandı :))) :nazar::nazar:

lavanta çayı içmelisin :) hem sakinleştirir ayrıca alakasız ama saç uzattığı da tarafımca onaylandı :))) :nazar::nazar:

1 çayla iki mucize mi yani :1: dikkate alıciiim bunu.

konuya gelincede. bu sinirinin farkındaysan kendini derin bi nefes alarak durdurusan alışırsın ve zamanla sakin bi insan olursun.

bende cok cok asabiyim malesef. ama böyle susturabiliyorum kendimi. :ssz:

Bu bir sürecmi yoksa huymu.
Farkinda olmanizda güzel tabi.
Papatya cayi cok süper bisey sakinlestiriyo ve benim uykumu
Getirip deliksiz uyumama yardimci oluyo. Gündüz icmiyorum o yüzden.

Guzel bir konu acmissiniz...
Benimde sanirim tavsiyelere ihtiyacim var...
Örnegin k.validemin bana 1 seyi 3-4 kez soylediginde cigrindan cikiyorum...
Ben gerizekalimiyim anladim tamam diye cevaplar veriyorum ama bagirarak...
Tekrar söylemesi acaip sinirlerimi bozuyor bende sakin olmak istiyorum....

Ofke aninda bulundugun ortami terk et ofken gecene kadar donme. Sari kantaron da iyidir

evet ben de strese giriyorum,ani tepkiler vermeden önce'pişman olacağın şeyler söyleme'diyorum,çünkü daha öncesinde ani öfkeyle kırıcı davranıp içim içimi yemiştir daha sonra.Ama işte hayat insanı strese sokuyor,daha mutlu huzurlu bir halde geçirebilmek için,keyif aldığım ne varsa onu yapmaya çalışıyorumibelki güzel bir tv programı,yürüyüş,yada dışarda bişeyler yeme.Bir de sıkıldığım zaman içimdekileri bir yere yazarım ben,gerçekten iyi geliyor. :40:

Bazı bitki çayları iyi geliyor.Sakinleştiriyor.
Bende de var ota b.ka sinirlenme konusunda üstüme yoktur.:31:

acaba düğün stresi mi yaşıyorsunuz eğer öyleyse geçici bir süreçtir. çay olarak da aktaran sarı kantaron alabilirsiniz hem çok faydalı hem de sakinleştirici etkisi var :16:

Guzel bir konu acmissiniz...
Benimde sanirim tavsiyelere ihtiyacim var...
Örnegin k.validemin bana 1 seyi 3-4 kez soylediginde cigrindan cikiyorum...
Ben gerizekalimiyim anladim tamam diye cevaplar veriyorum ama bagirarak...
Tekrar söylemesi acaip sinirlerimi bozuyor bende sakin olmak istiyorum....

Bende farksizim sofrayi hazirlarim hadl derim tekrarlayinca cigrindan cikiyorum.bir kez dicem bir kez duycam.

Bende çok çabuk sinirleniyorum,ters ters cevaplar veriyorum ve bu işişimi olumsuz etkilemeye başladı.
sinirlenincede suradımı asıyorum.
asında asmakda istemiyorum ama o anın verdiği bişi bu hemende sakinleşemiyorum.
ne yapacağımı hiç bilmiyorum
süreklide gülergüzlü olmama konusunda uyarılıyorum ama olamıyorum.

güler yüzlü nasıl olunur ki :50:

kızlaaar benim gibi hayata bakış açısı sinirle dolu olan var mıı özellikle en sevdiklerine karşıı , eşime karşı hep hayır öyle değil ci oldum bu aralar canımı sıkmaya başladı bu durum :(

kesinlikle melisa çayı

Back
X